Gå til innhold

Tottenham Hotspur - Diskusjonstråd


InsertNumLock

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Stiller ganske toppet. Kun backene og Mason som er rullert inn. Og Mason har vel kommet innpå de fire siste i PL.

 

Var vel for å sikre avansement. Skal nok se det blir en del reserver og unggutter i den siste kampen, nå som vi er videre til sluttspillet. 

 

Hadde vært morro å se noen av disse på banen 10. desember -  21:05,  mellom Tottenham Hotspur  - Monaco

Michel Vorm

Kieran Trippier - Federico Fazio - Kevin Wimmer - Ben Davies

Ryan Mason - Nabil Bentaleb

Josh Onomah - Tom Carroll - Nacer Chadli

Clinton N'Jie

 

Fazio er vel den eneste jeg ikke har behov for å se utpå der, i tillegg til Townsend som jeg ikke har skrevet opp.

Chadli bør vel være tilbake fra skade og trenger vel spilletid.

 

Fra Physioroom.com

N Bentaleb - Ankle/Foot Injury - 29th Nov 15 

E Lamela - Groin/Pelvis Injury - 29th Nov 15 

N Chadli - Ankle/Foot Injury - 5th Dec 15 

A Pritchard - Ankle/Foot Injury - 7th Jan 16

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Lamela :o

To assists fra Son.

Dier ut med skade :(

 

Så kampen på BT Sport og de britiske kommentatorene kunne formidle at Dier hadde ropt "I'm fine gaffer, I don't want to come off", så det byttet var vel kun for å være på den sikre siden og i tillegg spare Dier litt. Du skal nok se han spiller til helgen igjen.

Lenke til kommentar

Synes for øvrig jeg traff ganske godt med ønsket lagoppstilling. Flott at så mange unge fikk prøve seg. Både Onomah og Carroll kom bedre inn i kampen ut over andre omgang, og Wimmer hadde heller ingen dårlig kamp.

Fantastisk at Lamela endelig begynne å vise bedre kvaliteter også. Ikke bare med hattrick, men arbeidsinnsats/moral har han også hevet mange hakk denne sesongen. Var jo nede på egen dølinje og taklet i går. Og slik liker vi.

Synes faktisk at hele laget viser en fin arbeidsmoral. På stillingen 3-0 i første omgang, spiller laget som om det er de som ligger under 3-0. Sånt blir det gøy kamper og bra resultater ut av.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Her er det visst leeeenge siden jeg har vært aktiv, ja :/ Flere navn jeg kjenner igjen her da, så bra ikke alle er falt av lasset :) Prøve å bli aktiv igjen, men life is life. Dog veldig fornøyd med sesongen så langt, som så mange andre.

 

Og guttedrømmen går i oppfyllelse :dribble:  Madammen er sånn ca best :w00t: , og hadde pakket inn "gavekort" i julegave på 2 kjøpte og betalte billetter til hjemmekampen mot Sunderland 16 Januar. Etter å ha fulgt klubben i 20år så så rekker jeg det før stadion ryker til!! (smått utrolig at jeg aldri har klart å komme meg der før, egentlig)Har plass East Stand, Lower Tier. Rett ved en av de beryktede stolpene, men sitter visst sånn at den hindrer ikke synet i det hele tatt.. Gleder meg som en liten unge nå ;)

 

God romjul og godt nyttår, folkens :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hva gikk galt mot Leicester? Så ikke kampen.

Hadde sett for meg at Spurs kom til å score ett par mål i den kampen. Var vel ikke tidlig mål og parkering av bussen heller?

 

Stort sett det samme som i cup kampen i helgen. Styrte spillet (60%) ballbesittelse.

Skapte for lite foran mål. Hadde ett skudd i tverrliggeren og to som Schmeichel tuppet over. Ellers lite som var farlig nære, av 20 avslutninger. 

Hadde faktisk overraskende mange baller som gikk på tvers igjennom sekstenmeteren, men ingen som sto der inne å traff ballen.

Eriksen hadde et håpløst frispark og enda mer håpløse cornere, som ble lobbet inn i feltet og som datt ned på straffemerket uten fart. I motsetning til corneren som Leicester putter på, som blir slått hard igjennom feltet, hvor Huth nesten bare trenger å stå der for å score.

Mange slurvefeil både i forsvar og fremover. Alderweireld hadde en veldig dårlig dag. Han løper blant annet ned Dier, som skal dekke Huth på corneren vi slipper inn på.

 

 

Tottenham er litt for tannløse fremover, og har som vi har sett så mange ganger før i år, problemer med å avgjøre kamper. til og med de vi dominerer.

Endret av el mindo
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...