Gå til innhold

Diablo 3 - Diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg er ikke sikker på om Norge kan bruke RMAH. Her i New Zealand så kan jeg ikke bruke RMAH, fordi NZD er ikke støttet.

 

Jeg tror de bare godtar euro og pund. Norge bruker kroner.

 

Amerikanerane vet ikke at norge ikke er medlem av eu, og sidestiller derfor norge med eu-medlemer.

Som med alle andre tjenester vil vi normenn også her handle i euro, er vi heldig kan vi også snike oss inn på det britiske auksjonshuset og få ting litt billigere, men i utgangspunktet ser det ut som om i salgssammenheng er det ikke noe problem for firma og selge til nordmenn med euro som valuta.

Lenke til kommentar

Alle prisene vil falle:

 

Nå: masse gull i markedet ikke så mange items = høye priser (ser jo drit som ligger ute til 40 mill osv)

Om noen uker: MASSE items i markedet (items lever jo evig med mindre du selv vendor/disenchanter/sletter) og mindre gull = mindre kjøpekraft = lavere priser fremfor å vendor/DE/slette

 

Jakta selv på et über-dps 1-hand forrige helg. ALT med >1000 dps lå ute til flere mill. Sjekka i går igjen og ganske mange med >1000 dps lå på rundt millionen litt avhengig av affixes.

 

Ser også at det går litt langt mellom hver solgte item - ikke det at jeg husker dem, men jeg ser en del gjengangere som kommer ut igjen med lavere og lavere pris.. Sikkert også litt styrt av 12-åringer som har null peiling på markedsøkonomi og tror at random rare fra Butcher på inferno = automatisk 10 mill BO i AH.

Lenke til kommentar

Vanskelig å spekulere i prisene her siden det ikke enda er påvist noen mass-duping metoder. I D2 sank prisen så raskt fordi når duperne først fikk tak i alle HRS så sprutet de ut så mange tusen dupes at prisen raste ned ila de første ukene. Tilbudet oversteg etterspørselen by far. Det samme gjaldt mange andre items.

 

Jeg tror legendaries kan gå for gode priser hele veien. Det er nok av noobs som ikke følger med på nettet og tror legendaries fortsatt er det beste man kan bruke. Og som det har vært beviser på i den tråden her og andre steder så er mange utrolig dårlige til å virkelig sette seg inn i AH og søke etter det beste tilbudet. Mange bare hopper på det første og beste de ser.

 

En annen stor fordel er at itemkjøp ofte er impulsdrevet. Du kommer deg til inferno. Sliter som et ville helvete og raser avgårde til AH for å kjøpe bedre gear. Kanskje er vennene dine allerede foran deg og du tar bare det første og beste som ser fornuftig ut.

 

Da syns jeg du skal lage en liten guide til oss noobs, slik at vi ikke blir lurt på AH og RMAH.

Lenke til kommentar

Tipper alt av items over en viss grense kommer til å havne på RMAH, hvis de blir postet på gold AH vil de bli kjøpt opp instant og putta på RMAH av noen andre, så lenge det er mulig å tjene på det i forhold til gullpris i euro.

 

Tipper bots kommer til å fortsette å fylle på med gull inn i markedet, prisen på gull går ned, prisene på gold AH går opp.

Lenke til kommentar

Vel dette føles allerede som litt fiasko. 600dps twohanders på RMAH til 50-250€, alt kjøpingen av gull har doblet prisen på endel varer på RMAH og det går sikkert oppover. (Noe som minner meg på, kan man kjøpe gull på RMAH enda? Den fant ikke noe til meg men det må jo være en grunn til at prisene på vanlig AH har doblet).

 

Det verste er vel at goldspammers fortsatt er her. Dette kunne ikke gått verre ;(

Lenke til kommentar

Hobbyanalyse:

  • Gull vil stupe i verdi, pga farming. Har man mye gull til overs, kan man vurdere å kjøpe et par kjempebra items, selv om man ikke trenger dem. Selg etterhvert, for gullprofitt. Tar null ansvar om noen taper gull!
  • De eneste gjenstandene som vil holde seg i RMverdi over tid er de helt ekstreme, en-av-ti-millioner gjenstandene. Alle andre vil synke i verdi over tid (alt over 3 mnd). Regn derfor ikke med å få igjen RM som brukes på gjenstander nå.

Endret av Avien
Lenke til kommentar

Du kan ta ut penger.

 

Transaction Fee (Real-Money Auction House): 1£ GBP per item / €1 EUR per item (Dette blir trekt dersom salet er vellykka)

 

Transfer Fee (when sending proceeds to PayPal or other authorized payment-service provider): 15% of amount being transferred

 

Du kan vel ikke "ta ut" penger. Penger som ligger på din balanse i diablo3 er blizzard sine og er bare et tall som i utgangspunktet representerer ingenting. Vil du få penger for ett item må du sette at alle items skal gå rett inn på paypal. Når de først er på ingame konto er de 'borte'.

Lenke til kommentar

Ok, my bad. Lest for lite rundt.

 

As an advanced feature, players in certain regions will have the additional option to have the proceeds paid to their PayPal account instead of storing the earnings in their Battle.net Balance. Players must choose which method they wish to use prior to posting an auction, on a per-auction basis.
Lenke til kommentar

Hobbyanalyse:

  • Gull vil stupe i verdi, pga farming. Har man mye gull til overs, kan man vurdere å kjøpe et par kjempebra items, selv om man ikke trenger dem. Selg etterhvert, for gullprofitt. Tar null ansvar om noen taper gull!
  • De eneste gjenstandene som vil holde seg i RMverdi over tid er de helt ekstreme, en-av-ti-millioner gjenstandene. Alle andre vil synke i verdi over tid (alt over 3 mnd). Regn derfor ikke med å få igjen RM som brukes på gjenstander nå.

 

At gull stuper i verdi forutsetter at det farmes mye gull. Hvis Blizz tar boter og luker ut rene gold farming spots, vil nok ikke innfluksen av gull være så enorm. Og så lenge de tar 15% av hver transaksjon vil økonomien balansere seg på en slik måte at de 15% spiser all innfluksen av gull.

Lenke til kommentar

Hva er det egentlig designerne hos Blizzard har røyka? Jeg la merke til at Diablo i dette spillet faktisk har tre munner - en på ansiktet og to på skuldrene. Hva f...? Han var mye tøffere i D1 og D2. Det er ikke nødvendigvis at de har gjort en dårlig jobb rent teknisk, men verden i dag går tydeligvis i den retningen at godt design kan erstattes med ekstremt design.

 

Det samme med Azmodan, som bare er en stygg klump med tenner på øvre del av brystkassa. De matcher i hvert fall tennene han har i kjeften.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...