Gå til innhold

Nå er jeg lei! Har noen tips til en SKUMMEL film?


JulianR

Anbefalte innlegg

Nå har jeg sett meg rimelig lei, for å være ærlig. Har sett mange "skrekk-" og "horrorfilmer" nå, men blir ikke redd. Ender heller med at jeg ler eller ikke tar filmen seriøst. Har virkelig lyst til å bli redd, og det irriterer meg derfor at ingen filmer klarer å få meg til å bli det.

 

Er det noen der ute som vet om noen SKUMLE filmer? Da tenker jeg ikke på filmer man ble redde av som liten (som Poltergeist og It), men filmer man kan bli redd av i voksen alder. Er det noe håp?

 

Takker for svar.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

sorry, men det er nok ikke håp for sånne som oss.. man blir imun..

Ingenting er skummelt lenger fordi, de fleste horror produsenter vektlegger for mye av det visuelle.. blod og gørr.. og overlater ingnting til fantasien sukk...

Så en film her om dagen som het "shrooms".. og den var liksom ikke så særlig skummel den heller, men hadde jo en artig slutt :) og den hadde til tider litt grøsser effekt.. men redd ble jeg nok ikke he he..

hmm men jeg så en film på filmklubben for et par månder siden som jeg hoppet i stolen på en del ganger.. men husker ikke hva den heter nå, men skal finne det ut i kveld..

kommer tilbake til det..

Personlig liker jeg filmer som "kryper" under huden på deg, og som varer et par timer etter at du slo av filmen..

Lenke til kommentar

Uff ja, har samme problem. Når jeg var liten da så jeg på en hau av grøssere og skrekk. Så derfor har jeg blitt imun nå. Er ingen filmer så er skumle mer, så skvetter jeg aldri mer heller. Sistgang jeg skvatt av en film var ifjord, og det var "Tatt av Kvinnen".

 

Men for å anbefale en film, som kan være litt skummel, så synes jeg "The Descent" var litt creepy.

Lenke til kommentar

Anbefaler [rec] på det sterkeste. Ja, den er spansk, og ja, kameraet er helt sykt til tider. (tenk Cloverfield...) Jeg var svært skeptisk, men etter en liten stund la jeg ikke merke til hvilket språk de snakket engang. Historien er litt klisjé og forutsigbar, men hva så? :)

 

For øvrig så jeg den japanske (tror jeg?) filmen Shutter for en stund siden da alle sier den er så bra. Selv holdt jeg på å sovne. Den følger oppskriften til The Grudge nesten slavisk med skremmende scene etter skremmende scene så det blir direkte latterlig. For å ta noen eksempler:

 

 

 

I en scene blir en fyr jaget av en ond ånd. Ja, en kvinnelig sådan, med sort hår og hele pakken. Han er på et hustak og klatrer ned brannstigen og tror han er trygg. Dessverre stopper ham, musikken begynner å bli litt skummel, han ser opp... og jada, ånden klatrer etter ham med hodet først. Hvem skulle tro det. :p

 

I en annen sitter en fyr på en seng og ser ganske trist ut. Kamerate snur seg sakte rundt, viser et speil... og jada, demonen er rett bak ham. D'oh. :p

 

 

Lenke til kommentar
Anbefaler [rec] på det sterkeste. Ja, den er spansk, og ja, kameraet er helt sykt til tider. (tenk Cloverfield...) Jeg var svært skeptisk, men etter en liten stund la jeg ikke merke til hvilket språk de snakket engang. Historien er litt klisjé og forutsigbar, men hva så? :)

Men var den skummel? Dét er spørsmålet.

Lenke til kommentar

http://www.imdb.com/title/tt0464141/

 

Som voksen vil du sikker sette pris på denne, særlig hvis du har barn eller er onkel/tante. Denne satt dypt i meg på slutten og gav meg en sikkelig "ekkel" følelse etterpå. Huff og huff for en grusom film (på en god måte ikke som en dårlig måte).

 

Se den seint om kvelden med all lys av, og bare lev deg inn! Du vil ikke angre! Ikke les om den, eller les om handlingen bak på koveret. La det uvitne om filmen øke opplevelsen.

 

Som deg blir jeg heller ikke redd av type filmer som ikke spiller på "skremme/støkke" type faktorer, men heller handling og stemmning.

Det kule med denne filmen er at du vet aldri når noe vil skje. Du tenker "Ahh NÅ skjer det noe skummelt" pga musikken bygger opp til det...men nei....den lurer deg og spiller på dine sanser!

 

Se den! :thumbup:

Endret av AvidGamer
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...