Gå til innhold

Neste Need For Speed: Undercover


Anbefalte innlegg

I mine øyne syns jeg Pro Street var en opptur fra Carbon. Man måtte faktisk bremse i svingene, man hadde store tunemuligheter og jeg må si at fartsfølelsen var langt mer spennende enn i de andre Undergroundspilla. Dog, et GODT stykke igjen før NFS er hva det en gang var.

 

Merkelig, jeg synes U2 hadde knall fartsfølese, men Pro Street failed på alle punkter.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Neste Need For Speed blir Need For Speed: Undercover. Atmosfæren i spillet skal visst være noe lik The Transporter, filmen altså(WTF?). Spillet skal også komme til Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2, PSP, Nintedo Wii and DS. Med andre ord er EA på fullt kjør med den vanlige melke taktikken sin.

 

Teaser trailer ligger her for de som enda ikke har sett den:

Endret av The Heretic
Lenke til kommentar

The Heretic, det er ikke gitt ut noen plattformliste til Undercover enda, så ingen untatt EA vet hvilken plattformer spillet kommer til. Dvs, eneste plattform som er bekreftet er iPhone :p

 

Med mindre du har en rimelig seriøs kilde som bekrefter det du sier, velger jeg å stole på resten av internet som sier at det ikke er gitt ut en plattformliste.

Lenke til kommentar

Næmmen jøsses, Spiderman-fonten igjen :!: Den er vist populær nå om dagen...

 

Har selv liten tro på Undercover, siden spillene har de siste årene vært meget skuffende og lite fristende. Men kajac, EA kjører jo de store spillseriene sine ut på absolutt alle plattformer. Og Heretic, du glemte å nevne PC.

 

Om bare EA bare kunne innse at NFS faktisk var NFS i de første spillene med ren gjøreglede og politijakter og begynne å lage spillene med...tja...3:HP som mal, hadde jeg kjøpt det. Langt til helvete med all denne gateracingmiljø-dritten, når jeg vil jeg vil kjøre for å ha det gøy, ikke vise at jeg kan gruse 14 idioter for å nå en dude med en dårlig fonetisk vits som kallenavn....

Lenke til kommentar

Det er vel potensielt stor forskjell på å være politi vs å være undercover.

Undercover, da ser jeg for meg at man skal infiltrere et eller flere racingmiljøer, vinner over dem, og så kanskje det kommer en filmsnutt hvor politikompisen din kommer og arresterer de du har infiltrert? Det hadde vært kjipt :thumbdown: (og hvis de følger underground tradisjonen kan dette bli realitet...:O )

 

Nei, vi vil KJØRE POLITIBIL vi, tenk :-) Uniformert og undercover, bare gi meg muligheten til å sette ut spikestrips som på High Stakes, gi meg muligheten til å tilkalle backup og helikopter, og noe nytt snacks!

Endret av [-GoMp-]
Lenke til kommentar

Håper det blir bedre enn de seneste spillene i serien.

Siste som jeg har inntrykk av var ok var "Most wanted".

 

Jeg håper også på vanlige landeveier og noen baner, og biler som faktisk ser ut som biler og ikke noe overstylet plastbling.

Standard Bmw m5 , Audi RS etc holder lenge med etpar mer eksotiske innslag.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...