Jump to content

[-GoMp-]

Medlemmer
 • Content Count

  1983
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

58 :)

About [-GoMp-]

 • Birthday 09/28/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hvor har AMD eller andre sagt at dette er Toppmodell? Bare tenker tilbake på Nvidia som først slipper xx80, og senere Ti, som er toppmodell (unntaket var RTX generasjonen da). Har AMD sagt at dette er flagship? Ser ikke det på hjemmesiden til AMD. Mener det ryktes at Navi arkitektur på 7mn lanseres i løpet av 2019? Radeon VII er tross alt fortsatt Vega.. Forøvrig en usmakelig respons fra han Nvidia karen. Edit: Forøvrig er vel ikke Ti toppmodell heller, det er Titan, når jeg tenker meg om.
 2. Kan man nå på iPhone laste ned og bruke ringetoner fra Zedge uten å måtte legge det inni itunes og importere derfra igjen? Det blir fort litt styrete.
 3. Takk for link, det forklarer jo saken, dessverre. I´m not happy about this. Håper for all del støtte for 4K HDR Youtube kommer, at det er et "problem" å støtte den kodeken nekter jeg liksom å tro på, når Chrome på macen min klarer det. De kan skylde på Safari, men jeg syns det er slapt. Dette må de klare å få på plass, før ledet vel iOS an i å være tidlig ute med å støtte 60FPS i Youtube appen vel? Det burde være avanserte innstillinger hvor vi kan velge; Konvertere alt til 4K? Ja/nei Konvertere alt til HDR? Ja/nei Eller rett og slett bare passthrough på et vis. Og ja.. støtte for Atmos/DTSX ja takk...
 4. Hei, La merke til at ved avspilling av film fra Netflix på Apple TV så mottar TVen HDR signal selv om filmen er merket med HD og 5.1 (Shrek 2). Den er altså ikke HDR. Dersom jeg bruker Netflix appen på TVen så vises filmen "normalt"/SDR, uten å aktivere HDR modus på TVen. Det skjer kun når filmen eller serien faktisk er i HDR. Fikk et slags halvveis svar fra Netflix på chat, de skrev at Apple TV 4K oppskalerer alt til 4K, og kanskje det er en bug her som gjør at den sender alt som HDR? Men det kan vel hende dette blir seende feil ut dersom kilden ikke faktisk er HDR? Noen som har peiling eller synsing om dette? Prøvde å restarte uten at det hjalp ifht HDR signalet. TVen er en Samsung KS7005.
 5. Hei! Kan noen forklare for meg? Ved bruk av YouTube Appen på min Playstation 4 Pro, når jeg streamer er 4K video, velger "more Options -> Video Info", så vises infoen som: Dimensions: 3840 x 2160 Resolution: 3840 x 2160@30 Åpner jeg samme video i YouTube Appen på min Samsung 4K TV, da står det; Dimensions: 1920 x 1080 *2 Resolution: 3840 x 2160@30. Hva betyr dimensions? Hvorfor er denne "lavere" på TV appen enn på PS4 Pro appen? Dårligere kvalitet?
 6. Bestilte en, bedre enn ingenting for meg tenker jeg At den kan surre rundt og holde støv osv litt i sjakk er nok for min del. Hvor kan man få tak i engelsk manual - kunne dere lagt ut?
 7. Har nettopp fått denne TV-en i hus og er veldig fornøyd så langt! Stemmer det de skriver i reviews rundt om kring. Er det noen som har erfaring med HDR-innhold? Foreløpig er det vel Marco Polo på Netflix, pluss div. democlips man kan laste ned og spille av via USB. Jeg sliter med å vite om jeg faktisk ser Marco Polo i 4K HDR, eller om jeg på noen måte kan ha slått av HDR..? I starten gikk jeg inn og så at HDR+ var "på", og tenkte at den skulle stå på av, da det er "fake" HDR, altså TVen som prøver å forbedre ikke-HDR materiale.. Men kanskje den indikerer at TVen har automatisk registrert HDR-innhold og slått på HDR modus? Anyone?
 8. Takk! Er 32GB for overkill? Ser de har noe lavere mhz, og CL har jeg null peiling på... ikke så stor forskjell i praksis med tanke på mhz/Cl eller? Edit: eller seff 2x 16 GB kit... doh.
 9. Gode tips, takk Tar gjeeerne imot spesifikke forslag til hovedkort og ram (hjelp!)
 10. Hei! Trenger litt hjelp og innspill til min nye stasjonære, fordi det er lenge siden jeg har fulgt godt med i PC-verden... Har lest litt rundt og sett en del på YouTube, men er ofte komponenter jeg ikke er helt sikker på/utdaterte? PCen vil bli brukt til spilling, muligens streaming/recording, muligens noe redigering av video og bilder.. vil gjerne ha muligheten! Har nylig kjøpt meg en Asus PB287Q 4k skjerm. Forventer ikke nødvendigvis å dra dagens og kommende spill på ultra OG 4K, men gjerne rundt high da... Hvis ikke får man senke oppløsningen vel. Har sett meg ut noe slikt: -Intel i7-4790k -16/32GB DDR3 RAM - Forslag? (Hva er DDR3L ?) - hovedkort? Msi? Asus? - MSI GeForce 980ti 6GB - en noctuna CPU kjøler kanskje? Fornøyd med den jeg har på min i7 920... -strømforsyning? Har denne (hadde SLI en stund) - utgått? Kan brukes? https://prisguiden.no/produkt/chieftec-turbo-series-850w-76857 Tenker jeg beholder mitt stille Fractal Design Define R3 kabinett. Takker for innspill! PS: hva Gjør man med gamle pc-deler...? Edit: glemte harddisk.. tenker en 500 GB Samsung evo ssd til OS, og en/to 2TB disker til lagring
 11. ... Må bare legge inn kompliment til Øystein på bildet; Kjekk!
 12. Thank you guys Da kan det godt hende jeg liksågodt kjøper en 4K skjerm, og bare spiller i 1080p e.l. hvis (siden) 4K blir for tungt å dra. Ser uansett også frem til å få mer "skrivebordsplass" og å kunne streame litt 4K video Så blir det vel en heftigere PC en gang i fremtiden!
×
×
 • Create New...