Jump to content

S-r-ex

Medlemmer
 • Content Count

  2742
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

141 :)

About S-r-ex

 • Birthday 06/29/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Husker denne, de snakket om den for 15-16 år siden, floppet totalt den gangen.
 2. Verdt å nevne ved XPS'en er at den er tilgjengelig i en "developer edition" med Ubuntu hvor man kan spare en tusing på å droppe Windows-lisensen.
 3. Kanskje verdt å ta med Square Enix sin konferanse på Tirsdag 20:45? https://www.twitch.tv/squareenix
 4. Selv med et døende HD7950, så venter jeg heller litt på tredjepartsutgaver. Ingen gaming og bare én skjerm i mellomtiden, men akk.
 5. Og FFIX på telefon og Steam, seff. Håper noen legger til de lekre HD-bakgrunnene som mods på Steam-utgaven.
 6. Kanskje på tide å blåse litt nytt liv her. Type-0 har kommet ut på PS4, XV er godt på vei til å komme ut i år (forhåpentligvis), XIV har fått utvidelsen Heavensward. Om ønskelig, send en PM så kan jeg sende en rekrutteringskode for XIV gjennom SE sitt system. Går som Goodall Curie på Zodiark-serveren.
 7. Takk gud at Final Fantasy X har fått en HD-oppussing, da slipper vi denne styggedommen.
 8. På den lyse siden, uten CD-i hadde ikke Youtube Poops vært det samme som i dag.
 9. Akkurat i tide, batteriet på min Padfone 2 har blitt helt noldus i det siste. Kommer til å savne å kunne bruke pad'en som ladepakke, men å vende tilbake til fysisk qwerty kommer til å bli himmelsk!
 10. Du undervurderer hvor mye noen folk hater pengene sine.
 11. Ikke for de av oss som synes touchskjerm er fullstendig grusomt å skrive med. Hvis den også har plass til minnekort, kan den fort bli kandidat for min neste telefon.
 12. HVA SKJER?! VIL SQUARE ENIX HA PENGER NÅ PLUTSELIG?!?! REDDE SEG DEN SOM KAN!!! "At last, the promise has been made". Og premie skal de ha for tidenes tynneste tilsløring. Uansett, årets hypetrain har forlatt stasjonen.
×
×
 • Create New...