Gå til innhold

Tråden for de hodetelefonofile


miCro

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Da tror jeg du vil bli skuffet :p
Du vil nok merke at LCD-2 låter mye klarere, men thats it.

 

Jeg er ganske keen på Philips Fidelio X1 da de er åpne (låter ofte mye klarere, ikke så muddy) og har bra bass, jeg tror faktisk den kan måle seg med LCD-2 med "dårlig" forsterker.

 

Visst du bor i nærheten av Oslo er det jo bare å ta en tur til Audio Norge å ta en lytt!

Endret av BMWcoupeftw
Lenke til kommentar

Da var Feriepengenne plutselig komt på konto så da ble det vist bestilt et par nye hodetelefoner. Har hatt lyst på et par gode hodetelefoner til film og spilling med godt trøkk, så endte opp med et par Phillips Fidelio X1 som jeg har siklet på i et hallår snart. Håper de ikke skuffer og at bassen blir alt for overtredende :)

Endret av Evil-Duck
Lenke til kommentar

Da var Feriepengenne plutselig komt på konto så da ble det vist bestilt et par nye hodetelefoner. Har hatt lyst på et par gode hodetelefoner til film og spilling med godt trøkk, så endte opp med et par Phillips Fidelio X1 som jeg har siklet på i et hallår snart. Håper de ikke skuffer og at bassen blir alt for overtredende :)

Fortell her hvordan de låter da. :-)

Lenke til kommentar

Må bare takke dere for hjelpen med å kjøpe HD650 og Schiit Magni/Modi. Etter litt brain-burnin, er disse hodetelefonene fantastiske. Pink Floyd + HD650 = :dribble:

Jokke + HD650.. <3333

 

Godt og høre! HD650 er uten tvil blant mine favoritt hodetelefoner! Er og den eneste hodetelefonen jeg har hatt fast i over ett år tror jeg, HD650 har jeg nemmelig hatt i 6, og har ingen planer om å kvitte meg med de :)

Lenke til kommentar

Jeg har alltid hatt lyst å prøve HD650, da jeg er sikker på at det finnes noen mid-fi hodetelefoner som låte vel så godt som feks LCD-2. Viktigste for meg er at de ikke låter muddy, men krystallklart som LCD-2.

 

Tatt fra "HD650 to LCD-2" tråd på Head-Fi:

 

"the HD650 is great.. teh LCD Rev2 (with Q Cable) are quite good but the only other amp I have is a schiit asgard so I'm not hearing any night and day difference.

I've been busy with things so haven't got any other amp. But Im thinking I can't afford the Liquid Fire , and at this point I don't think I want to spend

to get the Violectric V200 at the moment, that o2 amp looks interesting might have to look into.."

Endret av BMWcoupeftw
Lenke til kommentar

Det som egentlig gjør LCD-2 og LCD-3 verdt prisen er måten hodetelefonen faktisk håndterer hele lydbildet. LCD-3 klarer å levere et så enormt fyldig og varmt lydbilde men samtidig være krystallklare, detaljerte og relativt åpne i lydbildet. En egenskap jeg så langt kun har hørt i LCD-3, og som gjøre lyden i de helt utrolig tilfredstillende, å de funker nærmest uansett hva du kaster på dem av musikk, og når jeg kan høre på alt fra Damien rice til Killswitch til Deadmou5 er det en egenskap jeg setter stor pris på! Har ikke hørt LCD-2 men etter å lest x antall anmeldelser så forstår jeg det dithen at de er ganske like.

For min del har HD650 lignende egenskaper men mangler en del i når det kommer til åpenhet og klarhet sammenlignet med LCD-3, den har heller ikke den helt fantastiske dypbassen som LCD-3 leverer. Men den har en enorm fordel, komforten. Dette alene er faktisk grunnen til at jeg nesten bruker HD650en mer enn jeg gjør LCD-3ene, da vekten på dem kan bli slitsom ved lange gaming sessions selv om overall comofrten er veldig god.

Lenke til kommentar

Fordelen med HD650 er klar og tydelig vokal, med god oppløsning. Dvs mellomtonen er spesielt bra, mens diskanten er noe mer avrundet enn f.eks. Shure sine toppmodeller (har dessverre ikke hørt LCD så langt). Den noe myke klangen i HD650 gjør dem dermed spesielt lyttevennlig og null trøttende, slik jeg blir av Shure. De kunne nok vært mer punchy på en del låter, samtidig er det "roligheten" i dem som gjør at man kan lytte i timesvis.

Lenke til kommentar

Husker ikke eksakt modell, den med propper som du støper til (3500-4000kr). Særdeles detaljerte, noe lys i klangen. Som fascinerer meg først, men jeg merker at de blir slitsomme over tid, sannsynligvis pga svært avslørende for mindre gode opptak.

Men ja, dette blir en smakssak.

Har lyst til å høre SRH940, men har ikke sett dem i lokale butikker så langt.

Lenke til kommentar

Heisann!

Har tenkt på å kjøpe meg noen nye øreklokker, nå som feriepengene kommer. Har fra før noen øreplugger fra Sennheiser(husker ikke modell i farten, men ledningen går vertfall bak ørene) som jeg er ganske fornøyd med. Men føler de mangler litt trøkk når jeg spiller musikk som house, rap og hip-hop. Ser derfor etter noen klokker som passer litt bedre i den sjangeren der.

Klokkene bør helst være i den størrelsen at det går ann å bruke de på trening osv(så må ikke være for store, men heller ikke små). Usikker på dette med støyreduksjon, da jeg ikke har satt meg så mye inn i dette. Men de vil bli brukt en del på jobb, hvor det ikke er så altfor mye støy, utenom litt boring og høy radio.
Prisklasse: ca 1600 kr.

Etter litt googling har jeg kommet fram til noen alternativer:
- Focal Spirit One

- AKG K167 Tiesto
- Monster Ncredible
- Sennheiser Momentum
- Esmooth ES-821 (fått god kritikk ift lydkvalitet og pris)
- Beats Solo.

Noen innspill eller andre forslag?

Takk.

LasH.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...