Gå til innhold

Chatte-tråd for oss på Akam!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Men syns vel egentlig at bildet blir litt "ekkelt" for øynene akkurat der på de håndtakene, uansett hvordan jeg gjør.

Som andre har vært inne på kan du prøve ulike algoritmer i skaleringboksen. Hjelper ikke det kan prøve med litt gaussian blur før du reduserer størrelse, eventuelt litt oppskarping igjen etterpå. Min erfaring er at slike mønstre endrer seg med størrelsen også, så hvis du ikke må ha det eksakt så stort bilde kan du prøve å se om noen oppløsninger "i nærheten" se bedre ut.

 

Edit: Du kan også prøve å vri på bildet litt hvis du har noe å gå på og det ikke ødelegger bildet, eventuelt vri tibake etter skalering.

Endret av seriksen
Lenke til kommentar

Dreper meg på tilbakegående mva-oppgjør og mva-registrering. Nå bare sender jeg det inn, også får de heller ringe meg om det er noe galt, eller noe de ikke liker. Har stilt opp alle utgifter de siste tre årene som fremdeles er relevant etter bilagsnummer og dato, med beskrivelse, kjøpested og kjøpesum.

 

Angrer meg på at jeg ikke satte det bort til en regnskapsfører allikevel. Det er for gæli når systemene man må følge for å være lovlydig borger er så intrikate at man må betale andre for å sjekke at man ikke har gjort noe kriminelt...

Lenke til kommentar

Jeg satt bort hele papirmølla "heldigvis". Tilbakebetaling av mva. har tatt relativ lang tid og regnskapsføreren måtte ta dette over telefon til slutt, bilag etter bilag, det øket tilbakebetalingen med 400% på mva. og avskrivingen ble til slutt øket med 500%. Blir nok og koste endel, men hvis jeg skulle bruke mange timer på dette og kanskje ikke få dette til ville dette bli mye dyrere.

 

Har du levert inn skjemaet "søknad om tilbakegående avgiftsoppgjør" ?, hvis ikke får du kjappe deg og få utsettelse på innlevering av selvangivelsen.

Endret av Nautica
Lenke til kommentar

Jeg har jo ikke omsatt for noe mva i 2011, var jo ikke registrert. Forenklet selvangivelse for næringsdrivende leverte jeg for en måned siden. MVA-registreringen min har vel ikke noe med selvangivelsen å gjøre? Har ikke betalt en krone i skatt, har vært student uten inntekt fra annet enn firmaet som har gått med underskudd. Jeg mva-registrerer meg nå, bare fordi jeg passerer beløpsgrensen nå.

 

Er akkurat det opplegget du linker til som jeg styrer med. Må vel kanskje legge ved noen kontoutskrifter som dokumenterer at enkelte fakturaer er betalt også, er jo ikke alt jeg har fått kvitteringer på utover fakturaer. Slett ikke sikker på hvordan dette gjennomføres, finner vel ut av det.

 

Ellers har naboen på oversiden satt opp et 20 000 liters basseng en halvmeter fra bakke en helning på 45 grader og fall på tre høydemeter som ender nesten rett i husveggen vår. Bassenget har allerede vært lekk flere ganger, og gravd ut hele gangstien ved siden av. De hører ikke på fornuft. Fatter ikke at det går an å bli så korttenkte.

Lenke til kommentar

Der resignerte jeg og ringte en regnskapsfører.

 

Jeg solgte for over 350K noen dager etter jeg registrerte firma, det ble betydelige investeringer de foregående år som jeg får refundert mva og avskrivning på.

Du skulle helst fått dette med i selvangivelsen dette året , eller så må du vente et år til, da får du ikke trukket fra utgiftene i år.

Tilbakebetaling av mva. er egent opplegg men du søker på alt samtidig .

Endret av Nautica
Lenke til kommentar

Ser stort ut, hva med og sette en melkekartong eller noe sånt ved siden av så vi kan få et inntrykk av størrelsen.

Da var det ordnet.

 

Litt tillegg. Det største objektivet er et Fuji 300mm f/5.6. Det minste er et Rodenstock 150mm f/5.6. Holderene er en 8x10 og en 4x5. Blir tungt i Jotunheimen hvis jeg får i stand 8x10 før jeg drar.

post-143577-0-61903700-1369859286_thumb.jpg

Endret av fredderen
  • Liker 5
Lenke til kommentar

Panisk fikla på plass selvangivelse, næringsoppgave og alt rot rundt. Naturligvis gikk jeg på den årlige smellen med at noen små kritiske element feiler med google chrome på altinn ;) Forhåpentligvis husker jeg til neste år?

Endret av TGB
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...