Jump to content

TGB

Medlemmer
 • Content Count

  7228
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1100 :)

About TGB

 • Birthday 09/27/1974

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

22180 profile views
 1. Elko-dimmebryterene må du fjerne og erstatte dem med zigbee kompatibel bryter (de kan også festes på veggen og erstatte de 3 du har). Har selv i løpet av de siste 3 månedene byttet ut absolutt alt av lys i kåken med Philips Hue. Har nå 47 Philips Hue lys (de fleste med farge), 5 brytere (med dimming) og 5 bevegelses-sensorer. Med unntak av store problem med å legge til det ene lyset til Hue Bridge (fikk det til etter x antall forsøk) så har alt fungert perfekt. Har også koblet opp Philips Hue lysene til Harmony Elite fjernkontroll. Jeg har ikke regnet på kosten her, men i løpet av prosessen har jeg hatt elektrikere innom (montere 24 ekstra spotter i taket). Så vi har nok passert 50.000 for lenge siden, til tross for at jeg bare skulle prøve ut med et par lys når jeg startet.....
 2. Hue ambiance har temperatur men ikke farge (vel, det er farge - men da i form av temperatur på lyset). Pærer som er låst til et fast kelvin (temperatur) er ikke en god ting og bør styres unna. Jeg har selv flest farge-pærer, og enkelte ambience (2400K-6000K). Farger brukes ikke så ofte, men genialt når man vil lage litt stemning (eller når man kobler lysene til HDMI sync box).
 3. Dette er helt unødvendig, hold inne reset knappen til den blinker. Søk deretter opp bryteren på hue bridge (dette fungerer helt utmerket, har gjort det for x antall brytere). Funker det ikke, så reset bryteren med fysisk bryter på baksiden på nytt (binders fungerer utmerket for å resette; man kjenner når bryteren trykkes inn på baksiden, det skal være et klart fysisk klikk for at bryter er trykket inn, hold den inne i ca 5 sekunder til lyset for forsiden blinker).
 4. 1 GPU kjerne mindre gjelder bare den billigste MacBook Air M1 modellen.
 5. TGB

  Apple M1

  Man trenger ikke Apple M1 kompilert photoshop; den kjører Intel utgaven bedre enn før også (jeg har prøvd). Naturligvis sparker utgaven som er kompilert for Apple M1 mye mer.
×
×
 • Create New...