Kakeshoma Skrevet 20. februar 2015 Skrevet 20. februar 2015 Ikke vær det.. Husk at det er vanvittig mange andre som klart det minst like bra eller bedre før deg, så at du har klart å bake noen ok skoleboller er ingen stor bragd. 1
Delvis Skrevet 20. februar 2015 Skrevet 20. februar 2015 Ikke vær det.. Husk at det er vanvittig mange andre som klart det minst like bra eller bedre før deg, så at du har klart å bake noen ok skoleboller er ingen stor bragd. Nei nå syns jeg da du må gi deg litt Til å være første gang er det bra 1
Kakeshoma Skrevet 20. februar 2015 Skrevet 20. februar 2015 Joa, sorry mækk.. Hatt en klassisk drittdag, så ville bare få noen andre ned på samme nivå De så digge ut Therawyn. 1
Emancipate Skrevet 20. februar 2015 Skrevet 20. februar 2015 Ikke vær det.. Husk at det er vanvittig mange andre som klart det minst like bra eller bedre før deg, så at du har klart å bake noen ok skoleboller er ingen stor bragd. Jeg fikk servert en helt grei skolebolle her forleden, og fikk høre at "hemmeligheten bak deigen" var at den var eltet i maskin. Men min deig blir bedre, og jeg elter for hånd, hehe. Skal man brife med hemmeligheten bak bør det helst være utopisk godt det man serverer. "Hemmeligheten bak er at jeg ikke gjorde det selv" slår kanskje litt tilbake på en, også. Therawyn sine så fine ut, da. 1
Bytex Skrevet 20. februar 2015 Skrevet 20. februar 2015 Det kjipeste med sånne er hvis midten er bare en deigete klump fordi eggegreia har bløtet den opp eller ikke blitt ferdig stekt.
dysfunctional Skrevet 20. februar 2015 Skrevet 20. februar 2015 Så rart å ha Mine Innlegg på topp istedet for venstresiden. Ligger liksom i muskelminnet. Samme her. Drar instinktivt musa opp til venstre halvveis før jeg kommer på at den nå er på toppen.
Shikaru Skrevet 20. februar 2015 Skrevet 20. februar 2015 blei ganske forvirra når jeg logga inn her i sta. gjorde samma feilen som dere
j-- Skrevet 21. februar 2015 Skrevet 21. februar 2015 Ikke verst for en nybegynner, synes jeg. Ser veldig bra ut, får vann i kjeften 2
Kea Skrevet 21. februar 2015 Skrevet 21. februar 2015 (endret) Det kjipeste med sånne er hvis midten er bare en deigete klump fordi eggegreia har bløtet den opp eller ikke blitt ferdig stekt.Hm, det har jeg ikke opplevd. Verken med hjemmelagde eller butikkjøpte. De jeg lagde ble i alle fall veldig gode. Bedre enn de jeg har kjøpt i butikk, synes jeg. Emancipate, jeg har ikke maskin, men har det på ønskelisten. Men i grunnen går det helt fint å elte for hånd. Synes det er kjekt, jeg. Endret 21. februar 2015 av Therawyn 1
w1I3bmv7PRFfKNkpTOlmGVrzkvXvbA5lcIelI/X9 Skrevet 21. februar 2015 Skrevet 21. februar 2015 Noen som bor/har bodd på hybel på Lena rundt videregående skolen/folkehøgskolen her?
Sabell Skrevet 21. februar 2015 Skrevet 21. februar 2015 Hei og godkveld har ikke rørt alkohol siden nyttårsaften, men nå koser jeg meg med ett glass rødviiiiin
Skjelvgråt Skrevet 21. februar 2015 Skrevet 21. februar 2015 Venner nok meg til det nye designet etterhvert. Hadde dog vært kjekt med et "black theme"
Delvis Skrevet 21. februar 2015 Skrevet 21. februar 2015 Venner nok meg til det nye designet etterhvert. Hadde dog vært kjekt med et "black theme" Kakezoma har lagt ut dark theme. Her. Folk var visst fornøyd. De som vil ha dark.
Slimda Skrevet 22. februar 2015 Skrevet 22. februar 2015 Har han en egen tråd for denne skinnen? Chatteboksen er fremdeles lys.
Gjest Skrevet 22. februar 2015 Skrevet 22. februar 2015 Har han en egen tråd for denne skinnen? Chatteboksen er fremdeles lys. https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1436037&&page=2
Heddy Skrevet 22. februar 2015 Skrevet 22. februar 2015 Noen som bor/har bodd på hybel på Lena rundt videregående skolen/folkehøgskolen her? Har bodd på selve folkehøgskolen.
Anbefalte innlegg