Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja jeg må si jeg svetter bare nå, når jeg tenker på situasjoner jeg har hatt med sykepleiere. Men det er helst kjerring-sykepleiere da.

En gang jeg fikk en tlf time, og hun skulle ringe meg mandag og si nærmere tidspunkt. Ingen ringer. Jeg ringer tilbake for å spørre, nei da hadde "hun fri den dagen" så hun andre kunne ikke si noe om hva hun hadde sagt. Men det ble mellom kl 10 - 14 for den legen var der bare da sier hun.

 

Den dagen da får jeg txt melding at jeg har tlf time kl 9 (??) Vel vel, jeg venter og kl. passerer.. 14. Ingen ringer. :roll: Jeg ringer tilbake og sier jeg hadde tlf time mellom kl 10 og 14. Hva nå, blir det en annen dag eller..?
Og da svarer en annen igjen, og da var det hun som sa han var mellom kl 10 og 14 som har fri(!)

 

Jo neida, han er der enda han, så han ringer sikkert, Han har vel bare mye å gjøre, så du får være litt tålmodig svarer hun nye(tredje sykepleieren) . Hallo..! Jeg ringer jo fordi hun andre sa han bare var der mellom kl 10 - 14, da måtte jo jeg bare spørre hva det ble nå, siden det jo ikke ble i det tidsrommet. "ja det kunne ikke hun svare for hva andre hadde sagt."

 

Så ringer legen kl 15 30 irritert og sier: "hører du har drevet og ringt sånn her! Hva er det gjelder for noe!?". Ikke sant, da hadde selvsagt de sykesøstrene fått legen til å forstå det som at jeg ringte og maset etter han, jeg ringte jo bare fordi sykesøstrene rotet og måtte jo spørre hva som skjedde. Men det var ikke anledning å forklare legen alt det tullet der, så da satt jeg igjen en tosk som fikk skylda for hele greia :(

 

Er det rart man blir frustret av slikt? Og det har ikke vært bare en gang. Blir ganske sjuk av de greiene der. Forbaskede rotehøner. Idioter :realmad:

Endret av Delvis
Lenke til kommentar

 

De er digge da

 

Fra halsen og ned er de ikke så verst, nei. Og i alle fall ikke om de tar en dusj.

 

Og let's face it (haha), hvem bryr seg om ansikter uansett?

 

Bare å ta en pose over hodet det. Synd at ikke alle sykepleiere kler seg slik, lårkort uniform og kløft. mmm. Nei men seriøst: et søtt ansikt over kropp tar jeg anyday. Så lenge hun ikke er whale-sized. Face > tits > ass.

Lenke til kommentar

Bare å ta en pose over hodet det. Synd at ikke alle sykepleiere kler seg slik, lårkort uniform og kløft. mmm. Nei men seriøst: et søtt ansikt over kropp tar jeg anyday. Så lenge hun ikke er whale-sized. Face > tits > ass.

 

 

Ansikt > Mage + Tits > Ass

 

 

 

Faen, jeg elsker en fin mage.

Endret av Bundy
Lenke til kommentar

 

Minn meg på å aldri skaffe meg nye svigerforeldre.

Jeg tør påstå at svigerforeldre, uansett hvor vanskelige de skulle være, er verd det når man finner sin drømmepartner.

 

Men du får finne deg en som har begge sine foreldre i grava da, så slipper du peset. ;)

 

Det er da man virkelig kan bli hjemsøkt av sine svigerforeldre. ;)
Lenke til kommentar

Noen her som har tips til en ny barbermaskin / skjeggtrimmer? Begge mine Philishave har tatt kvelden (hhv. 7 og 15 år gamle, så det forklarer vel ting), så jeg trenger noe nytt for å dandere og fikse på håret i fjeset.

 

Jeg kjøpt meg denne: https://www.komplett.no/philips-qg337116-multigroom-trimmsett/779832

So far so good for denne prisen.

Hovedgrunnen til at jeg tok denne var at den hadde detaljtrimmer, lettere å fikse barten med et lite trimmerhode.

I tillegg er den ikke så fysisk stor som en del andre jeg har sett tidligre, lett og smidig.

Lenke til kommentar

1) fukt hendene

2) Ta på lederne i 230V-anlegg. En hånd på jord, en på 230V.

3) Sykehus, overvåkning 24 timer, Masse selskap i halvnakne sykepleiere på 22 år, som bare er ute etter å gjøre oppholdet ditt så behagelig som mulig, på alle måter.

 

:fun:

Hehe den overvåkingen er oppskrytt. Blir bare sett hjem igjen etter ekg

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...