Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Sit på skulen, har lagt bak meg 4 timar med matte og fysikk. Ligg somregel på A/B+ i matte, men i dag har hovudet gått inn i full dvale. Takk høgare makter at me ikkje hadde prøve i dag. Ikkje ein skit som har gjeve meining.

 

No derimot, er det utsikter til gruppearbeid, saman med ei gruppe som A: Føretrekk å jobbe solo alle andre stader enn på skulen, eller B: Legg mykje tid å skriva så formelt om så mogleg om minst mogleg relevante emner.

 

Gler meg som ein gris til helga.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Apropos alle, har fått med meg at en del her benytter seg av stumble-greiene. Kunne noen fortalt meg i korte trekk hva det er? Orker ikke søke..

Du registererer deg på stumbleupon.com. Så krysser du av på X antall kategorier du liker å lese om på nettet (alt fra webcomics til porno) og så laster du ned en toolbar. Da får du en knapp i browseren din som det står "stumble" på. Når du trykker på den så får du opp en tilfeldig side som noen andre har anbefalt innenfor de kategoriene du har valgt. Så kan du trykke på "I like it" eller tommel-ned. På den måten lærer stumbleupon hva du liker og gir deg mer av det du synes er interresant.

Lenke til kommentar
er den stumble knappen der hele tia eller kan man hide den om man vil også? :p

Den kan selvsagt fjernes. Enten på gamlemåten ved å høyreklikke på toolbaren og fjerne haken ved siden av "Stumbleupon toolbar" eller ved å trykke på ctrl-F11

 

At du ikke takler JD er da ikke min feil, litt mer testosteron og det burde gå fint.
Ekte menn drikker kun skotsk whisky. Aller helst Islay-whisky. Endret av L4r5
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...