Jump to content

MrLeftfield

Medlemmer
 • Content Count

  2026
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

124 :)

About MrLeftfield

 • Birthday 12/26/1984

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jeg tror at 9GAG ikke skal definere hva "ordentlig" er, sånn...across the board.
 2. På alle måter, for min del. Tja. Definer "ordentlige damer" og "ordentlige menn".
 3. Jeg har en helt annen erfaring idag enn den jeg hadde når jeg skulle ta det valget, så jeg vil gi deg følgende råd. IKT -> Allmenn påbygg -> Bachelor -> Master. Det virker som at skal du ha en godt betalt jobb idag, er Master et krav (eller 5-8 års erfaring). Det har skjedd en inflasjon i utdanningen siden jeg har gått på skole, kan man si
 4. pratet nettopp med en elektriker jeg fant på Gulesider, og han mener at det ikke er noe i veien for at man kan gjøre noe sånt, så lenge det er "utenfor veggen" på en måte.
 5. Heisann! Long story short: En komfyr, ca 4år gammel, brukket av to knotter og etter kontakt med en Electrolux e-serivce teknikker finner jeg ut at det koster 1350 for teknikker og 250x2 (to knotter) for deler. Han sier at det er ulovlig å bytte disse selv. Deler det er snakk om: http://reservedeler.electrolux.no/product/3890824018/Enkel+energiregulator Oven (sorry for en motbydelig, skitten ovn, den står i en bod ) https://www.dropbox.com/s/6e6ksgwlknj8tsi/20130922_125812.jpg Noe sier meg at det ikke er rocket science å få skrudd den opp og bytte disse selv uten å røre noe annet. Jeg vil påstå at jeg er rimelig dreven på å skru opp ting. Er det noen som kjenner til en evt paragraf i loven eller en forskrift som sier at det er ulovlig å utføre den typen jobb som privatperson? Jeg vil ikke skape bølger hos serviceteknikkeren. Mvh MrLeftfield.
 6. Mulig det avhenger av hva slags avtale borettslag har også. Jeg har kun UGMI ("Utvidet Grunnpakke med Internett ").
 7. http://pastebin.com/PtYDmRX4 Det står feil i artikkelen til HW.no. Man får IKKE gratis dekoder om en har Bredbånd50 eller Bredbånd100.
 8. Jaha? Du ville valgt 200/200 over 1000/200 til samme pris? Hvor er logikken i det? Du er en såkalt "fanboy". Fint at du er rask ute med personangrep og dømming Skrive-/tenkefeil. Det jeg mente at jeg velger heller en synkronlinje hos Altibox framfor asynkron hos Get. Beklager forvirringen. PS: jeg har pr.dags dato hverken Altibox eller Get.
 9. Jeg ser ikke på Altibox som en konkurrent til Get. Get prøver å pimpe tallene ved å øke nedstrømmen, mens Altibox leverer faktisk en synkron linje. Jeg gir beng i om Get kommer med 1000/200, når du evt kan få 200/200 fra Altibox til samme eller lavere pris. Go home, Get, you're drunk.
 10. Stillingstittel: System Konsulent (Privat sektor) Erfaring: 3 år Sertifisering: win7 configuring Arbeidsoppgaver: Bruker support, patching, installering, konfigurerering, oppgradering og leveranse. Off-site og on-site brukerstøtte. Utdanning: 3 årig bachelor (Spillprogrammering og Design) Årsinntekt: 345 000,- fast. Betalt telefon, overtid innbakt, forsikring.
 11. x16 ja Kjøpte meg nytt kort og skulle gi bort mitt til dama og sette de opp i crossfire (2x 5850). De var helt inntil hverandre som resulterte i helt latterlig høye temperaturer(80-90C mot vanlige 50), med driver resets og total PC frys. Så ja, her tror jeg ikke man får det samme problemet Godt med mellomrom der.
 12. Dette er ufattelig flaut, Hardware.no. Jeg vet ikke hva du holder på med Jørgen Nilsen, men sjekk datoen på artikkelen du "rapper"/reffererer til. "March 30, 2012". Mer eller mindre nøyaktig for ett år siden. "Velkommen etter".
×
×
 • Create New...