Gå til innhold

konsollkaféen, Diskusjon rundt konsollene!


MindTooth

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er dette jeg ikke ville høre :(

Da blir det nesten ingen FPS spill på meg i dette året som er av interesse.. Jo tror det blir Halo 4, mer det en neste Call of Duty..

 

Lommeboka mi hadde ikke merket om Bioshock Infinite hadde kommet iår, kjøper ikke bare spill til 1 plattform. For meg som har alt og skal ha Wii U om den rekker iår, pluss 20-50 spill til da prater vi penger..

Endret av iToMaN
Lenke til kommentar

Utsettelse gjør som regel at man finpusser litt ekstra, så jeg er fornøyd. Tror dette kan bli noe virkelig stort. Håper og tror det vil konkurrere mot Half-Life 3 om årets FPS 2013 :)

 

Uansett mer enn nok av spill annonsert, spesielt FPS, i høst:

Black Ops 2

Borderlands 2

Far Cry 3

Aliens: Colonial Marines

Medal of Honor Warfighter

Halo 4

Dishonored

Asssassin's Creed 3

Resident Evil 6

Tomb Raider reboot

Hitman: Absolution

 

Og dette er før E3...

Endret av kilik
Lenke til kommentar

Far Cry 3, meh er ikke imponert over hva jeg har sett av spillet.

Dishonored ser kult ut, men som jeg skrev tidligere så venter jeg heller på se gameplayet og mer.

 

Så i grunn blir det bare Borderlands 2 og Halo 4. Black Ops 2 blir bare på meg hvis jeg får lånet det som jeg har gjort med de siste 3 titlene i serien.

Lenke til kommentar

Ser utrolig nok frem til Far Cry 3 selv, likte ikke akkurat nummer 2.

 

Borderlands 2 er selvsagt, og i går rakk jeg heldigvis å forhåndsbestille en Claptrap fra Gearbox før den ble utsolgt :wee:

 

Visste ikke når Infinite hadde release, så det spiller ingen rolle for min del.

Lenke til kommentar

Assassin's Creed 3 ser desverre ut til å lide av det jeg alltid har hatt i mot serien. For det første er hovedpersonen veldig ulig alle andre, noe som passer utrolig dårlig når en del av jobben hans er å menge seg med mengden. En annen ting er slossinga, som fortsatt ser ut til å være 5 karer stående stille mens en og en får juling. Det blir ekstra teit når de til alt overmål har skytevåpen og med letthet kan plaffe Connor ned mens han er opptatt med en av dem.

Lenke til kommentar

Er vel ikke særlig lurt å angripe flere på en gang, ikke når det er våpen inn i bilde, og å begynne skyte mens en av dine egne er i håndgemeng er ihvertfall ikke særlig lurt. Ikke dermed sagt at fiendene i Assasins creed av og til kunne samarbeidet bedre, og at flyten i kampene kunne vært bedre, men jeg kan ikke forstå hvordan det kan være et stort ankerpunkt. Er ikke så mange andre spill, hvis noen i det hele tatt, som gjør det noe bedre uansett.

Lenke til kommentar

Det handler ikke egentlig om dum AI per se, det er mer valgene utviklerne tar for kampene. Og Batman-spillene er jo krem-eksempler på god slossing, hvor møljer av fiender hopper på deg samtidig uten at det noen gang blir uoversiktelig eller håpløst - selv om det selvfølgelig blir både vanskelig og dødelig til tider.

 

At man ikke vil skyte kompisen sin er jo forsåvidt et passe argument, men jeg ser ikke helt hvordan det forsvarer å i hvert fall forsøke å skyte Connor som uansett dreper kameraten din og mest sannsynligvis deg om du bare står der og ser på. I verste fall er det jo bare å legge seg ned så Connor får full eksponering alene.

 

Det er et ankerpunkt fordi spillet legger opp til at disse kampene skal spilles igjennom både titt og ofte. Hadde det vært alternative og/eller mindre hyppige kamper hadde det vært lettere å se bort i fra det, men når det en gang er meninga du skal sloss så syns jeg faktisk det er viktig at det fungerer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...