Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hotte lærere på skolen


Gjest medlem-140898

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hmmm...*tenke* hadde ei som hadde oss i dans på ungdomsskolen, hun var ganske hot...Også var det jeg som fikk danse med henne for å vise resten av klassen hvordan det skulle gjøres.

 

Har egentlig ellers ikke hatt noen hotte lærere, vært innom en god del skoler. Men er visst ei av de lærerne jeg har hatt som ble ferska da hun fingret i ett klasserom i friminuttet :p

Lenke til kommentar

Jeg hadde ei på ca 35, når jeg gikk i 7. klasse. Og hun hadde faktisk en ganske så deilig og fast kropp. Hun pleide å gå rundt og lene seg ned for å se hvordan det gikk (med f.eks. matte), og da kunne man se rett ned i blusen.. Og selvsagt i en så ung alder var det rett og slett himmelsk..

 

Ellers så var det jo lærerstudenter på ungdomsskolen, der hun ene var en friidrettsutøver, med en herrejemini-flott-kropp...

 

Og på videregående.. Ei knallsøt og vakker lærerinne i engelsk, mmm.

Endret av scumbag
Lenke til kommentar

Jeg har hatt en del, ja. Men det beste er nok fra SFO'en. Vi gikk vel i 4. klasse og så var det DEN dama!! :D Akkurat rundet 20 og en kropp som ikke finnes maken til. Små grisene som vi var skulle vi ha tikken og måtte ha elle-melle for å velge, og hver gang det var hennes tur å bli "ellet" var det et fast grep på puppene. Ellers gikk jeg alltid bak henne når vi skulle inn for å komme borti rumpen. Meg og vennene mine hadde det morsomt!! Hun byttet jobb. :/

Lenke til kommentar

Jeg husker jeg hadde en nydelig lærer på barneskolen. Ei lita dame tidlig i 20 årene med en kropp smidd av gud og et pent smil. Jeg så henne igjen når jeg startet i 10 klasse på treningsstudioet (vi hadde visst like treningsrutiner). Jeg satt alltid godt tilbakelent på ergometersykkelen når hun jogget i tettsittende klær ved siden av :love: Savner nesten den bekymringsløse tiden.

Lenke til kommentar
Hun drar nok definitivt snittet på lærerne opp. Men hva pene jenter gjelder, så var hun ikke mye å skrive hurra for.

støttes.

virker bare som det er de som er mellom 16-20 som er hypp på den dama, merkelig .......

 

 

 

husker jeg hadde en musikklærer på barneskole.

hadde alltid et godøye til henne :blush:

Endret av Sangesland
Lenke til kommentar

Kan dele en morsom episode med en venninne jeg hadde. Vi satt i kantina og hun synes gymlærern på 23 (mann) er fin. Hun har drivet og kødda med å få seg en seks(x)er. Men hvertfall så sa hun noe om at en gutt i kantina var fin og jeg skreik ut så alle hørte det: "Liker ikke du gymlærern a?!" tok meg 5min før jeg fortod hva jeg hadde sagt og gjett om hun var flau :p

Lenke til kommentar
På min skole har jeg noen lærere som er veldig pene. Noen ganger forstyrrer det meg og mange av vennene mine:p at man blir veldig kåt når man ser hu osv.

Er det bare meg eller er det mange som også er sånn. FORTELL om dine fantastiske situasjoner med den hotte læreren :cool:

Ønsker ikke å gå inn på hvilke lærere det er da en eller flere særinger jeg kjenner snoker inni helv.. mye, men har 4 stykker jeg ikke hadde sagt nei til å ordne noe med ;)

 

Vi hadde en musikklærer som var helt RÅ! Hun sikla mer enn en gutt etter :) Hadde også noen som underviste oss i aerobic en gang som gjerne kunne blitt med :)

Endret av SpecialForce
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...