Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hotte lærere på skolen


Gjest medlem-140898

Anbefalte innlegg

Gjest medlem-140898

På min skole har jeg noen lærere som er veldig pene. Noen ganger forstyrrer det meg og mange av vennene mine:p at man blir veldig kåt når man ser hu osv.

Er det bare meg eller er det mange som også er sånn. FORTELL om dine fantastiske situasjoner med den hotte læreren :cool:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Natmlærern min <3 hu er så digg OG hun er skikkelig søt i personligheten! ah. hahhaa. har en artig situasjon om henne. :p Vi var på leir, også hadde jeg tatt et snikbilde av rævvva hennes :p Så så en annen lærer at jeg gikk rundt og tok bilder, så spurte hun om hun kunne se. Jeg hadde helt glemt at jeg hadde tatt bilde av rumpa til natmlærern, så jeg ga hu kameraet. Når hu sa bildet så sa hu bare "øh åja" :p haha

Lenke til kommentar

Hm.. Ikke nå, men jeg husker i 7 klasse, hadde vi en lærer som de fleste av guttene syntes var ganske.. ja.. pen/tiltrekkende/hot.. u name it..

også tok de masse bilder i smug med mobilen av rompa hennes og sånt, når hun stod og hjalp folk på pulten foran.. så fant hun det ut.. også ble hun skikkelig furten, og klaget til rektor om at hun følte seg trakasert av elevene, også sluttet hun i klassen vår og var hjelpelærer i 2 eller 3 klasse istedet x)

 

 

Jaja.. på skolen vår nå er det ikke så mange.. De fleste vil jeg vel si er middelaldrene menn, noen damer i 35-55-åra, og så er det jo noen yngre også da.. Men.. :p

Endret av Nasse-noff
Lenke til kommentar

Nye poster - trykke på det første jeg får til.

 

Tydeligvis kommet inn på en mindreårig lite givende tråd om hvorvidt lærere kan gi seksuell fantasi. Uansett - lærere, vaskedamer og alt som er spilles i pornofilmer.

 

Sjekk det ut da. Blir kåt etc - he h- he - heh :p:):p:)

Lenke til kommentar

Norsk/gymlæreren min i niende og tiende klasse, deilig dame på 25. Uheldigvis gjorde jeg det dårlig i norsktimene, da hun skrev på tavla hver eneste time med trange bukser og g-streng o_O Særlig spenstig var det når hun nådde den nederste linjen på tavla og måtte bøye seg langt...

 

Nei får håpe jeg ikke får flere slike lærere.

Lenke til kommentar

Tja, siste året på ungdomsskolen hadde klassa jeg var i ei nyudanna lærer. Hu var ganske hot kan man si, og det var nok endel røde fjes i timene hennes kan man si :wee: Ellers var det jo også et par andre lærere på skolen der som ikke akkurat var så ille. Deriblant ei som ble dynket ned av russen ved et russeslipp siden de trodde hu var en elev :p Nå skal det sies at hu ikke er så skrekkelig høy, men alikevel.

 

Jo, også var det vel en og annen vikar som jentene hadde litt lyst på hvis jeg ikke husker feil.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...