Jump to content

Gaardon

Medlemmer
 • Content Count

  849
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

73 :)

About Gaardon

 • Birthday 06/10/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

11458 profile views
 1. https://www.apple.com/shop/product/HLR62ZM/A/moshi-usb-c-to-displayport-cable Er vel en sånn du ser etter. Tipper du kan finne billigere varianter andre steder da.
 2. Hei. Jeg er en mann på 33 år. Har jobbet de siste årene som elektrikker. har fått en skade i en skulder som gjør at jeg har blitt anbefalt å bytte jobb. Og data og IT har alltid vært en interesse for meg. Men siden jeg nå ikke har jobb og er for sent ute for alle fristene på universiteter så lurer jeg på hva dere anbefaler at jeg bruker dette året på? jeg trenger også studiepoeng føler jeg ettersom karakterene mine fra vidergående ikke er noe særlig å skryte av. Alle tips mottas med takk, men jeg ønsker også et studie som gir meg flexibilitet fremover, siden jeg enda ikke har helt bestemt meg hva innenfor Data og IT jeg ønsker å jobbe med.
 3. Biden er jo en teknologisk dinosaur også. Fyren er nesten usynlig online det kommer virkelig til å skade han under valget.
 4. Singapore har vist at dette skjer fort. Det ryktes at Wuhan også har en rundet til nå.
 5. Samtidig som at det er alt for tidlig å si.
 6. Dette må gjøres på en delikat måte. Slik at det ikke blir en "gevinst" å få Corona. Fordi man vil få det overstått. Men er i grunn enig med deg
 7. Frykter dette også kanskje ikke så mye i år men årene fremover. Ser for meg at tallene på Corona døde kommer til å være lave. Alle klapper seg på skuldra og er fornøyd, mens det i bakgrunnen er en selvmords statistikk som bare øker og øker.
 8. ASUS GeForce STRIX GTX 970 4GB gis bort. Kortet har hatt flere eiere. Har selv fått det gratis fordi det fusket. Renset og har byttet kjølepasta på det. Har fungert bra i 2 år ca. Byttet til ny kjølepasta i januar. Gitt bort
 9. Hadde faktisk aldri trodd at jeg skulle savne kroppskontakt så mye som jeg faktisk gjør. å få klemme noen igjen er det jeg gleder meg til.
 10. Helt enig man kan jo faktisk miste liv ikke av selve viruset men på grunn av at viruset har ødelagt livene til noen og i en desperat situasjon kan man faktisk ende opp med at noen tar selvmord.
 11. Bruker engelsk. Mye lettere hvis man en gang må google noe hvis det blir noe feil med apper eller telefonen. Gjør forsåvidt det samme med datamaskinen.
 12. Hei. er på utkikk etter en macbook til studier, men leser at de nyeste modellene får en del kritikk. Så jeg lurer på om det kan være bedre å kjøpe brukt? Så jeg ønsker å høre hva folk her in tenker er det beste valget for en ren studie Mac.
 13. Ønsker en ny telefon ettersom batteriet mitt er bynt å bli rimelig dårlig på min nåverende telefon (Iphone 6S) har egentlig kun brukt android før å liker det bedre enn IOS, men min nåverende telefon fikk jeg gratis engang i tiden. Jeg lurer på hva er en grei telefon man kan kjøpe for ca 3000kr? er villig til å strekke meg litt, men ønsker helst å ikke bruke så mye penger på en ny telefon.
 14. Clienten tar jo ikke noe særlig med plass. Du kan ha spillene på en annen disk, men selve Clienten på hoved disken. Det er sånn jeg gjør det iallefall. Du kan endre hvor spillene installeres
×
×
 • Create New...