Gå til innhold

Chuck - Alle sesonger (USA-sendetid) - Generell diskusjon


Anbefalte innlegg

Chuck hadde en dårlig start, var ikke så spennende men fortsettelsen har vel gjort at de har valgt å fortsette.

 

Men ang det at Chuck kanskje blir en privat spion gjør vel at han kanskje kommer i konflikt med CIA iblant og at han må sørge for å holde slemminger unna han og søstra si.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Enda godt det kommer en sesong til. Er få serier som får meg til å pause med én gang introen starter for å løpe å hente meg et-eller-annet i det magre hybelskapet, for når det er Chuck er det faen meg ekstra stas.

 

Er svært få ting som gjør at jeg ler høyt for meg selv (synes fremdeles ting er morsomt, jeg bare ler ikke så mye for meg selv), men noen av Chuck/Morgan (Evt Jeffster)-øyeblikkene er av cigar store indian-klasse, om en skal bruke Seinfeld som målestokk. Altså hysterisk morsomme, flaue på en god måte eller rett og slett bare geniale. Og så kommer jo alt dramaet, sjarmerende action og den der trivelige go'-serie naiviteten. Nei, Chuck er elsk.

 

Le spoilers:

Angående gårsdagens dobbel, så synes jeg det var en grei sesongavslutning. Altså, det var jo ikke noen annen vei å føre serien. At Chuck nå er et "eget foretak" kan jo kanskje gjøre at serien kan fortsette litt som i begynnelsen; masse forviklinger hvor Chuck må forsøke å skjule hvem han er også videre, siden han sikkert må i en ny jobb eller en ny Buy More. Og selvfølgelig dattra til Casey og Morgan, det må jo bare bli hysterisk. Håper selvfølgelig på mer Big Mike og Jeffster.

Lenke til kommentar

Å fy faen..

Jeg var originalt skeptisk til at Shaw kom tilbake, og trodde det kunne bli litt for dumt, men herregud så genialt.

Han klarer å infiltrere hele CIA, få Beckman arrestert og sette Chuck i en sinnsyk knipe, og så kommer Chuck tilbake for fullt etter et par nervepirrende stunder der han virkelig sliter når han flasher, og klarer å fange de øverste i The Ring.

 

Herlig tvist med faren til Chuck, hadde absolutt ikke ventet meg det. Lurer litt på hva som skjer med moren til Chuck, det var ordentlig cliffhanger på slutten.

 

En herlig sesongavslutning som Chuck absolutt fortjente.

Lenke til kommentar

Usikker på hva jeg synes om siste sesong av Chuck. Han har blitt for pro, og serien har blitt for mye drama. Sesongen var god, men dersom serien fortsetter slik den har gjort til nå, så er jeg usikker på om det blir noe igjen av all den teite humoren og alle de hysteriske karakterene.

Lenke til kommentar

Serien må utvikle seg vis ikke blir det kjedelig til slutt. Det har Chuck gjort veldig bra. Ikke for fort og ikke for sakte.

 

Tenk tre sesonger med Buy-More og Wienerlicious og bad guys som kommer inn i Buy More, som Chuck kjenner igjen og Sarah og Casey banker i slutten av episoden...

Lenke til kommentar

Så jævla awesome Jeffster er, helt uenig med Big Mike som kalte stemmen til Lester "a vocal fellony". Håper vi får se Jeffster på rømmen i neste sesong, hvor de livnærer seg av å synge på diverse barer. Det hadde vært konge. Vik Sahay har faktisk en ganske bra sangstemme, flere av sangene Jeffster har slår nesten orginalene.

 

Forøvrig synes jeg de har gjort håret til Sarah dårlig denne sesongen, jeg likte det spesielt ikke i S3E12. Det var jo mye bedre i de to første sesongene. Hva i pokker driver de med...

Endret av WCH
Lenke til kommentar

Har ikke imot blanding av drama og komedie, tviler på at komikken slutter når Big Mike, Lester, Jeff, Morgan, Casey og Awsome forsatt er med.

 

Det har ikke jeg heller og jeg er glad for at serien har utviklet seg, men nå er det på grensen til for mye drama for min del (i forhold til det det var, selvfølgelig). Jeg merket at omtrent alle gangene Sarah var skuffet over Chuck, så var jeg enig med hun; Chuck er ikke lengre den quirky, nerdete og delvis flaue typen som gjorde at jeg først fikk interesse for serien.

Lenke til kommentar

Skjønner ikke helt hvorfor jeg ikke har tatt del i denne tråden før..

 

En av de beste seriene gjennom tidene.. denne har "ALT"!! Humor, spenning, snasne damer, mer humor og litt action!! :w00t:

 

John Casey er vel nesten favoritten med sine tørre kommentarer til Chuck! ;) hehe..

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Da er det bekrefta at Linda Hamilton fra Terminator skal spille moren til Chuck. God casting, og enda bra er at hun også er med i Weeds litt og nå i høst.

 

Ellers skal Olivia Munn, Stone Cold Steve Austin returnere, Dolph Lundgren skal også gjestespille i sesongstarten.

 

The Chuck panel at Comic Con was hilarious - first there was the announcement of Linda Hamilton was playing Chuck's mom, and then the video screens filled with an Intersect test, that would kill most of the audience members. "Have a nice day," the message said, before bombarding us with a bewildering array of images. And then Chuck and Morgan appeared on the screen. Chuck introduced himself as Charles Carmichael and then Morgan said he was Javier Bardem - to which Chuck retorted that this isn't how cover names work, you can't claim to be a real living person.

 

Mer her(dog spoilere):

http://io9.com/5595502/youll-never-guess-whos-running-the-buy-more-in-chuck-season-four

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...