Gå til innhold

Folklore engelsk utgave i salg


tidus2k4

Anbefalte innlegg

Terningkast 2 fra VG er rett og slett et kvalitetstegn, og de som har vært usikker på å kjøpe er det bare å LØP & KJØP nå etter 2'ern fra VG.

 

De gav jo HS 3er og CONAN en 2er også!

 

GRELLE FARGER: Rare skapninger og grelle farger i PS3-spillet «Folklore».

Fargene er helt fantastiske og ser nydelig ut på en HD TV.. Hvordan dette tolks til grelle farger er helt utrolig.

 

Spillet passer derfor best til mennesker med milde samletendenser og et meget ryddig sinn. Det tar nemlig ikke lang tid før gjentatte omorganiseringer gjør det er vanskelig å holde styr på hvilke skapninger du har plassert på hvilke knapper til enhver tid, hvilket ofte føles som en hindring.

Dette er helt feil, hvis man ikke klarer å bruke dette "enkle" systemet her så bør man finne på noe annet enn å spille dataspill.

 

Dessuten oppleves kampsystemet alt for ofte som både kaotisk og uryddig. I små trange områder er kameraet til tider en ekstra ufrivillig utfordring, og aggressive fiender har en tendens til å presse deg inn i hjørner så du mister oversikten over situasjonen.

Trykk på L1 så fikser kamera seg, har ikke sett at dette er et problem. Har heller ikke merket at det er kaotisk og uryddig. hva er det anmelder pleier å spille? SJAKK??

 

Det største problemet er likevel at kampsystemet føles tregt og for lite responsivt. Alle dine angrep og forsvar utføres indirekte gjennom ordrene du utsteder til dine åndelige bataljoner, noe som gjør at presisjon og timing blir vanskelig når du trenger det mest.

Synes det går raskt jeg, og er ikke lite responsivt. Bruker du store folks så går det selvsagt treigere, men er jo bare å bruke en liten og rask en. Har ingen problemer med timing.

 

 

Ser man bort fra denne skavanken, er det uansett ikke til å komme ifra det største problemet, nemlig at «Folklore» er en klassisk knappe-moser selv om mosingen fordeles på fire forskjellige knapper.

Dette er så dumt å skrive at jeg ikke engang gidder å kommentere dette.

 

Dessverre drukner de fineste detaljene i figurene fort i det jeg personlig oppfatter som alt for grelle og merkelig lysende omgivelser.

Fargene og lyden er fantastisk.

 

Historien gir rett og slett inntrykk av ikke å ha lyst til å fortelle seg selv. Dette fører til at man sitter igjen med en nysgjerrighet som ikke er drivende, men irriterende.

Synes det er drivende jeg.

 

Det er lenge siden et spill har fått meg til å lengte etter å ta oppvasken

Du passer helt klart til å ta oppvasken, ikke å bruke den til å anmelde dataspill. Jeg synes du skal gjør det du kan best, ta oppvasken!

Endret av EssspeN
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har herved bestemt meg for og sende inn klage på VG's annmeldere.... de bruker usaklige og usanne utsang om disse spillene, ikke alle spill er laget for hvert enkelt individ. men det betyr ikke at spillet er et "grellt" :omg: spill. Jeg har tenkt og sende inn en klage på dette.... skal ta denne som et eksempel!

 

"Kjedelig pokémon for voksne

«Folklore»"

Endret av Elohim
Lenke til kommentar

Hehe, ble så provosert at jeg sendte henne en mail jeg. Greit nok (eller egentlig ikke) at hun ikke eier estetisk sans og faktisk klager på det visuelle når det nettopp det er dette spillet virkelig har høstet fantastiske kritikker for, men at hun påstår at det er buttonmashing som er tingen er jo en ren løgn. Det er jo som regel kun det rette elementet som fungerer på de rette fiendene, og man må jo plukke opp bøker for å få vite de svake punktene til de store fiendene. Da kommer man ikke langt med buttonmashing.

 

At hun presterer å kalle Netherworld for Netherland (Nederland) opptil flere ganger er jo rett og slett patetisk. Verste anmeldeldsen jeg har lest på svært lenge.

Lenke til kommentar

Regner ikke med å få noe svar egentlig. Har flere ganger sendt saklige og ydmyke klager på artikler uten å få noe respons, eventuelt bare en sur mail tilbake. Bortsett fra da ITavisen hadde som hovedartikkel at det nye HD-formatet HDi nå skulle konkurrere mot HD-DVD og Blu-ray (HDi er multimediedelen av HD-DVD), da forsvant hele artikkelen ganske brått.

Lenke til kommentar
Regner ikke med å få noe svar egentlig. Har flere ganger sendt saklige og ydmyke klager på artikler uten å få noe respons, eventuelt bare en sur mail tilbake. Bortsett fra da ITavisen hadde som hovedartikkel at det nye HD-formatet HDi nå skulle konkurrere mot HD-DVD og Blu-ray (HDi er multimediedelen av HD-DVD), da forsvant hele artikkelen ganske brått.

 

Jaok, jeg forventer egentli ikke at VG er så seriøse at de svarer på de mulige ildsinte leserne heller..... de oppfører seg vertfall ikke på en slik måte at de faktiwsk håner de som har laget Folklore, dette spiller er jo tydeligvis laget for buttonsmashing..... :omg:

Lenke til kommentar
Syntes at Folklore minnet meg sterkt om Ever Grace til PS2. Og det er ikke bra. Alle de alvene som står rundt og ikke har innlagte stemmespor kan ikke rettferdiggjøres. Da virker alt så mye billigere og dårligere med en gang.

 

Du har selvsagt testet spillet siden du kommer med dette utsagnet?

Du får slå deg sammen med dama i VG.. Hun har tydligvis ikke spilt spillet hun heller.

Endret av EssspeN
Lenke til kommentar

halve greien med folklore er storyen, plz ikke uttal dere når dere ikke har peiling, folklore fortjener absolutt ikke negative ord, beste spillet (bortsett fra HS) jeg har til ps3 so far. Nydelig historie, nydelige cut-scenes, crappy voice acting må jeg si men ellers er spillet fenomenalt!

Lenke til kommentar

Jeg skjønner ikke folk som dømmer RPG spill utifra en demo.. Det eneste man får inntrykk av der er kampsystemet.. Jeg sier ikke at det ikke er viktig.. men, igjen.. Er det noen her som har prøvd demoen til FFVII? man får ikke akkuratt inntrykk over hvor genialt det spillet er utifra den..

 

Man kan dømme det meste utifra en demo, men ikke rollespill... Spillet er nydelig! :)

 

Edit: leste anmeldelsen nå.. og, den gjorde meg rett og slett irritert! måtte gjøre som dere andre her og sende en mail.. :p

Endret av Sigurd_m
Lenke til kommentar
hadde VG tatt seg innpå dette forumet fra tid til annen hadde mr rune og de andre reporterne fått fyken for lenge sia, ettersom sykt mange i norge som har ps3 og faktisk leser deres reviews henger her inne go 90% hater de og fatter ikke at de forsatt er ansatt.

Jeg har bare lyst til å komme med noen generelle tilbakemeldinger her.

 

Vi slakter ikke spill for moro skyld, personlig håper jeg at alle spill jeg putter i maskinen er glimrende - hvis ikke, har jeg 10-20 temmelig bortkastede timer foran meg.

 

Vi har ingen preferanser når det gjelder konsoll. Ja, det har gått relativt hardt utover PS3 nå i høst, men for å sette det litt i perspektiv er det bare å gå tilbake i tid og se hvor mange seksere vi har trillet til PS2-spill. Det har faktisk blitt tre seksere der bare i år (God of War 2, Okami og FF12).

 

Jeg vil også legge til at både Resistance: Fall of Man og Motorstorm fikk terningkast fem av oss tidligere i år.

 

All erfaring viser også at vi ikke bare gir terningkast seks til skytespill og bilspill, slik noen har hevdet her. I år har vi f.eks. gitt terningkast seks til God of War 2, Okami, Final Fantasy XII, Bioshock, Skate, Zelda: Phantom Hourglass, World in Conflict og The Orange Box. Fem av disse spillene kom eller kommer ut på en Sony-konsoll.

 

Jeg skjønner forsåvidt at dere er skuffet over enkelte av anmeldelsene vi har gitt til spill på favorittkonsollen deres, men jeg synes også det er unødvendig at dere reagerer på denne måten. Det vil komme spill som er mye, mye bedre enn Heavenly Sword og Folklore til PS3, og det er uansett ikke noen automatikk i at en anmelder skal trille femmere og seksere bare fordi noen på et Sony-forum krever det.

 

Antall solgte konsoller er heller ikke noen indikasjon på hva vi skal si i anmeldelser, vi tar for oss hvert enkelt spill og sier vår mening om dem, uavhengig av hvilken konsoll de er laget for.

 

Og for å sette dette litt i perspektiv til slutt: Vi hadde 520.000 unike lesere på spillsidene på VG Nett i september. Pluss på noen hundre tusen som har lest anmeldelsene i papiravisen. Det skal ikke veldig avansert matematikk til for å skjønne at det som er sagt her på dette Sony-forumet ikke kan ansees å være noe bra statistisk grunnlag for å gi oss sparken.

 

Jeg er forøvrig klar over at jeg sannsynligvis taler for døve ører her, men det er lov å prøve =)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...