Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er kaptein for årets sesong bestemt? Skal det være Mertesacker som sikkert ikke blir å spille spesielt mye eller blir det utnevnt en ny kaptein?

 

 

Jeg vil ha Xhaka som kaptein.

Jeg antar at der blir som sist sesong. Per som vår offisielle kaptein, Kos som vår reelle kaptein. Cech er tydeligvis nr 3 på "kapteinlisten"
Lenke til kommentar

Mot Stoke kunne jeg tenkt meg å se følgende ellever:

 

fEclCYO.png

 

Greit, Chambers er på vei ut, men inntil videre så må vi bruke de midtstopperne vi har tilgjengelig. Flytt Kolasinac ut der han er god, på venstre wing back. Mulig Per er tilgjengelig og, så da regner jeg vel med han starter (dessverre...). På midten ønsker jeg at Ramsey starter. Elneny var elendig mot Leicester, mens Ramsey var derimot utrolig frisk når han kom inn. Fortjener en sjanse fra start, enn så lenge vi ikke har et solid par på midten.

 

Helt der fremme ønsker jeg at vi prøver to på topp. Lacazette og Giroud sammen funket utrolig bra, og det minner meg litt om den tiden vi spilte med Bergkamp og Henry der fremme. Welbeck var rimelig usynlig mot Leicester og bør benkes mot stoke. Özil skal selvfølgelig starte. Spilte ingen god kamp mot Leicester, men skapte likevel flest sjanser av samtlige spillere i ligaen med seks sjanser.

 

Tror vi slår Stoke til helgen, selv om det er borte. Stoke-syndromet har begynt å dø ut, og vi har ikke tapt mot dem siden 2014. I fjor knuste vi dem 1-4 på Britannia, og jeg tror fort vi kan finne på å gjøre det samme igjen nå. Tror målene våre kommer. Det viktigste blir å få skikk på forsvaret som var ikke-eksisterende mot Leicester. 

 

EDIT: Noen som har hørt når Mustafi vil være spilleklar igjen? Syns det er helt hinsides at vi skriver midten av August og en skadefri spiller er ikke "klar til kamp" når sesongen er i gang...!

Endret av MartinF
Lenke til kommentar

Hmm. 2 forran hadde vært moro. Men er det riktig av oss å kjøre 3 bak? Det var poppis formasjonen i fjor og den hjalp oss knabbe noen viktige poeng på slutten, men er ikke helt overbevist om at dette er riktig for oss. Kanskje om vi hadde investert i en klasse stopper og/eller DM.

 

Og Carvalho som har vært linka til oss et par år ser ut til å signere for West ham. 

Lenke til kommentar

Giroud er og forblir en supersub. Det er da han gjør det best, og det viser seg gang på gang. Ville ikke startet han, da vi så flere ganger forrige sesong hvordan det gikk.

 

Jeg er absolutt INGEN fan av Elneny, men han har mer defensive fibre i seg enn Ramsey. Han holder seg bak, slik han skal gjøre, i forhold til Ramsey som gjerne blir med helt frem til mål. 

 

 

Forsvaret vårt seg patetisk ut.

Vi får gjøre som mot Leicester å spille på de offensive kvalitetene og score masse mål. For vi blir å slippe inn, garantert.

Lenke til kommentar

Forsvaret lider jo av samme syndromet som Liverpool - mangelen på et godt skjold i form av en god DM.

Spurs og Chelsea køyrte vel stort sett heile fjoråret med to slike. Dier/Wanyama Matic/Kante.

 

Si det til Wenger. Tror samtlige Arsenal-fans ser det, men manageren gjør ikke det. Han har ikke klart å erstatte Vieira på sånn 12-13 år... Få inn N'Zonzi. Der har man en spiller med 4-5 år igjen i beina, PL-erfaring og erfaring på høyt Europeisk nivå med Sevilla.

Lenke til kommentar

 

 

EDIT: Noen som har hørt når Mustafi vil være spilleklar igjen? Syns det er helt hinsides at vi skriver midten av August og en skadefri spiller er ikke "klar til kamp" når sesongen er i gang...!

 

Iflg dagens update fra Wenger så er Mustafi, Per og Coq alle "valgbare" for kampen mot Stoke, så da er det en selvfølge fra min side å "pelme" Chambers ut av den lagoppstillingen du har satt opp og heller bruke Mustafi!

Lenke til kommentar

The boss revealed the latest on Shkodran Mustafi, Francis Coquelin, Jack Wilshere, Per Mertesacker and Alexis.

 

This is what he had to say:

 

on the team news…

Early team news is that from last week I think Mertesacker will be available again. For Alexis it looks a bit early, but he works hard in training. Our medical people think Saturday comes too soon but he should be available for the next game against Liverpool.

 

on Alexis’ recovery…

His recovery is going very well, he is working very hard but we have to be cautious. It was a muscular strain and [its important] not to have any setback on it.

 

on Mustafi and Coquelin…

They will be in the squad, yes.

 

on Jack Wilshere…

Well, for him it’s good that he’s back and available. I think he needs games now. He might play again on Monday night but overall, what is important for him is the natural progression to be completely fit. He is not far away now.

 

 

Transfer news:

 

on whether he expects a busy end to the transfer window…

Getting players out keeps you as busy as getting players in. I think I will be busy, yes.

 

on whether the Ox will be here at the end of the season…

Yes.

 

on why he thinks that…

Personally, because I rate him highly and he’s one of the players who is on his way up. In the last year, he has made huge progress and I want him to stay here for a long time. I’m convinced he will be the English player that everybody will look at in the next two years.

 

on if he’ll keep Ox no matter what…

Yes, I have regular conversations with the players where I tell them where I stand and they know what I want and where I stand on that front.

 

on whether Jack’s future is here for the final year of his contract…

At the moment, yes. I think I plan for him to be here for the whole season, after we will see at the end of the season.

 

on Lucas…

There’s a possibility [he could leave this month]. I opened the door for him because I have many strikers. If he finds a good opportunity, I will help him.

 

on if he’s pleased that transfer requests haven’t been handed in…

Yes, I’m very happy about that, because I believe it’s important that you have a serene atmosphere inside, and clarity as well about your commitment. That’s why we spoke about the transfer window. It’s important that the players are not half in and half out, but completely in.

 

on if club is strong enough financially to potentially run down high-profile contracts…

Look, let’s not be wrong, it’s not an ideal situation on the financial side and it demands some sacrifice but first of all it doesn’t mean the players who are in the final year of their contract will not extend their contract. You have still that possibility and we work on that as well.

Endret av OhEasy
Lenke til kommentar

Nei takk, nei takk, nei takk!

Jeg vil gjerne ha ut Kroenke, men å få inn en ukjent oljemilliardær som kan komme til å bruke klubben som sitt private leketøy er for risikabelt. Det har vært nok "hobbyeiere" i fotballklubber. Skifte av eier, ja takk, hvis vi vet hva vi går til. Hvis ikke skal jeg heller holde ut med Silent Stan.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Usmanov hadde vært spennende. har har jo kommet med mye kritikk om ambisjonene tidligere.

Jeg har tidligere uttrykt skepsis til Usmanov, men jeg må innrømme at jeg har fått et mer positivt inntrykk av han etterhvert så jeg ville ikke vært direkte negativ hvis han hadde lykkes med å "kjøpe ut" Kroenke.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...