Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Den store kjærlighetstråden v3


Anbefalte innlegg

Håhå, det som gjør det ekstra morsomt er at han er ordentlig go'kar og banner så og si aldri ellers. Det er kun foran skjermen at han gjør det, og det grovt! Jeg blir nærmest kastet ut av armkroken hans når han av ren impuls brått reiser seg opp og rager til skjermen. Jeg synes det er utrolig gøy og ler meg i hjel hver gang.

"Haha, du banner så sykt mye når du spiller!"
"Det gjør jeg for faen ikke!"

Neialtså... Man skal godta partneren sin som han er. Går man inn i et forhold med innstilling om å forandre/ta vekk personens hobby er det et ganske ræva utgangspunkt spør du meg. Søt kjæreste du har da :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Haha, har aldri skjønt det selv. Mulig det har noe med å gjøre at jeg vokste opp med en storebror som elsket gaming og lot meg sitte og se på han spille det ene spillet etter det andre. Har alltid elsket det. Så når jeg er hos kompiser/kjæresten så foretrekker jeg å sitte og se på fremfor å spille selv :p (de få gangene jeg har spilt har det gått rett vest for å si det sånn.)
Ah, og selvfølgelig hadde det vært skummelt dersom han hadde vært forbanna hele dagen pga spillet kontra det at han ler av seg selv rett etterpå og inkluderer meg!

Lenke til kommentar

Skal visst på to dater i løpet av et par uker. Vet ikke helt hvorfor jeg gikk med på det, men han jeg skal på date med sist virker jo som en type for meg.

 

Ellers vurderer jeg sterkt å invitere en "beiler" over i kveld (med mindre jeg får besøk av noen venner)... Med fare for at det blir et engangstilfelle.

Lenke til kommentar

 

 

Jeg skal ikke si noe, jeg kan klikke når jeg spiller selv :p men jeg har virkelig aldri forstått fascinasjonen av å se på andre spille. Og jeg synes ikke det er særlig hot hvis mannen min blir sinna på spillet.

Det er kjempekos hvis man ser på noen spille spill som The walking dead og lignende, det er som å se en film :)

fenger meg i maks 5 min :p
Lenke til kommentar

Ah ingenting slår følelsen av å være hodestups forelsket i ei du har kjent siden du var 16, aom også hadde følelser for deg helt til du fant ei jente som viste seg å være "feil", men når man da innså hvem det var man egentlig ville ha så er nevnte venninne sammen med sitt livs kjærlighet og får etterhvert to barn med nevnte fyr.

 

Kjærlighet azzzz, gull og grønne enger.

 

Den følelseln slår til og med dwn jenta som mam hadde en megacrush for tidligere, og som tilsynelatende hadde følelser for meg på samme tidspunkt men ikke turde å innrømme det.

 

Friendzone, I am your bitch.

 

 

Edit: mobil og pølsefingre er dårlig kombo.

Endret av Snurreleif
Lenke til kommentar

Jeg er der hvor jeg faktisk er glad for at jeg er i et avstandsforhold. Føler at jeg egentlig vil være singel, men altså, når jeg er forelska og sammen med henne så vil jeg så absolutt ikke kaste bort det på tull. Så nå får jeg kjærestetid når vi er sammen, og jeg får masse alenetid hvor jeg kan gjøre hva jeg vil, sånn rent bortsett fra å bange andre kvinnfolk da.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...