Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Den store kjærlighetstråden v3


Anbefalte innlegg

Hei!

Jeg har problemer med å komme på ting ei jente og jeg kan gjøre sammen :)

Det virker som om hun liker meg og jeg liker henne

Men jeg finner bare ikke på noe vi kan gjøre sammen :hmm:

jeg har heller ingen penger, kommer ikke til ha noen før om en mnds tid

Jeg vet ikke, hadde dere giddi å kommet med noen enkle penge løse løsninger? :!:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Guest_anonym__*

Har klart å komme i en lei situasjon. Har vært veldig interessert i ei jente ganske lenge, i flere måneder nå.

 

Problemet er at jeg rett og slett ikke har forstått før nå at det er jeg som må ta initiativet. Har ikke så mye selvtillit, og har alltid hatt problemer med å få kontakt med folk. Det faktumet at jeg er både "ukysset" og jomfru gjør ikke saken lettere. (Har hatt store problemer med sosial angst de siste årene, og har dermed ikke hatt noen "normale" ungdomsår. Er nitten...)

 

Er ganske sikker på at hun har likt meg, eventuelt liker meg ennå. Er dessverre redd for at toget har kjørt nå, ettersom jeg har somla så mye. Har hatt god kontakt siden i begynnelsen av måneden, og det har liksom ikke kommet noe lenger enn til en klem før man sier hade. Burde kanskje nevne at vi har kjent hverandre så godt det er mulig via nettet i flere år, men traff henne ikke i virkeligheten før i sommer.

 

Fikk en melding i uka hvor hun spurte om jeg var interessert i henne. Ikke rett ut, men tror det var hva hun mente. Svarte så godt jeg kunne, uten å skrive direkte at jeg var interessert i henne. Fikk til svar at hun bare spurte fordi hun syns det virket som om jeg ikke likte henne... Sier selvfølgelig sitt om hvor mye feil jeg har gjort.

 

Fredagen kom og vi hadde planlagt en gåtur. Endte med shopping, og det gikk vel greit nok. Skulle se en film senere på dagen, men hun kunne ikke fordi hun egentlig var syk (hadde vært det hele uka, så den er jo grei nok). På kvelden sendte jeg ganske lang sms, og av en eller annen merkelig grunn fikk jeg med at jeg har likt henne temmelig lenge - rett ut. Og her kommer problemet... Har ikke fått svar siden. Har sendt 4-5 sms og prøvd å ringe ca. 5 ganger. Absolutt ingen kontakt. Hun har ikke internett, men hadde vært hjemme hos foreldrene i helga. Fikk ingen kontakt på Facebook heller.

 

Så nå vil jeg liksom bare møte henne og gå rett for kysset. Dessverre ser det ut som om jeg blir ignorert. Håper selvfølgelig bare hun spiller kostbar, har mista telefonen eller noe.. men i og med at jeg ikke fikk kontakt på nettet heller begynner jeg å bli nervøs.

 

Noen forslag til hvordan jeg burde gå videre? Vet ikke hvor lenge jeg klarer å ringe uten å få svar, og skal jeg sende flere sms må det kanskje stå noe fornuftig i dem... Klarer ikke å tenke på noe annet nå, så et par gode forslag til fremgangsmåte hadde vært fint. :)

Lenke til kommentar

Så lenge og jeg ville nok ha kanskje ikke gjort noe mer siden hun ikke tar kontakt....la det gå en stund du..

 

Edit: Så er det heller ikke lett å klare å sitte på hendene for å ikke gjøre noe da, det skal sies...er rene tortur når en sitter å ikke aner noe som helst.

Endret av b-real
Lenke til kommentar
Jeg forventer noe slikt når han kommer hjem. "Hele greia ble en fiasko. Dama fikk diare og spysjuke på flyet og spøy og hadde vondt hele oppholdet så vi kom oss ikke ut av hotellet".

De 7 siste ordene dine stemmer delvis, resten av spådommene dine gikk heldigvis fullstendig i grus! En fantastisk herlig helg med etterlengtet god tid til hverandre. Flott hotell, sen roomservicefrokost på senga, litt koselig sightseeing og shopping og flere gode måltider. Tilogmed de 3 forsinkelsestimene på flyplassen ble bare kos når vi satt alene på puben og spilte Uno :)

Både Edinburgh og The Glasshouse, 5 Star Luxury Boutique Hotel in Edinburgh anbefales på det varmeste!

Endret av toth
Lenke til kommentar
Jaja, nå som du er offisiell Dr Love kan du sikkert være moddis i kjærlighetsdelen.

Your bitterness don't cramp my style ;)

 

I all rettferdighet er det jo en enkel gave å finne på, ikke kjempekreativ. Å booke en flybilett og et hotellrom får alle til. Men det funker :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...