Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Den store kjærlighetstråden v3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-77do0b

Du vet det er kjærlighet når du gidder å vente over en time på dama som er hos frisøren på et kjøpesenter for å så si at du ble kjempefin, når du egentlig ikke ser forkjell....

Lenke til kommentar
Gjest edamer

Det er vinterferietid, og tirsdag var jeg på besøk hos en jente jeg har blitt kjennt med og virkelig har fått sansen for. Jeg bor et stykke unna henne, så det ble til at jeg overnattet.

 

Først på kvelden var det bare film med et par venninner, men da de stakk litt over midnatt ble jeg og hun sittende sammen i sofaen og snakke i grovt regnet 3 timer. Vi satt vendt mot hverandre på sofaen, og fikk litt kroppskontakt fra tid til annen.

 

Så la vi oss i samme seng, men under hver vår dyne. Der ble vi liggende ansikt mot ansikt, ikke så langt fra hverandre, mens vi snakket sammen et par timer til. Fikk litt kroppskontakt her også, f.eks da jeg kom med en frekk kommentar, hun slo meg i skuldra og måtte gjøre det godt igjen med å stryke litt på meg. Da hun var ferdig med strykinga la hun hånda si på skuldra/brystet min/mitt og lot den ligge der en god stund.

 

Onsdag ble vi liggende sammen i senga til jeg måtte dra pga jobb utpå dagen. Først lå vi en stund og snakket sammen, før vi så en film. Da vi så film brukte jeg dyna mi som ryggstøtte til veggen, mens hun, med litt dyne mellom, brukte meg som sin ryggstøtte.

 

Ligger det noe mer i lufta her enn bare vennskap? Jeg pleier ikke være så "nær" noen jeg ikke er interessert i, men det betyr ikke at det gjelder for alle.

Lenke til kommentar

jeg prøvde å holde meg litt unna hu på skolen i går, men hu var som en klegg, jeg får mel av hu som det står Kos og klem på, ikke at det er så unormalt, men siden hu bare ville ha meg som venn så trodde jeg ikke vi trengte å flørte så jævlig ... Nå ville hu vist til meg i morra å se på film og spille gitar hero, Jeg skulle også få massasje vist. Hu sa til meg at vi ikke skulle være mere enn venner, men får å si det sånn så merka jeg ikke en dritt forskjell på skolen. Vi ble enige om å slutte å flørte, jeg klarer det fint, men jeg merka ikke noe forskjell på hu.

 

Sorry for et rotete skrivd innlegg, men er litt sliten i toppen i dag.

Lenke til kommentar

Det er også langvarig kjærlighet når du finner deg i å henge inne på klesbutikker i timesvis mens dama prøver klær, mens alle damene i butikken tror du er en pervo som tenner på dameundertøy siden du lusker borti den seksjonen hele tiden.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Når jeg ser en fyr -luske- rundt i dameavdelingen i en butikk syns jeg bare synd på ham. Mannfolk som lusker er der konstant mot sin vilje. I feel sorry for them. Det er som å gå på clas olson med typen. Jeg liker den butikken, men han elsker dem. Helvete så kjedelig det blir etter en times tid. oO

Lenke til kommentar

Jeg bruker max 30 min i klesbutikker, så kan ikke si jeg får så veldig dårlig samvittighet ovenfor folk. Men, jeg foretrekker å la folk som bestevenninne og samboer sitte pent hjemme, de skal absolutt titte på -alt-. Det tar så umenneskelig lang tid. o_O

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...