Gå til innhold

Jack Thompson mener spill er årsaken til massakre


Anbefalte innlegg

Hentet fra Kotaku.com

 

Yep, despite the fact that he's a known liar, infamous for threatening fellow attorneys and judges and is on the cusp of (one would hope) losing his license to practice law in Florida, Jack Thompson managed to weasel his way onto Fox News to spew his own particular brand of hate and lies.

 

That's right, Thompson is trying to link the worst shooting in U.S. history, the one that occurred earlier today at Virginia Tech, to video games.

 

What I love about this is that just about everything he says on live television is blatantly not true, like blaming video games on the Red Lake High School shooting.

 

It saddens me that filth like Jack can get on national television to gloat and revel in the deaths of so many and try to put it off as education.

 

Synes dette rett og slett er kvalmt. Jack Thompson er en av de største idiotene jeg noensinne har bevitnet, spillmotstander eller ei. Han sjekker ikke fakta før han uttaler seg, og det blir bare kvalmt å komme og skylde på spillindustrien så tidlig. Hver gang det er en tenåring som dreper noen i USA, så er han der og skal saksøke. Dette blir også usaklig i forhold at det fortsatt hersker en masse uklarhet i denne tragedien.

 

Hva mener du?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sjokk :O *slår seg i panna*

Tenkte med en gang jeg hørte om det på radioen at dette måtte være perfekt for mr Thompson. Æsj, blir kvalm av å tenke på at han bruker slike tragiske hendelser til å fremme sin egen sak.

Og SELVFØLGELIG har spill ansvaret for slike ting. Noe annet er jo helt umulig. Eller hva Thompson? :roll:

 

edit: Hvorfor lar de han i det hele tatt komme på teve? Folk flest vet jo at han er en idiot som bare prøver å provosere

Endret av BigFatty
Lenke til kommentar

FOX News er jo kjent for slike personligheter, om jeg ikke tar feil... og kommer jo heller ikke som et sjokk at amerikanerene prøver å legge skylda på spill eller filmer i stedet for å gå litt inn i seg selv og tenke at det kanskje er våpenlovene deres det er noe feil med...

Lenke til kommentar

Jeg sier bare dette en gang:

Alle gamere i verden hater jack thompon. De synes argumentene hans er dumme. Det er cikra 0.001 % av spillerene som går gæren. Det er ikke pågrunn av video spill, men andre grunner feks sosialitet og sånt. Jaja gidder ikke å begynne å diskutere det

Lenke til kommentar

Han klarer ikke å provosere meg. Jeg synes synd på ham fordi han er ekstremt trangsynt og har dannet sin egen ideologi som han utelukkende følger og som han har klart å påvirke en del andre uvitende mennesker med (hovedsaklig bekymrede foreldre).

 

Erlec, slutt å snakke på vegne av andre. Vet ikke om jeg kan kalle meg en gamer (bruker mange timer i uken på spill, men jeg bytter ikke ut livet mitt med det), og jeg har aldri hatet noen jeg ikke kjenner personlig.

Lenke til kommentar
Jeg sier bare dette en gang:

Alle gamere i verden hater jack thompon. De synes argumentene hans er dumme. Det er cikra 0.001 % av spillerene som går gæren. Det er ikke pågrunn av video spill, men andre grunner feks sosialitet og sånt. Jaja gidder ikke å begynne å diskutere det

8401721[/snapback]

 

Vet du hvor mange 0.001% av alle gamere verden over er? VELDIG MANGE. Tenk deg om neste gang.

 

Spill bygger på ingen måte den dårlige energien, hatet og frustrasjonen som slike mennesker innehar. Tror neppe det var noe ideologisk bak denne handlingen. Folk som tar valget om å drepe andre mennesker på bakgrunn av sine egne følelser, er neppe særlig intelligent på sin egen livssituasjon.

Lenke til kommentar

Slik har det alltid vært i den religiøse nasjonen som USA er. Lovgivningen og moralen deres er uklanderlig, så det må jo være noe annet, ikke sant? Og det passer jo bra å skylde på rockemusi... nei, vent, jeg mener voldelige filme... ikke det heller, nei? Å, nå har jeg det, dataspill, selvfølgelig!

Lenke til kommentar

Jeg har gitt opp håpet om at USA son nasjon noen gang kommer til å komme på rett kjøl igjen. Når var det sist man hørte noe positivt fra den kanten nyhets-messig? Kan ikke huske noenting jeg.

USA: En nasjon hvor alle menneskers dårlige sider blir hyllet mens de gode fyller tiden på slutten av nyhets-program som en sjelden søt historie.

Lenke til kommentar

Det kan godt være at spill og filmer har en liten påvirkning på slikt.

Men vi spiller da like mye dataspill i Europa som i USA, uten at slike ting skjer her.

 

Prøv heller å gjøre det vanskeligere å få tak i våpen i USA du Thompson, så kanskje du vil se mirakler :yes:

Lenke til kommentar

USA! gitt oss MS, ekstrem overvekt, og Jack Thompson! han tror vel også at unger vil sette rakettmotor i bilen til fattern og rase rundt gjørma og booste til motorn sier BANG! bare for å se slowmotion-videoen...eller er han redd for at ungdommer vil løpe rundt i mørke ganger mens de eter mynter og blir jaget av imaginære spøkelser i forskjellige farger? hva med hvis romvesener invaderer jorda da?

 

dessuten, det med at ungdommer lar seg påvirke av voldspill, er rett og slett at ungdommen ikke vet bedre, desverre...

Lenke til kommentar

Skulle vært spennende å sett det innslaget, noen som har en link?

 

Uansett, en person med etternavn på gangster våpen nummer 1 er jo ett bra start sted for å uttale seg om skyte episoder. Det er vel populært å utnytte tragedier for å spre sin egen kvalme og propaganda, og det er jo mye lettere å legge skylden på andre enn seg selv.

Lenke til kommentar

Fy Fa**! Alle de døde er ikke idenifisert ennå. Likevel føler JT at han vet nok om tragedien til å legge skylden på dataspill. Det er spekulativt, hensynsløst og respektløst. Hver gang det er en voldstragedie i USA, så dukker han opp og legger skylden på dataspilling, før noen årsak er grundig klarlagt.

 

Mannen er rett og slett en tragedieprofittør. :no:

 

Edit: Det var såklart Fox som lot denne mannen slippe til. Igjen. Fox er så ille at jeg nesten føler meg skitten når jeg ser Simpsons og Futurama.

Endret av Monkeyboy
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...