Jump to content

Ghaundan

Medlemmer
 • Content Count

  4125
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

45 :)
 1. Hei, bestemte meg for å spille litt Titanfall etter en lang pause. Dessverre gikk ikke dette så bra som planlagt. Jeg kjører dualscreen, med spillet i fullscreen, men musen flyer over i den andre skjermen og får den til å lukke seg når jeg trykker på "feil" skjerm. Det skaper store problem og jeg aner ikke hvorfor problemet plutselig har dukket opp. Har prøvd å google litt rundt uten stort hell, noen som kan hjelpe eller må jeg bare slå av en skjerm når jeg skal spille titanfall?
 2. Du kan jo laste ned en pakke som hjelper til med både GUI og litt mer , før så var det Lazy Newbie pack som var tingen, men nå er det vel Peridexxis Errant sin versjon som er tingen : Link 1 Ellers har man jo en modifikasjon av Dwarf Fortress 34.11 som kan anbefales : Masterwork Dwarf Fortress Får bare "stonesense has no enabled var" og det beste svaret google ga var å restarte pc'n og det hjalp ikke det heller. Skal se på modden du pasted!
 3. Noen som kan hjelpe en stakkar å installere stonesense? Er ikke 100% "med" på dwarf fortress, men mye av det jeg finner er utdatert, basert på andre pakker som ikke ligger der lengre. Ber bare om en liten instruks og lenker som fungerer...det trenger ikke være nyeste versjon av dwarf fortress, de gamle hadde nok for meg å sette tennene i.
 4. Vel, denne konkurransen var meningsløs. NCSOFT lar meg ikke lage konto. Tror jeg står over dette spillet om dette er typen håndtverk jeg kan forvente fra de.
 5. Orginal? Dette ser ut som en blåkopi av Assassins Creed med LOTR skins. Men men, kua kan sikkert melkes litt til. Håper bare kamp blir mer engasjerende enn AC.
 6. Er det noe om hvor realistisk det skal være? Tenker spesielt på våpen, hollywood har vært flink til å vise fram sverdferdigheter men de var nærmest aldri primærvåpen til soldater. Hadde vært litt kjekt med ett spill som ga andre våpen litt kjærlighet også. Høres bra ut, håper bare det greier å levere.
 7. At utviklerne tar høyde for dette når de lager spillet? Blir vel en totalt ræva PC port om ett år eller to som vanlig!
 8. Err, nei? AI'en har fortsatt store problem. La oss si du har hoplites og skirmishers/slingers. Du putter hoplites HELT opptil skirmishes. Kavaleriet stormer fram for å angripe slingers, rett før de treffer snur de 180 fordi de merker at de er for nærme hoplites....
 9. Han prøver vel å få deg til å forklare hvordan dette er amerikansk spillpresse sin feil.
 10. Herregud dette spillet er buggy, har faktisk gitt opp for nå og håper patchen imorgen fikser det. Units som ikke reagerer når jeg gir de ordre (stoppe rett forran fienden er ett typisk problem, spesielt ved bording på sjøslag), gjør noe HELT annet enn jeg ber om og til og med på campaignmappet greier hærene å vandre av sted motsatt vei av hva jeg ber om. Hastigheten i slag er også veldig inkonsistent, fra å føles som farten er fast på 2.0 til normalt.
 11. Spilt gjennom og ser virkelig ikke hvordan det er 8/10 spill. Gameplayet er Mass Effect, hverken mer eller mindre. Foruten at man har turtlenecks og ikke rustning når man blir skutt med plasma rifle. Problemene mine med spillet er mange. Gameplayet er ok/bra, men kun fordi det er en blåkopi av Mass Effect og gjør ikke noe nytt med formelen. Om man da ikke regner med at lagkameratene faktisk kan dø her. Story'n og universet er ett mareritt å følge med på og det er blottet for stemning. Man blir angrepet av romvesen og må forsvare oss med stakkars dødelige våpen og er helt avhengig av å ta ibruk teknologien til våre noe fiender. Eller ikke? Man plaffer ned romvesen til venstre og høyre, ingen problem! 3/10 for min del.
 12. Jeg MENER det har blitt bekreftet at det må være koblet til, men ikke nødvendigvis at det trenger å se deg eller noe slikt.
 13. Så, du er mot ytringsfrihet og tydelgivis så skader det med fengsel siden han har fått hjernerystelse og det som er FØR HAN ER DØMT! Advarsel til andre om hva? At tankepoliti er noe dritt?
 14. Er 3, ja, men det nederste så passer ikke hovedkortet helt til kabinettet, testet det likevel. Ingen reaksjon da heller er jeg redd. Ble litt skeptisk, har kun brukt VGA på hovedkortet, testet DVI igår og skjermen ble veldig rar. Grønne "skjær" overalt og fargene, utenom visse gråtoner, var fullstendig herpet. Får sende det inn igjen da *sukk* hater når sånt skjer.
×
×
 • Create New...