Jump to content

Monkeyboy

Medlemmer
 • Content Count

  2228
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

62 :)

About Monkeyboy

 • Birthday 11/02/1974

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Takk for svar. Da blir det kjøp i dag.
 2. Jeg tenker på å kjøpe meg en Playstation 4 i dag. Men når jeg sjekker ut sidene til noen nettbutikker (f.eks Komplett.no) ser jeg at det kommer en hvit versjon i november. Jeg lurer på om dette er en oppgradert versjon med mer minne, harddisk etc og i såfall om jeg bør vente til denne versjonen er i butikkene. Eller er det den samme innmaten bare i hvit innpakning?
 3. Kjøpte denne mobilen i dag. Stort sett velig fornøyd , men jeg sliter med et merkelig problem. Jeg har et 64 gig microsd-kort der jeg har mye musikk og litt video. Problemet er at alle videoene dukker opp i avspillingsprogrammer samt filutforskere som astro og den som følger med, men ingen av musikkfilene på minnekortet dukker opp. Når jeg åpner musikkmappen i minnekortet får jeg beskjed om at det er ingen filer i den. Problemet var det samme i 4.3 og senere når jeg oppgraderte til 4.4. Den eneste løsningen jeg kommer på er å formatere minnekortet og så laste inn alt på nytt igjen. Men det tar tid og jeg vet ikke om det virker. Finnes det noen andre løsninger?
 4. Har et kjapt spørsmål som sikkert har dukket opp før i tråden, men orker ikke å gå igjennom hele. Er mulig å få skrudd av led-indikatoren øverst til venstre på forsiden av GIII? Evt. finnes det noen widget for det?
 5. 1. Final Fantasy VI - SNES, 1994, SquareEnix 2. Tetris - Gameboy - 1989, Bullet-Proof Software 3. Sid Meyer's Alpha Centauri - PC, 1999, Firaxis 4. Resident Evil 4 - PS2, 2005, Capcom Production Studio 4 5. The Elder Scrolls III: Morrowind - PC, 2002, Bethesda Game Studios 6. Might & Magic VI - PC, 1998, New World Computing 7. Elite - Commodore 64, 1984, David Braben & Ian Bell 8. Mass Effect 2 - Xbox 360, 2010, BioWare 9. Champions of Krynn , Amiga,1990 10. Final Fantasy VIII - PS,1999, SquareEnix. Jeg er gammel.
 6. Android, IOS og symbian dekker tilsammen 101% av smarttelefon salget... Nja, en ganske vanlig feil når man runder opp eller ned tall i de statistiske resultatene. Kan skyldes litt for mange X,6 (rundes opp) og litt for få X,1 (som rundes ned). Ganske uproblematisk hvis målet er å få oversiktelige tall og de avrundede tallene ikke tas med i videre beregninger. Jeg er utvikler, nesten riktig blir da like feil som svært galt. Tallene blir meningsløse for meg. Statistikere kan derimot sikkert fint leve med "trolig sånn passelig riktig". Jepp, er du utvikler blir dette veldig problematisk. Men sitter du i ledelsen i et stort selskap er det ikke så viktig å vite om en andel er på 55,6 eller 56 % i den månedlige rapporten. En seriøs statistiker vil ta med seg flere desimaler i sine beregninger. Men når disse er ferdiggjort og resultatene skal presenteres, er det vel så viktig at folk får med seg informasjonen som at de er pinlig nøyaktige. Mange desiamler kan forvirre.
 7. Android, IOS og symbian dekker tilsammen 101% av smarttelefon salget... Nja, en ganske vanlig feil når man runder opp eller ned tall i de statistiske resultatene. Kan skyldes litt for mange X,6 (rundes opp) og litt for få X,1 (som rundes ned). Ganske uproblematisk hvis målet er å få oversiktelige tall og de avrundede tallene ikke tas med i videre beregninger.
 8. Øhh, skal vi begynne å mistenke alle yrkesgrupper ut i fra deres politiske syn? Legene har sverget den hippokratiske ed som pålegger dem å gjøre sitt beste for pasienten, ikke samfunnet. Det er den de forholder seg til i sin jobb. Jeg tror at leger, som de aller fleste andre, klarer å skille mellom eget politisk syn og utførelsen av egen jobb.
 9. Jeg har et problem med min SGS II. Jeg har et eksternt kort på 32 gig. Der har jeg lagret all min musikk som jeg brukte Doubletwist til å avspille. Dette funka ganske bra, men plutselig en dag er de fleste av sangene listet opp med ukjent artist. Jeg formaterer hele SD-kortet og legger inn musikken på nytt. Dette hjelper noe, men det er fortsatt en del album der Doubletwist ikke kjenner igjen artisten, eller platecoveret som er lagt inn via iTunes. Den spilleren som følger med SGS II igjenkjenner alle artistene, men den igjenkjenner ikke alle albumcoverene. Musikkfilene er en blanding av MP3 og AAC og feilene skjer med begge filtyper. Jeg har prøvd Album Art Grabber for å legge til albumbilder, men dette fungerer bare delvis på stock-spilleren. Jeg har brukt Mediafix og iTag i tilfelle det var noe feil med tagsene i filene. Men ikke noe av dette har fungert. Jeg er veldig nøye med at jeg bare legger inn album og at disse skal ha riktig bilde og info. Dette gnager på sjelen. For å oppsummere: Det jeg er ute etter er: 1. En måte å få Doubletwist til å gjenkjenne artister. Eller 2. En måte å få lagt inn bilder til alle album i stock-player. Hjelp mottas med takk
 10. Nei. Men de ble fortalt at han angivelig hadde hatt sex med en 15-åring i forbindelse med et FrP-arrangement. Likevel gjorde de ikke noe og lot Birkedal fortsatt ha ansvaret for å utvikle de unge politiske stjernene i FpU.
 11. Birkedal, i likhet med Søviknes, mistet sine verv først da media fikk vite om saken. Ikke da ledelsen på et langt tidligere tidspunkt hadde fått vite om det. Dette kan jo tyde på en "Det er ikke så farlig hva du gjør, så lenge du ikke blitt tatt for det"-holdning innad i FrP. Ledelsen bør aktivt ta tak i slike saker med en gang de skjer. Men tilbake til topic: Å si at FrP er en sexklubb blir for dumt!
 12. Sitat Patton Oswalt (tror jeg): "The X-generation. The first ironic generation and also the first generation that does not know what irony is."
 13. He he. Jeg leste inlegget ditt og lo godt. Jeg leste det en gang til og lo like like godt. Dette er god satire! Helt enig i at telefon i gull med russisk tatstatur danker ut det meste
 14. Pressen bør også ta en kritisk titt på Statoils virksomhet i dette landet. Korrupsjon er utbredt og jeg mistenker at "cash for contracts" har skjedd i tildelingen av konsesjoner, omtrent som det skjedde i Iran. Nå har jeg ikke sett, eller kommer til å se, "Eye on Azerbaijan". Men det virker som om et udemokratisk og korrupt land prøver å kjøpe seg et bedre internasjonalt rykte gjennom CNN (som vel neppe vil kjøre noen kritiske reportasjer om Azerbajian i denne serien?). edit: rettet opp skrivefeil og presiserte siste setning.
 15. Jeg har et 32 gig minnekort på min SGS II som jeg lagrer all musikk på. Det er enklest og raskest å bare koble mobilen til PC via kabel og så drag and drop den musikken jeg vil ha over på den relevante mappen i minnekortet. Jeg har aldri opplevd at Galaxyen har hengt seg når jeg har spilt musikk. Som nevnt er det også fullt mulig å overføre trådløst mellom pc og mobilen. Men det tar lengre tid og jeg er ikke sikker på om du kan velge hvilken mappe musikken skal ligge i. Men dette kan flyttes på i etterkant. Jeg har også hatt iPod Touch og brukte dette opp mot iTunes. I og for seg enkelt og greit det også. Jeg er litt struktur-nazi når det gjelder musikk da jeg kun legger inn hele album og er opptatt av at de skal ha riktig albumbilde og genre skal være riktig mm. Så jeg bruker fortsatt iTunes for å legge til bilde hvis det mangler samt å rette opp annen feil informasjon. Men alt i alt ville jeg ha gått for en SGS II. Men nå har jeg kun brukt iPod Touch og ikke iPhone.
×
×
 • Create New...