Gå til innhold

Prison Break Sesong 3 - med spoilere


Anbefalte innlegg

Det med at vaktene plutselig begynte med engelsk syns jeg og var dumt. Ingen schvææææææær avtale liksom, men det ødlegger helheten.

 

Whistler faket vel at han ødla ankelen sin? Han løp jo som en gepard da han fikk sjangsen. Linc og Scofield gikk fem på og slakket "vaktholdet" da de anså han som immobil. Han trengte jo "hjelp" til å komme seg ut av bilen to minutter før han la på sprang!

 

Virket også litt usannsynlig hele den svømmesekvensen... halvparten av tiden var hode/bein/armer over vannet i undervannsbildene vi så... men men, litt fiction må man jo tåle! :D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg blir så lei denne kritikken om hva som er sannsynlig eller ikke. Folkens kan dere ikke sette dere til rette og bare nyte denne serien? Må dere plukke alt fra hverandre? Jeg forstår meg virkelig ikke på dere. Det virker nesten som at dere finner på noe, bare for å få enda en unnskyldning til å kritisere Prison Break, siden det øyensynlig har blitt populært å kritisere denne serien.

 

Ser noen av dere på serier som Greys Anatomy, ER eller House? Hvor sannsynlig, er det som skjer i de seriene? Mange logiske brister i de seriene, og mange medisinske faktafeil. Men mine venner som studerer medisin, ser at det er mye feil, men fortstter likevel å følge med på serien, fordi det er moro. De plukker ikke hele serien fra hverandre.

Lenke til kommentar

What she says.

 

Helt klart en av de beste episodene i hele serien. Alt skjedde veldig drastisk uten å dra det for langt. Burde også ha skjønt at Gretchen Bitchen ikke ville ha gitt en stoppeklokke uten å sette inn en sporer først. Håper inderlig hu får leksa si snart. Skikkelig feigt av Whistler å bare stikke av også. Tror dere han dro tilbake til fengslet for å hente boka si? Blir ikke lett å få tak i den nå. Lurer på åssen gutta vil håndtere dette nå. Kan nesten ikke vente til neste uke :p

Lenke til kommentar

Sonja...

 

Selv om du og andre liker Prison Break så må du tåle at andre stiller spørsmål til svakheter med serien. Jeg liker også Prison Break, men det er ikke til å komme vekk fra at kvalitets forskjellen mellom sesong 1 og 3 er påfallende. Personlig mener jeg Prison Break 1 er den beste sesongen i tv-historien. Men Prison Break 1-2-3 sett under et ligger ikke på topp 5 listen min. Grunnen er at det er mye dårlige ting som skjer i sesong 2 og 3. Ikke dårlige fordi handlingen blir rar. Men heller utførelsen av manus / filmatiseringen. Den beste skuespilleren er jo helt klart T-Bag, og han får ikke vist hele sitt potensiale denne sesongen. Lincoln og Sucre er ikke de beste i serien og det synes nå som Lincoln ikke kan gjemme seg bak "dead man walking" fronten som han hadde i sesong 1.

 

Jeg mener at alle må respektere at man har forskjellig syn på en tv-serie. Noen ser mer i detalj av hva som skjer, andre ser bare de grove linjene. Uansett hvor mye man velger å gå inn i serien så kan man like den på forskjellige nivåer.

Lenke til kommentar

Men Lincoln sa jo følgende til Sucre i sesong 3:

 

"any money i digg out is for my brother".

 

Etter dette har han også gitt Sucre ganske mye penger. Er jo litt vilt at pengene som var hele drivkraften i sesong 2 nå bare er borte. Hele sesong 2 dreide seg jo om de pengene, nå er det et ikke tema.

 

Liker heller ikke at The Company / spesielt de som styrte presidenten er helt ute av serien. Virker veldig som serieskaperne hadde mye kule ideer, men måtte få folkene inn i fengsel igjen for sesong 3 og derfor kan man ikke følge opp "konspirasjons teoriene".

Lenke til kommentar
Gretchen jobber jo for the company

 

Hun er freelance, leid inn av The Company. Tenkte mer på de som sitter litt lengre oppe i systemet. Slik som de to som satt og diskuterte om Vise president Reynolds skulle taes av dage osv. Liker "Cancer-man" faktoren disse folkene hadde, føler at den er helt borte i sesong 3.

Lenke til kommentar
Gretchen jobber jo for the company

 

Hun er freelance, leid inn av The Company. Tenkte mer på de som sitter litt lengre oppe i systemet. Slik som de to som satt og diskuterte om Vise president Reynolds skulle taes av dage osv. Liker "Cancer-man" faktoren disse folkene hadde, føler at den er helt borte i sesong 3.

 

Stemmer det ja :/ men de kommer vel inn i bildet snart :)

Lenke til kommentar
Din logikk er:

 

Vaktene kan engelsk (sant)

Er ikke så usannsynlig at de snakker engelsk med hverandre fra tid til annen da de kan språket.

 

I norge snakker rundt 75-80% meget bra engelsk for et 2.språk. Gå ut på gata og overhør x antall samtaler med nordmenn. Altså bare nordmenn mellom seg, hvor mange av de foregår på ren engelsk ?

 

Har du noen gang vært i mellom-amerika og snakket kun engelsk?

Sannsynligheten for at du vil gjøre deg forstått er ganske liten. Tror du vil klare å kommunisere med 20-30% av folkene du møter. Dette gjelder også folk i den kommunale sektor, som faktisk burde kunne snakke mer en spansk.

Tro meg engelsk er ikke noe "verdensspråk" i mellom-amerika. Så sannsynligheten for at så mange vakter som vi har sett kan engelsk, er ganske liten.

 

Enda mer usannsynlig blir det at to panamanske vakter snakker engelsk til hverandre enda mindre. Men skjønner også at ikke alle er bereiste og kjenner til kultur og språk.

 

OMG! Såklart er det ikke logisk at folk fra mellom-amerika ikke snakker engelsk med hverandre! Dette vet alle, og du har allerede forklart dette med irriterende "inn-med- teskje" teknikk. Du trengte ikke å legge ut med enda en forklaring (sikter nå til den siterte posten)

 

Poenget til folk er at selv om slike brister er der, så er det ikke verdt å bry seg om. Ja, vaktene hadde i virkeligheten snakket spansk. Men hvorfor må alt være så realistisk som mulig? Nyt det du ser heller, en ser jo serier som PB for å få en pause fra hverdagen. Hvis du velger å se etter slike ubetydelige feil i serier og filmer, så er det deg det går utover. Kanskje du bør skifte til dokumentarserier?(

Jeg synes egentlig litt synd på dere som må ha alt realistisk. Er det ikke kjedelig å bli skuffet hele tiden)

 

Men vennligst ikke post sutringa hvor jeg kan lese den - om du må, ikke skriv det flere ganger, eller prøv å få andre til å "innse" hvor dårlig episoden var.

Endret av Jakoozie
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...