Jump to content

b0nna

Medlemmer
 • Content Count

  2233
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Nordre Aker BO! Bra med barnehager. Nærhet til marka. Nærme byen. Prisene er bedre nå enn det de var (for de som ønsker å kjøpe). Check it!
 2. Nja. Dårligere levekår enn befolkningen ellers, i hvert fall. Det forklarer alle tilfellene opp gjennom årene hvor tenåringsjenter har blitt gjengvoldtatt av vanskeligstilte sosialklienter! I Bærum lever 1700 barn under fattigdomsgrensen. Tenk alle gjengvoldtektene de kommer til å begå i løpet av livet!
 3. gawd gidd å kom med 'flest voldtekter begås av nordmenn' da ffs. Hva sier statistikken over overfallsvoldtekter? Hva med gruppevoldtekter? Gang på gang viser det seg at enkelte grupper ikke har noe problem med å voldta i flokk. Mye "lidelser" blant disse gruppene tydeligvis...
 4. Jepp dette er en kul serie, men syns litt av spenning forsvant da de gikk over kvoter på fangsten. Mistet litt av klondyke stemningen. Nå får de jo kvota uansett, bare lengden de er ute som varier..
 5. "Etniske nordmenn i mindretall på Furuset" http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article2652279.ece Begeret er fult og det renner over ...
 6. Hvorfor kunne vi ikke vært litt mer som finland eller japan på dette området? Huff!
 7. Stemmer. En gang en dust brukte 50 spenn på å kjøre rundt i ring for å finne adressen jeg skulle til ba jeg han om å redusere prisen.. nope. Jeg skrev under med 'Julenissen', men pengene ble trukket like så.. Dette var forøvrig i april.
 8. Nordmenn positiv til innvandring 6 år gammel... noen eldre?
 9. Skjønner beboerne godt. De vet vel best hvordan det var sist de var asylmottak der? At boligprisene bil gå ned er jo sikkert som banken. Nå er det vel heller ikke snakk om et asylmottak i denne gangen, men, "enda verre" (for naboene), et såkalt transitmottak... Opptil 350 beboere.. se bare på statistikkene for asylsøkerne som kommer hit. Hvor mange som er reele, hvor mange som ikke har/har fake identitet og driver med faenskap. Livskvaliteten til de nærmeste beboerne vil jo falle hvis et slik mottak blir etablert. Ikke kult når man ikke tør la ungene eller kona gå ute alene lenger..
 10. Det med at vaktene plutselig begynte med engelsk syns jeg og var dumt. Ingen schvææææææær avtale liksom, men det ødlegger helheten. Whistler faket vel at han ødla ankelen sin? Han løp jo som en gepard da han fikk sjangsen. Linc og Scofield gikk fem på og slakket "vaktholdet" da de anså han som immobil. Han trengte jo "hjelp" til å komme seg ut av bilen to minutter før han la på sprang! Virket også litt usannsynlig hele den svømmesekvensen... halvparten av tiden var hode/bein/armer over vannet i undervannsbildene vi så... men men, litt fiction må man jo tåle!
 11. "Dyrementalitet". Dere vet at bavianer ofte går til angrep om noen ser de i øynene? Nå er jo et av natteravnenes råd for å unngå bråk å unngå øyekonakt. Bavianer i våre gater... ja til elg!
 12. Ja, her skal vi beregne den mest effektive ronkemetoden mattematisk! classic!
×
×
 • Create New...