Gå til innhold

Prison Break Sesong 3 - med spoilere


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Han vet jo ikke om det da, Linc fortalte det ikke til Scofield fordi det ville ødelegge alt sammen. Jeg tenker mest på hva som vil skje ETTER at de rømmer og han får vite det. Den mafiadama, Susan eller Sophia eller hva hun nå heter, irriterer meg skikkelig. Hadde forestilt meg at Linc skulle ta et skikkelig kvelertak på deres neste møte, men den gang ei. Lurer på hva Scofield vil gjøre med den dama når han finner det ut, tror ikke hun vil leve særlig lenge.

 

Hva hadde dere gjort med dama hvis dere var Linc? Jeg hadde antakeligvis brekt nakken på henne ved første sjanse.

Endret av myst84
Lenke til kommentar
Beklager for off topic, men NaCl vanlig salt vi bruker i maten. Natronlut (aldri hørt det navnet) er mulighens NaOH.

 

On topic:

Var litt skeptisk til sesong 3, men etter å ha sett siste episode har jeg den gode PB følelsen igjen, bare håper de får brutt seg ut fra Sona litt kjapt.

 

Hehe :p ja, selvsagt. NaOH er natronlut. Det de bruker i Fight Club :)

Lenke til kommentar
Til de som ikke skjønte hva Micheal gjorde ute, han fikset det elektriske gjerdet, det ble nevnt ørten ganger. Dette gjorde han slik at Sucre kunne sprute på kjemikaliene, som ruster opp gjerdet - noe som kun skjer når det går strøm gjennom metallet. Gjorde faktisk dette forsøket på naturfaglaben for ca 5 år tilbake, der akselererte vi rustprosessen ved hjelp av strøm.

 

Var jo han som slo av strømmen i utgangspunktet ?

Lenke til kommentar
Ok. Det var det jeg mente jeg hadde hört også.

 

Sesong 1 og 2 var geniale, sesong 3 har ikke nådd opp til samme nivå ennå. Det er ikke en dårlig sesong, men så langt når den ikke opp til kvaliteten på de förste sesongene.

 

Skal sove nå.->

 

Jeg er enig. Det at det ikke er vakter i fengselet gjør det vel lettere for Michael og bryte seg ut også. Angående hvorfor han valgte den cella som han gjorde tror jeg er fordi at han skal grave seg ut derfra. Tviler på at han og Whistler og hvem nå andre som skal bli med på "the great escape" har tenkt å løpe forbi vakt tårna. Det hadde blitt litt dumt ass.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...