Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

 

Dæven, nyeste episoden til Sherlock var konge! :D

 

Skikkelig cliff-hanger var det på den også!

 

 

Kjekt å veta! Om lag like kjekt som å få beskjed på førehand om filmar som hev ein "twist", som den gongen eg såg.. Nei, eg hev ikkje tenkt å spoila filmen for andre som ikkje hev sett den.

 

 

Beklager hvis dette ble for avslørende. Har endret postene nå. Skrev det slik siden det er ganske vanlig å ha cliff-hangere på episoder/filmer. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Rewatcher Love. En litt oversett serie, som er litt som en voksen utgave av Freaks And Geeks, hvor du har to karakterer med sine problemer som kan gjøre de til tider litt vanskelig å like. Elsker Gillian Jacobs fra Community som Mickey.

Love er en herlig serie, minner meg litt om en annen serie jeg liker i You're The Worst. Kleinheten i Love er perfekt. Føler meg jævla ukomfortabel når jeg ser det til tider, men den ukomfortable stemningen de lager passer meget bra. Gleder meg enormt til sesong to der Bobby Lee har en episode... :D 

 

------

 

Så The Crown på Netflix over julen. Fantastisk produsert og gir et godt innblikk inn i livet til Queen Elizabeth. For en kvinne. 

 

 

Holder på å se ferdig en del serier jeg aldri gadd å fullføre tidligere i høst. Narcos sesong 2 var skuffende, men hadde nok likt den bedre om jeg ikke viste en god del om historien på forhånd. Liker ikke hvordan de framstile Pablo. Ser ferdig Designated Survivor nå. Hadde litt troen på serien innledningsvis, men svak utvikling. Liker ikke plottet, og mange svake karakterer, noe reddet av to fantastiske spilte karakterer av Adan Canto og Kal Penn. Skal begynne på episode ni nå så får se om avslutningen er god nok til å fortsette med sesong 2 når den kommer. Har heldigvis en godbit i The Americans som jeg kun har sett de to første sesongene av å glede meg til! 

Lenke til kommentar

Noen som har sett The man in the high Castle? Sett 6 episoder av det nå , men blir liksom ikke helt overbevist. Serien har fått veldig gode tilbakemeldinger, så jeg forventet egentlig litt mer. Unntaket er Rufus Sewell, som jeg syntes gjør en veldig god rolle.  

Lenke til kommentar

Merk dere 4.april. Ny sesong av Prison Break. Det blir AWESOME!!!

 

Tja, ein serie som utvikla seg slik er det vel urimeleg å ha for store forventningar til:

 

Sesong 1 - del 1: 9/10

Sesong 1 - del 2: 7/10

Sesong 2: 4/10 (såg kun halve fordi det vart så dårleg)

Sesong 3: Veit ikkje anna enn at det vart mykje dårlegare enn sesong 2, truleg 2/10 om lag

Sesong 4: Er vel usemje om korvidt den var endå verre enn sesong 3 igjen eller om det var litt betre, truleg også om lag 2/10

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ganske enig med det Spartapus sier.

 

Følte spesielt sesong 2 av The Man In High Castle mistet og ikke klarte å spille på det sesong 1 ofte gjorde klarte bra. Det er som at serien ikke lengre i sesong 2 var villig til å "utfordre" seerne med noe særlig mer, og med det mista veldig mye av tematikken til serien som gjorde den bra.

 

Denne nye japanske kvinnelige karakteren i sesong 2 som ble introdusert som en kjemper for den amerikanske resistansen var noe av det mest amatørirske jeg har sett når det kommer til karakterer i fjor. Karakteren er liksom oppvokst i en fangeleir for japanere i USA, og serien gir null grunn til hvorfor karakteren er en av de gode.

Lenke til kommentar

Første sesong av Prison Break er noe av det beste jeg har sett. Andre sesong synes jeg også klarte å holde spenningen oppe, men i tredje sesong virket det som om de ikke hadde noen flere ideer og bestemte seg for å resirkulere plottet fra første sesong. Serien burde kanskje sluttet etter første sesong; en serie der hele spenningen går på hvorvidt hovedpersonen klarer å rømme fra fengsel burde slutte i det rømningen er vellykket.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...