Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Så lenge det er snakk om en drøy hundrings i morgen, som er det de fleste koster, handler det mest om at de har innholdet jeg er ute etter. Har stort sett alltid tegnet abonnement på grunn av en bestemt serie - Game of Thrones, House of Cards, Premier League... Tegner ikke abonnement for å sitte og "zappe".

Lenke til kommentar

Når det gjelder pris, er ikke det så viktig.. Om det er en 50-lapp fra eller til har ikke så mye å si. Så, er det innenfor den modellen de fleste kjører nå, rundt hundrelappen, så virkelig ikke det noe jeg tenker på. Snakker vi flere hundre kroner, må det en revurdering til.

 

Kundeservice er jo greit at fungerer, men generelt bør jo tjenesten være så bra at kundeservice ikke behøver å kontaktes. Selvfølgelig bør de jo være gode når man først trenger dem. Men, når jeg skal VELGE, så gir jeg litt blaffen i om kundeservicen er rapportert som dårlig før jeg prøver. Fungerer produktet, driter jeg litt i kunderservice.

 

Det aller viktigste er utvalget! At det er HELE og ALLE sesongene i en serie (yay, HBO Nordic!).

 

At de er tilgjengelige over flere plattformer. Det er absolutt viktigst. Gode apper (fuck you, HBO Nordic)

 

Andre viktige ting er engelsk tekst (fuck you again, HBO Nordic).

Liker veldig godt "lokal lagring" hos Viaplay.

 

Jeg kan gjerne betale en del penger for å få et bedre utvalg. Det burde vært slik i disse dager, at alle seriene på ett eller annet vis kan være tilgjengelige uten å piratnedlaste.

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-239845

Hmmm...

 

Jeg har noe stram økonomi om dagen (student) og det er hovedårsaken til at jeg enda ikke har blitt Sumo kunde. Blir nok mindre viktig når jeg er ferdig studert, men synes det er dumt at de ikke legger seg på samme nivå som Netflix/HBO.

 

Og ja, engelsk tekst hadde vært hyggelig på HBO. Trodde jeg var den eneste som irriterte meg over det. Men ikke noen dealbreaker i seg selv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...