Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

 

Venter spent på avslutningen på Agent Carter s2 i morgen. Serien får jo ikke så mye dekning, men jeg liker den ganske godt jeg. Lett og ledig.

 

Samme her. Synes serien har vært over all forventninger. Det blir i overkant barnevennlig, men jeg blir veldig godt underholdt lell.

 

 

 

 

Agent Carter har vært veldig varierende, men nå synes jeg den har begynt å finne fotfeste, så trist om den skulle avsluttes nå. Andre serier har blitt fornyet men Carter er på bobla :\ Har veldig sansen for Hayley Atwell :love: Flere andre brukbare skuespillere også. Savnet litt på plottene bare. Serien går vel på ABC og tidlig på kvelden i tillegg, så er vel derfor den er mer barnevennlig enn mange andre.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Håper virkelig Agent Carter får fortsette..!! Ikke sett sesong to enda, men synes førte sesong var veldig solid og likte den ordentlig godt! Bra med en "superhelt-serie" som ikke harmasse heseblesende action!

 

 

 

Edit: Innlegg nr 7777.. Av en eller annen grunn måtte det nevnes! :p

Endret av Bone
Lenke til kommentar

Var ikke den største fan`en av de første episodene av American Crime Story: People Vs. OJ Simpson, men disse siste 3 episodene sendt i USA har snudd meg virkelig. 

 

Solide prestasjoner av spesielt Sterling K. Brown som Christopher Darden, og Courtney B. Vance som Johnnie Cochran. Mislikte Travolta stort i starten, men han fungerer litt bedre nå med tanke på hvordan forholdet hans med både Cochran og F. Lee Bailey (spilt solid av Nathan Lane) utvikler når han må forsvare OJ sammen med de to. Ikke likte jeg David Schwimmer heller stort, som Robert Kardashian som hele tiden sier "Juice", men selv med disse minusene så nyter jeg denne serien en hel del. 

Lenke til kommentar

Hei! Noen som vet om når sesong av Suits 5 kommer på netflix snart? Eller nye sesonger av Narkos? ÅHHHHH..

 

Hva synes dere om Better Call Saul? Mike Ehrmantraut (jeg eeelsker han!!) og Saul fra Breaking bad spiller i denne serien

Endret av En frøken
Lenke til kommentar

Hei! Noen som vet om når sesong av Suits 5 kommer på netflix snart? Eller nye sesonger av Narkos? ÅHHHHH..

 

Hva synes dere om Better Call Saul? Mike Ehrmantraut (jeg eeelsker han!!) og Saul fra Breaking bad spiller i denne serien

 

Vet ikke noe konkret, men trolig må du smøre deg med litt tålmodighet mtp. Suits. Nettopp ferdig i statene, tar litt tid før den dukker opp på strømmetjenester. 

 

Narcos var planlagt rundt tidlig høst (august ca.). Vært mye styr bak kulissene med ny sjefsprodusent, som skaper rykter om forsinkelse. Innspillingen holder på nå. Blir spekulasjoner inntil Netflix offentliggjør en dato.

 

Vi skal få lagt til premieredatoer så fort vi vet noe her: http://serienytt.no/premierekalender/

Endret av Dotten
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hva er egentlig status på Orphan Black om dagen?

 

Det jeg lurer på er hvorvidt er den er velgående, er populær, er fortsatt bra og gode seertall slik at den ikke blir kansellert med det første, eller får muligheten til å avslutte riktig..

 

Jeg har sett en god håndfull episoder av første sesong, men blitt pause av mange ymse grunner, men aldri fordi jeg fant den kjedelig, fordi det gjorde jeg ikke.. Bare litt nysgjerrig på hva jeg skal gjøre videre, om jeg skal begynne på nytt, eller la vær..

 

 

 

Jeg følger ikke med like mye som dere, og vet ikke helt hvordan jeg kan finne ut av slike ting selv, uten å bruke mye tid å krefter. Er det noe spesielt sted slike ting står litt i "klartekst", hvor det er bare å søke på serietittel og få slik informasjon?

 

 

Takker :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   1 medlem

×
×
  • Opprett ny...