Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Det er litt amerikansk TV-sensurering. Kan ikke vise nakenhet eller røyking, men kan vise blod.

 

Tviler sterkt på at vi får en crossover mellom Constantine og The Flash/Arrow. Selv om begge seriene er hos samme studioer, men ulike kanaler så har ikke "verdenene" til Constantine mye å gjøre med The Flash og Arrow.

 

Constantine burde heller fokusere på å prøve å introdusere karakterer som er relevante for sitt. Altså Zatanna, Deadman o.s.v. Den teaser en karakter som også ikke er Justice Leauge Dark-medlem i første episode/piloten, det er også en mye mer passende karakter for serien enn om å bringe inn Flash og Arrow.

 

Synes ikke piloten til Constantine er så bra, og det har ikke noe med røykinga å gjøre. Mulig en serie jeg kommer til å spare opp å se siden jeg er stor fan av karakteren, men tegneseriene er fremdeles så mye bedre enn serien selv om castingen av Constantine er passende.

Hater virkelig at David S. Goyer er involvert i serien. Fyren burde holde seg unna alt som er rundt superhelter.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Apropos Constantine og Flash, begynte å se på Arrow. Var litt "meh" etter første episode, men så har det tatt seg opp. Vet ikke helt om jeg liker han som spiller Oliver McQueen, men det går. Bare de ikke tar "bad guy of the week"-greiene for langt. Det kan bli litt ensformig, men likte godt episoden med Deadshot

Lenke til kommentar

Vet jo at Constantine ikke er i samme selskap som Arrow og Flash, men det betyr ikke at det ikke er mulig med en crossover. Jeg snakker selvsagt ikke om en lang historie over flere episder, men mer en cameo, eller en enkelt episode. Og ja, den hjelmen de fant har riktignok ingenting med Justice League Dark å gjøre, men det har absolutt med Justice League å gjøre. Det har også Arrow og Flash, så det er ikke helt utenkelig at det blir noe der etterhvert. Hvorfor dra i gang noe så stort bare for en liten cameo?

 

Men Constantine og Flash kommer jo ikke offisielt før i oktober, så det er nok for tidlig å si noe ennå. For alt vi vet kan en eller begge bli kanselert rimelig kjapt. Å ha en bra superhelt-serie er en ting, men fire? (Arrow, Flash, Constantine, Gotham). I tillegg får vi jo fire fra Marvel på Netflix, og til en viss grad har vi jo Supernatural og alle de der. Riktignok ikke superhelter (selv om jeg har mistet tall på hvor mange ganger Dean og Sam har dødd så langt) :p men de er i samme gate med monstre, superskurker osv.

Lenke til kommentar

Noen som har sett premieren av The Leftovers? Og eventuelle meninger rundt første episoden.

 

Jeg har sett både premieren og 3 andre av de 5 første episodene. Jeg liker den godt, men dette er en veldig hat eller elsk-serie. Så jeg ville heller bedt deg om å se den på eget initiativ (ikke hva noen sier om serien) og kanskje ventet til flere episoder er ute.

 

http://serienytt.no/nye-serier/the-leftovers/

Endret av Maury
Lenke til kommentar

The flash var ikke så dårlig.

Constantine derimot må være den største samlingen av dårlige skuespillere på denne siden av årtusenskiftet.

Gav opp når han bajasen fra LOST dukket opp med vinger. Var rett før jeg måtte hente en spypose.

 

Ang Arrow så er det en kurant serie, men blitt litt "meh" den siste sesongen.

Lenke til kommentar

Da har jeg sett sesongavslutningen av Californication og første episoden av The Leftovers. Merker det var vemodig og ta farvel med kjære Hank, men syns det var en en fin avslutning på serien. Angående The Leftovers så var det noe i episoden som fanget meg, den fikk meg nysgjerrig og jeg kommer nok til å følge med videre.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Vurderer snart å starte å se igjennom Entourage for første gang nå etter serien tok slutt, om jeg ikke starter på screenere av The Knick snart.

 

Ser siste episode av Californication i kveld en gang, faktisk ikke like jævlig siste sesong som jeg husker var Entourage som ble så dølt fordi serien plutselig skulle være så innmarri voksen. Ikke det at Californication er så krem-serie igjennom heller, men den fungerer litt bedre for meg. Store problemet med den siste tida med Entourage var at serien skulle bli så seriøst, og manusforfattere leverte bedre når de hadde "friheten" til å gjøre mye tull. Jeremy Piven virket også å være like solid skuespiller som de første sesongene som i de siste sesongene, men materialet var ikke bra nok.

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Helt enig. Spent på filmen, selv om jeg regner med at den blir ganske ræva. Doug Ellin sa at de skal ta det tilbake til hvordan serien var i starten, så det er jo et lite håp. Serien besto gradvis av mindre humor og mer drama utover sesongene. Og det er synd, fordi den var fantastisk morsom de første sesongene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...