Jump to content

Zash

Medlemmer
 • Content Count

  3039
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

972 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Last ned Google Maps, og du er i mål
 2. Hva mener du med å "bruke" GPS? For hvis du vil ha kart eller lignende, så bruker du Google Maps for eksempel.
 3. 7.9 på 60 meter er ganske nøyaktig samme fart som Noah Ngeny hadde da han satte verdensrekord på 1000 meter (2:11.96), 27.281 kilometer i timen. 7.9 sekunder på 60 meter er 27.34 kilometer i timen. Usain Bold hadde en fart på 37.58 kilometer i timen da han satte verdensrekort på 100 meter. Karstein Warholm hadde en fart på 30.835 kilometer i timen da han satte verdensrekord på 400 meter hekk i forrige uke. I tillegg, så er det minst 3 norske jenter på 13 år som hadde slått deg: https://www.friidrett.no/globalassets/aktivitet/statistikk/rekorder/bestenoteringer-for-jenter.htm Så, en grei tid, men ikke noe sinnsykt.
 4. https://www.fjellsport.no/produkter/herreklaer/vatdrakter/o-neill-thermo-x-s-s-top-black.html For eksempel. Finnes og heldrakt, med både korte og lange ermer. Våtdrakt er et fint søkeord, evt triatlon utstyr eller surfing.
 5. Google er en fin ting! Disse oppgavene har blitt besvart før på Internett
 6. Sikker på at det er en norsk reklame? For er vell noe tilsvarende som denne du tenker på?
 7. Bortsett fra at det ikke er en markterrasse. Brukte denne i fjor, med litt modifikasjoner, og det ser ut som det har overlevd snø og takras https://www.byggern.no/arkiv/tips-og-rad/hage-og-terrasse/slik-bygger-du-platting/
 8. Zash

  Utvask utleiehus

  Hvis du godkjente utvasken på torsdag: "vi sa til slutt ok", så har du ikke så mye du skulle ha sakt. Er nok bare å bite i det sure eple å vaske over selv.
 9. Har på 1.4 eller 1.5 hastighet. Da får jeg med meg alt, og rekker over mer. Varierer litt etter språk og forfatter, da noen snakker fortere enn andre.
 10. Dette står som oftest i enten arbeidskontrakten, personalhåndboken, eller overenskomsten hvis du er med i en fagforening. Fra en Spekter / NSF overenskomst:
 11. https://www.discoveryplus.no/programmer/alle-mot-alle
 12. Som nevnt av andre, så løper oppsigelsestiden fra utløpet av måneden, og 3 måneder frem, så lenge du ikke har avtalt noe annet i kontrakten. Du sier at husleien betales den 20. hver måneden. Betales det da for inneværende måned? Og startet leieavtalen den 1. i måneden? Hvis avtalen ikke startet den 1. i måneden, må du ta en avregning på siste husleie, slik at leietakeren ikke betaler for mye (eller lite) i leie.
 13. Hva med noe som er laget for problemet ditt? https://www.luxaflex.no/produkter/insektnett/ for eksempel?
×
×
 • Create New...