Jump to content

Zash

Medlemmer
 • Content Count

  2966
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

925 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har hørt at mange får god hjelp på et forum som heter Diskusjon.no Det forutsetter dog at en klarer å stille fornuftige og gjennomtenkte spørsmål, og ikke minst at man klarer å lese gjennom de svarene en får, og klarer å svare på oppfølgingsspørsmål. Der er det og veldig viktig å holde fokus på en ting om gangen, og ikke hoppe mellom mange spørsmål, og kaste ut linker i hytt og pine.
 2. Jeg ville ikke latt dette ligge. Ta kontakt med din tillitsvalgt, og la han kjøre saken for deg. Dette er en god grunn til å være med i en fagforening!
 3. Det der er vell ikke akkurat en bekreftelse, men at de har søkt om midler - og fått de innvilget er et stort skritt i riktig retning
 4. Da kan jeg komme med litt mer informasjon til deg. Det er veldig sjeldent at reise til og fra jobb blir kompensert, så tror ikke det er noe å hente her. Da ville jeg ha satset på opp mot 500.000, men vært fornøyd med 450.000. Da er det viktig å finne ut om dette er reising i den vanlige arbeidstiden, eller om det er reising på fritiden. Er det reising på fritiden, bør du finne ut hvordan dette er kompensert. Noen plasser er det ikke noen kompensasjon for reising på fritiden, mens andre plasser er det kompensert med at du får avspasere timene. Jeg har skrevet et par kommentarer i denne tråden angående bakvakt. Anbefaler deg å lese gjennom denne tråden.
 5. 400 høres lite ut, du bør nok prøve å få den nærmere 500.000, litt avhengig av hvor i landet dette er, og om det er privat eller offentlig. Vanlige goder er som oftest fri mobiltelefon og bredbånd. Noe støtte til trening. Fleksibel arbeidstid. Det er også verdt å sjekke opp i om det er forventet at du skal reise noe - da er det viktig å sjekke opp i hvordan arbeidsgiver gjør det med reisetid. Også om det er forventet at du skal være del av noe vaktordning!
 6. Du kan prøve Couch to 5k: http://www.c25k.com/ Det er et program som har fått gode anmeldelser på nett. Eventuelt får du prøve å senke farten enda mer, ned til 8km/h, eventuelt litt mindre.
 7. Den kampen blir ikke bekreftet før 3.april. Det er ikke FA Cup den helgen; Semi Final Saturday 18 April & Sunday 19 April 2020, Final Saturday 23 May 2020 Ligacup'en er ferdig. Europa League spilles før og etter den helgen, hvor muligens Arsenal er med: 30 April: Semi-finals, first leg 7 May: Semi-finals, second leg Champions League: Spilles samme uken som Europa League, bare på tirsdag/onsdag. Siden Arsenal muligens har kamp torsdag 30. april, så ville jeg ikke tatt sjansen på å reise hjem søndagen, da den kampen mest sannsynlig spilles søndag, og ikke lørdag. Tviler på det blir mandagskamp, for hvis Liverpool er med i CL, spiller de tirsdag/onsdag 5/6. mai. Min (u)kvalifiserte gjetning er at den kampen spilles klokken 17:30, søndag 3. mai.
 8. Ja. Et sykehus er som en liten by. Nesten alt finnes der! Rørlegger. Elektriker. Snekker. IT-folk. Vaktmester. Portør. Farmasøyt. Renholdspersonale. Vekter. Sekretærer. Frisør. Kokker. Kantinepersonell. Narvesen (eller tilsvarende). Fysioterapeut. Ergoterapeut. Radiograf. Jordmor. Prest. Psykolog... Sikkert en hel haug til mer yrker jeg ikke har tenkt på.
 9. JustWatch er genialt for å sjekke dette: https://www.justwatch.com/no/tv-series/mr-robot
 10. Zash

  kWh på fryseboks

  Det er nok en regnefeil hos Llandari. En 40 watts lyspære, som står på hele døgnet i et år, bruker totalt 40w x 24t x 365dager = 350 400 watt, eller 350,4 kW. Så en 40 watts lyspære som lyser 24/7 i et år, bruker dobbelt så mye strøm som fryseboksen. Men husk at strømforbruket som er oppgitt på fryseboksen ikke nødvendigvis stemmer med ditt bruk av fryseboksen, men kan brukes til å sammenligne strømforbruket med andre frysebokser.
 11. vegetarbloggen.no/2015/06/04/hvordan-koke-perfekt-quinoa/
 12. Hvis skruene bare spinner, så er det nok ikke den skruen som holder låsekassen på plass.
×
×
 • Create New...