Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Hvilke fag sliter du mest med?


Anbefalte innlegg

For første gang i mott liv så fikk jeg 3 på en norsk bokmål stil.

Huff og huff. Fått ny lærer som jeg tror krever ganske så mye og han har definitivt andre prioriteringer når det gjelder å rette stilen.

Tror norskfaget blir vanskelig i år. Går jo siste året og da er det tellende. Har jo ligget på 5 før, men det er jo typsik at når det først skal telle, så får jeg 3'er. Fortsatt lang tid å rette opp igjen, men jeg er skeptisk. Særemne er jo viktig det og. Grøsser bare ved tanken..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest member-101642

Sliter skikkelig med matte og fysikk. Jeg har jobbet altfor lite med de to fagene, og nå får jeg smake min egen medisin.

Endret av member-101642
Lenke til kommentar

I fjor sleit jeg mest med matte. Fikk stryk minus (jada, stryk minus er faktisk en karakter) på juletentamen, og toer på vårtentamen, og klarte akkurat å ikke stryke på karakterkortet. Hadde tidenes dårligste mattelærer, i tillegg til at jeg overvurderte matteskillsa mine. Skiftet til lett-matte i år, da, så nå ligger jeg på en femmer igjen. :thumbup: I år tror jeg kanskje kjemi kan bli litt vanskelig, og eldre historie har ikke gått så bra enda, men vi får se hvordan det går framover. :)

Lenke til kommentar

sliter nok mest med matte og akkurat nå særemne.

 

hvorfor: Fordi jeg eier ikke tallforståelse eller interesse for faget. Særemne sliter jeg med fordi vi har en veldig krevende lærer som forventer veldig mye. Også fikk vi ganske dårlig tid + at læreren har vært veldig uklar i hva som skal leveres osv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...