Jump to content

Tee-Zee

Medlemmer
 • Content Count

  2921
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

440 :)

About Tee-Zee

 • Birthday 05/09/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Nå har jeg dessverre kjørt ganske lite i det siste, og har bare hatt en liten runde i begge bilene med andre motorer. Octavia med den motoren har vel fortsatt den kjipe bakakselen, mens Golf over 122 hk har Multilink, hvis jeg ikke tar helt feil. Nå er det jo kanskje begrenset hvor stor forskjell dama di vil merke på akkurat det. Fine biler begge to, og hvis du ikke MÅ ha multilink eller VW-merke, så ser jeg få grunner til å styre unna Skoda når det er snakk om en ren bruksbil.
 2. Det var det. Men det er nok jeg som surrer med dagene. Når jeg tenker meg om, så var det jo på mandag. Haha.
 3. Haha. Så en av dine kolleger og et ukjent fjes mens jeg ventet på en bil som skulle leveres.
 4. Den timen på veien inkluderte en tur fra Hoffsveien til Frysja, eller?
 5. Det er en GL - ikke G. Den nye modellen (den politiet har lages ikke lenger) kommer i en 63 AMG med samme motorblokka på 5,5 liter, men da med to turboer. 500-modellen de har er en sugemotor.
 6. Nå er det en del år siden jeg forholdt meg noe særlig til disse reglene, men den gang var det ikke mulig å importere fra EU/US siden SVV sa at bilene måtte være godkjent på ordinært grunnlag. Det er ikke bilene i Sverige eller UK. Det er enkeltgodkjente biler. US er det forøvrig bare å glemme, da de har like strenge regler som Norge på import av biler. Derfor er den kun en håndfull R34 GT-R som er registrert der borte.
 7. Det er ikke snakk om magnetsensorer her, nei. Disse boksene er plassert ut på diverse lyskryss her i byen, hvertfall. Flere av dem er også i forbindelse med lyskryss hvor det bare er en fotgjengerovergang. (F.eks. Oppover Kirkeveien fra Majorstua.)
 8. Har hørt rykter om at boksene som sitter på noen lyskryss er for å fange opp blålys og gi dem raskere grønt lys. Samme folk sier også at det skal funke å blinke med fjernlysene til disse boksene med samme resultat. Har prøvd et par ganger på natta, og noen ganger virker det som det har funka, andre ikke. Problemet er jo bare at det er umulig å vite om det er snakk om tilfeldigheter. Har heller ikke giddi å prøve å undersøke det noe nærmere. Edit: Legger ved et bilde av boksene jeg snakker om. Altså den som står over lyset...
 9. Ingen lyskrysskameraer i Norge, såvidt jeg vet.
 10. Uansett hvor ny du tror en bil er, så er det garantert veldig mange som har sett den før du en gang vet at den finnes...
 11. Selg den og kjøp noe annet. Det er det eneste trikset som virker.
 12. Tja. Nå har jeg strengt tatt ikke prøvd så mye annet, så da kan jeg vel ikke ha mislyktes. Dessuten: Kjøre bil i Toscana > Krig i Afghanistan.
 13. Jævla journalister, altså. Bare tullefolk. Forøvrig halvannen uke igjen til BMW med dame på panseret bjelle/ham...
 14. Satan. Det så jævlig ut. (Både dørene og felgene..)
×
×
 • Create New...