Gå til innhold

Filmprat v2.0 - Generell diskusjon om/rundt film


LarsP

Anbefalte innlegg

Jeg er ikke fargeblind, ordblind ja, men ikke fargeblind.

 

Og jeg nektet å bruke smilies for at folk skal få det inn med tskje at jeg tullet, jeg går BIG med vitsene mine nettopp så bare totalt idoiter ikke skjønner at jeg ikke ser seriøs.

 

Reglen er at 70% av det Gunfreak sier er bare tull, de andre 30% er enten fylle poster, eller historie/våpen/religions poster.

 

Det betyr at minst 7 av 10 poster jeg lager er bare tullete fleipete spam. Ofte poster jeg de postene bare fordi jeg er den eneste som finner de morsome, jeg kan sitt og humre for meg seg når jeg har skrevet noe ingen andre vil skjønne, ektremt obskure pop culture refrenses osv.

Endret av Gunfreak
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg er ikke såpass forumkjent at jeg vet hvordan alle her er. Har dessuten sett mange eksempler av folk som faktisk kunne ha ment det du skrev, så det hadde ikke forundret meg om du faktisk mente det.

 

Jeg har vært her i mange år, men holder det ikke over noen her å være en total idiot. Man vet aldri når noen sier noe helt på jordet i fullt alvor. :p

Lenke til kommentar

Problemet er at Gunfreak har skrivestilen til en som ville ment noe sånt, men tankegangen til en som ikke ville ment det. Og det er det som gjør ham til tidenes troll.

 

Btw, ny filmquiz om ikke så alt for lenge. Stay tuned. Mulig det blir Blu-rays i premie. Og det er noen andre som sender premiene, så dere slipper å vente et år på dem.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hva syns du om den?

 

Jeg vet ikke, og derfor har folk med svak hukommelse konto på IMDB, hvor jeg ved noen enkle tasterykk kan se at jeg har gitt den 7/10. Har ikke sett Badlands på mange herrens år.

 

Må nok ta en Malick-reprise før jeg benker meg ned med Livets Tre. Han lager enestående filmer (ihvertfall de jeg husker). Sean Penn likte riktignok ikke filmen, men han hører vi ikke på.

Endret av KjemikerJon
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tree of life imorgen :D :D :D

Tenkte jeg skulle se den jeg og. Om jeg klarer å få med noen venner som faktisk er interessert i å se den. Dessverre er det få av mine venner som setter pris på slike filmer.

Samme problem her. Jeg har to kompiser som liker "mer seriøse" filmer. Men nå er han ene i militæret og han andre på folkehøgskole. Sukk.

 

Det gjelder for både 31. august Oslo og The Three of Life.

Endret av Coffey
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...