Gå til innhold

SE i 2007


Anbefalte innlegg

Er bildene tatt med T610?

7308274[/snapback]

T610 kan ikke ta så "bra" bilder. Er CIF kamera på den, ikke VGA. Altså 288 x 352 (eller noe i den dur) istedenfor 640 x 480 piksler ;)

 

Er vel bare å fikse et program som gjør den samme jobben som en panic alarm? Tviler på at SE ville ha dedikert en tast og funksjon til det :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg vil ha en tlf med UIQ og TS, med flipp, nr taster og QWERTY tastatur du kan skrive skikkelig på, med muligheter til å fjerne flip slik skjerm blir stor og fin, wlan, kamera min 3 mpx, mp3 muligheter er uvesentlig (stor fordel vist det ikke er en hovedfunksjon vertfall alla w-serien er ikke min ting, samme er vekt og størrelse uvesentlig, skjermen må være stor.  Blir jeg happy neste år?

7299106[/snapback]

Blir du happy blir jeg happy :p

 

Tror jeg behlder P990i i en evighet jeg. Er jo ikke nødvendig å kjøpe noe nytt hele tiden, bare fordi det finnes. P990i tilfredstiller egentlig alle mine behov nå, så hvorfor legge ut tusenvis av nye kroner for å oppgradere noen småting? ;)

7299736[/snapback]

 

Du har vel ikke noen komentar til dette bmwm3? Er det noe håp for meg også?

Lenke til kommentar
Du har vel ikke noen komentar til dette bmwm3? Er det noe håp for meg også?

 

Hehe, selvsagt er det håp for deg!

Vel, jeg ser det du skriver.

Og vil ikke si hverken ja eller nei.

Det jeg kanskje kan si er at det kommer x antall UIQ mobiler i år.

Og at disse vil komme både med og uten TS, med og uten Wifi.

Hvordan de er specsa og slikt kan vi komme nærmere tilbake til, når det passer litt bedre.

 

:)

Lenke til kommentar

Beklager å rippe opp i dette igjen, men:

 

 

Min teori er at det går på økonomi. SE(og andre "små" produsenter) kan godt ha teknologien til å lage avanserte telefoner som N95, men derimot mangler de økonomiske musklene som trengs for å kunne tilby en liten gruppe mennesker slike telefoner. I tillegg så har nok nokia mer å ta av om et slikt prosjekt skulle floppe, noe de mindre produsentene kanskje ikke har.

 

Alt i alt mener jeg at økonomi(som herav kommer fra posisjon i markede) har en stor del å si for hva de forskjellige produsentene kommer med slags mobiler.

7226280[/snapback]

 

 

Interessant at noen skulle nevne økonomi i Nokia vs. Sony Ericsson diskusjonen. Den mobilfabrikanten i verden som hadde størst profitt i tredje kvartal 2006 er... *trommevirvel* SONY ERICSSON! :D

 

Sony Ericsson jumped back into fourth position -- from fifth place -- for the first time in two years in the second quarter, overtaking LG Electronics Inc., according to research firm Strategy Analytics.

 

It also became the world's most profitable cellphone maker in the third quarter, pipping industry leader, Finland's Nokia, which held the title for many years, according to a Reuters survey.

 

Sony Ericsson, which suffered heavy losses four years ago, has benefited from strong demand for its high-end Walkman music and Cybershot digital camera phones.

 

© Reuters 2006. All Rights Reserved.

Lenke til kommentar

Regner med du mener profitt per enhet, eller noe slikt?

 

Er jo en selvfølge at med sine små 7,7% av markedet ikke har større overskudd enn Nokia.

 

Skjønner ikke helt hvorfor du viser til sitatet ditt heller. Regner med du ikke har fått for deg at SE når har mere penger enn Nokia, eller noe slikt?

 

Gleder meg til nytt UI ja :)

Endret av arehei
Lenke til kommentar
Regner med du mener profitt per enhet, eller noe slikt?

 

Er jo en selvfølge at med sine små 7,7% av markedet har større overskudd enn Nokia.

 

Skjønner ikke helt hvorfor du viser til sitatet ditt heller. Regner med du ikke har fått for deg at SE når har mere penger enn Nokia, eller noe slikt?

 

Gleder meg til nytt UI ja :)

7347432[/snapback]

 

Skjønner ikke hvorfor det er en selvfølge at SE med en mindre del av markedet har større overskudd en Nokia?

 

Tipper han vil fortelle at SE har større PROSENTVIS overskudd enn Nokia, noe som reflekterer at SE bygger bedre telefoner enn Nokia. Og med bedre mener jeg de telefonene kundene er mest fornøyd med.

Nokia satser på kvantitet, SE på kvalitet! ;)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...