Gå til innhold

Addons som kan føre til ban?


Anbefalte innlegg

Hadde ikke tid til å søke mye, men lurer på om noen vet om addons som er "kjent" som bannegrunnlag?

 

Problemet mitt er et jeg i løpet av et par uker har mottatt temp-ban på mine 2 accounter, uten at jeg har gjort noe galt med overlegg. Det eneste jeg kan tenke meg er at noen addons kanskje ikke er godkjent av Blizz, ettersom jeg ikke akkurat har sjekket dette når jeg innstallerte.

 

Har så lenge jeg har spilt brukt; CTmod (full), stunwatch og energywatch, atlas, titanbar med standard built-ins...

 

Om noen vet hvorvidt noen av disse er grunnlag for ban, så speak up!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

enig i det, men den ene accounten min banna for bruk av exploit. Og den eneste char jeg hadde på den var en lvl 13 pala! (samboeren min ville prøve WoW)

 

Synes liksom det var merkelig å banne den iogmed at man strengt tatt ikke kan gjøre mye galt med en low lvl, og charen har null penger og crappy equip...

Lenke til kommentar

argh!! enda et spm; Noen som vet om det er mulig å få en slags WoW-ban som går på ip-adressen?? Etter at mine accounter ble banna, kom en kompis over på besøk. Han tilbød seg å logge på for å prøve å tickete en GM ettersom bans var temp. Men når han logga inn ble han automatisk disconnecta, for så å få opp beskjed om at hans account var temp-banna når han prøvde igjen.

 

Det er iogforseg ikke verdens undergang, men ettersom Blizz gjerne bruker sykt lang tid på å svare på mail, har altså han også mistet muligheten til å game i nærmeste fremtid

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...