Gå til innhold

World Of Warcraft - Tåpelig?


Anbefalte innlegg

Når du ser noen i full epic utstyr er det omtrent som å se en ganske overvektig person.

 

6709802[/snapback]

 

 

er du helt idiot? selv om noen sitter inne 24/7 betyr det faen med ikke at de er ganske overvektige? er faen så lei av folk som snakker sånt. jeg satt inne i 6måneder la faen med ikke på meg en dritt... har flere kompiser som spiller mye betyr faen med ikke at de er feite... HVORFOR MÅ DU VÆRE SÅ IDIOT OG TRO AT FOLK SOM SPILLER ER GJENERELT FEITE VIS DE SPILLER MYE DIN FORBANNA IGNORANTE IDIOT...

 

er lei av at folk tror de som spiller er uten venner, feite, lukter eller what ever forbanna idioter...

7274336[/snapback]

 

 

Hvis du leser posten hans veldig nøye, så ser du nøyaktig hva han mente! Nå er du trangsynt og tenker siden det står feit så er det akurat at folk med epic er feite! DU må lese posten hans bedre i stedet for å slenge ut på forum om at han er idiot! Jeg er ellers ikke hele enig i det pycnopodia skriver men må forsvare han litt når du driter deg så veldig langt ut!

 

 

 

/ quote Når du ser noen i full epic utstyr er det omtrent som å se en ganske overvektig person. Om du påpeker de usunne spise/spillevanene vil du som regel få et ganske irritert og lite rasjonelt svar tilbake. Dessuten har de allerede et spindelvevnett av løgner de selv har spunnet og som de ser på som selvsagte sannheter. "Jeg drikker cola-light og tenker dermed på helsen." - "WoW er mere sosialt enn andre spill." "Det er 6 millioner mennesker som spiller WoW, det er bedre med data enn TV." Pycnopodia

/ quote

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hehe. I dag kom jeg hjem fra skolen og skulle logge på wow som jeg gjør hver eneste dag.

 

Etter å ha skrevet inn passordet mitt og trykket på enter ble jeg møtt av denne meldingen:

"This World of Warcraft account has been closed and is no longer available for use. Please go to http://www.wow-europe.com/en/misc/banned.html for further information."

 

Accounten min har blitt permbannet!

 

Med en gang kom det som et sjokk (ikke hvorfor jeg ble bannet, men at jeg ble bannet), men etter at jeg fikk tyggd litt på meldinga gikk det opp for meg at dette antagelig vis er det beste wow-øyeblikket mitt noen sinne. Jeg fikk en utrolig lettende følelse ;) . Jeg ville aldri trodd at jeg kom til å reagere på denne måten hvis jeg ble bannet. Jeg har nå sitti på rommet mitt og grodd wow i over et år. Hadde 2 lvl 60 characters (ca 100 days played uten bot :ph34r: ), med andre ord brukt _utrolig_ mye tid på det. Det var virkelig på tide å slutte.

 

Etter at jeg fikk tenkt litt over det og forsto at accounten min var permanent bannet uten mulig het for å bli åpnet igjen føltes det som om jeg hadde vunnet i lotto :D

 

Jeg vil virkelig anbefale dere som syns dere spiller for mye å gjøre det jeg gjorde. Bli permbanna!

 

IRL here I come :w00t:

 

Bulletride (X-wowspiller! :dribble: )

Lenke til kommentar
Ble du banna uten noen som helst grunn?

7291613[/snapback]

 

"Med en gang kom det som et sjokk (ikke hvorfor jeg ble bannet, men at jeg ble bannet)"...Tydligvis ikke ;)

 

Sluttet selv å raide for en stund siden og merker først nå hvor utrolig mye tid jeg brukte på det. Spiller nå kun når jeg har lyst og det gjør også spillopplevelsen mye bedre, for min del i hvert fall. Men så er det jo også mulig å bruke mye tid på wow og fortsatt få tid til andre ting.

Endret av San_Lopez
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
World of Warcraft er en av de mest elendigste MMORPG som har kommet ut på markedet, både teknisk og spillmessig sett. Men grunnen til at så mange liker det er pga de liker hjernedød underholdning alla Diablo 2 Hack n Slash grinding. Tror veldig få er klar over sykt det er å bruke så mange timer på noe så ekstremt teit.

6649864[/snapback]

 

jeg antar du ikke har spilt det selv jeg fikk 15 NYE VENNER på skolen min pga WoW :cool: så jeg antar det er sosialt :)

Lenke til kommentar

7.5 millioner tar ikke feil, wow eier?

 

Personlig er jeg ikke akkuratt x-wow spiller (hell jeg ble permbanna selv, med mine 4 epic geara chars med iallfall 150 days /played) Personlig slutta jeg med raiding for 4 måneder siden og har elsket wow etter det!

 

Deilig å ha frihet til å stikke ut akkuratt når jeg vil om folk spør istedenfor å komme med totalt retarda unnskyldninger :O

Lenke til kommentar

No offence til trådstarter, men siden du syns spill som blir spilt mye eller kanskje for mye er tåpelig, så regner jeg med at du har laget en tilsvarende tråd under alle spillene i kategoriene 'Spillforum - for de mest omdiskuterte'.

Hvis ikke, ja da er jeg veldig skuffet og det er da tydelig at du kun er mot World Of Warcraft.

 

I det minste er MMO spill 10 ganger mer sosialt enn f.eks Championship/Football Manager og andre spill som hovedsakelig er vanedannende, men bare singleplayer spill.

 

I tillegg så hadde vel ikke de som virkelig er avhengig av WoW så mye til sosialt liv til å begynne med.

 

Mister du vennen din til WoW og han prioriterer WoW fremfor deg når du spør om ting, tør jeg å påstå at han ikke var mye til venn til å begynne med.

 

Jeg er en av mange som har fått mange nye venner og bekjente via WoW og angrer ikke et sekund på at jeg startet å spille eller over hvor mye jeg spiller.

Endret av Cappo
Lenke til kommentar

Om man vil spille World of Warcraft eller ikke, er individets private og egne valg.

Trådstarter mistet visstnok vennen sin til spillet. Og så? Man kan miste venner til hva som helst, trenger ikke være dataspill engang. Enn om man mister venner fordi de bruker mer tid med kjæresten enn med deg? Skal man da hoppe inn på et forum og si at damer er tåpelige?

 

Jeg irriterer meg grusomt over folk som må legge skylda på alt annet enn en selv.

For skylden kan legges på trådstarter også. Om man ikke er interessant nok, er det ikke sikkert at vennene gidder å henge med vedkommende. Man skal ikke da komme og si at _det_ *peke på ett eller annet* er tåpelig.

 

Om du syntes at vennen din spilte mye World of Warcraft, hvorfor ikke bli med? Hold sammen med vennen din, og få nye, til og med! Jeg har fått flere irl kompiser over dataspill som CS, WoW og annet.

 

Men om du absolutt må skylde på noe, skyld på internett. Om ikke vennen din spilte WoW, ville han garantert finne noe annet å bli avhengig av. Det kan du være sikker på.

Lenke til kommentar
I det minste er MMO spill 10 ganger mer sosialt enn f.eks Championship/Football Manager og andre spill som hovedsakelig er vanedannende, men bare singleplayer spill.

 

Det er ikke venner, de greske og finske folkene du har kjent i 2 år i guilden din. Men, som med ham som hadde blitt kjent med folk på skolen gjennom WoW, det er venner som WoW har gitt ham på en måte.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...