Jump to content
Sign in to follow this  
4588pkdkrikue5c

World Of Warcraft - Tåpelig?

Recommended Posts

Jeg kjenner jeg har sett meg lei på alle som selger livet sitt og lever i en evig fantasiverden. Det nye dopet på marked heter verken ectasy, eller hash. Det heter World Of Warcraft.. Eller blant brukere : WOW. Mens noen sprøyter inn stoff, er det noen som spiller. Det går rett inn, og en kan simpelthen ikke få nok. Det er nemlig svært mange likheter, bortsett fra at World Of Warcraft er like dyrt hver gang. Jeg er blir lei meg når jeg ser at det som en gang var gode venner, stadig melder seg mer og mer ut. Har ikke lengre tid til å snakke, har ikke lengre tid til lekser. Møter aldri opp, eller retter seg etter noe. Skolen, den blir ikke lenger med på prioriteringslista som toppes med raids og andre "viktige" operasjoner.

Jeg vil nå finne ut hvor mange av dere som virkelig er imot spillet. Kjekt hvis noen kan komme med synspunkter og deres meninger.. Dette er sinnsykt, mener jeg.

wow.jpg

Dette gjelder selfølgelig flere spill, men World Of Warcraft er det jeg har bitt meg mest merke i.. Respekterer selfølgelig at folk spiller så lenge de begrenser seg..

Edited by steffenz

Share this post


Link to post

javel...? og hva spiller du? er enig med deg hvis du vil fram til at wow er litt for avheninghets dannende, har en kompis som ikke greier å slutte og glemmer å gjøre vanlige ting som å spise mat... men ta av gjør vi vel ikke?! :p

Share this post


Link to post

Spørsmål: "Blir du med å tar noen pils i kveld?"

Svar: "Kan ikke. Skal raide klokken sju"

 

Litt trist når slik blir standardsvar...

Share this post


Link to post
*snip*

6649173[/snapback]

 

/pat

 

Hvis jeg må velge mellom å spille WoW og å bli som deg, fortsetter jeg med WoW. Ellers takk.

Edited by Zealuu

Share this post


Link to post

Litt er vel å ta litt svakt i. Mange jeg kjenner har forsvinnet under jorden etter at de har startet med dette spillet. Når jeg en eller annen gang hører fra de, så prøver de å få meg til å spille. De spiller også heller WoW enn å treffe venner.

 

WoW har blitt en epidemi uten tvil. Værst er det for ungdommer som har en PC på rommet. De spiller jo hele tiden, selv når de skulle ha sovet eller gjort lekser. Men mye er vel grunnet at foreldrene ikke setter grenser.

Share this post


Link to post

Jeg synest det er trist at du blir sur og agressiv på grunn av hva andre bruker fritiden sin på. De som spiller har valgt det selv, hvorfor kan ikke du respektere det valget? Og nei, jeg spiller ikke WoW selv.

Share this post


Link to post
Jeg synest det er trist at du blir sur og agressiv på grunn av hva andre bruker fritiden sin på. De som spiller har valgt det selv, hvorfor kan ikke du respektere det valget? Og nei, jeg spiller ikke WoW selv.

6649257[/snapback]

Så det er trist at venner bryr seg om vennene sine og ønsker å si ifra at dette har gått for langt?

 

Har ingen problemer med å respektere valget, men det finnes grenser for hvor mye man skal kaste vekk av sitt sosiale liv bare på grunn av et spill.

Share this post


Link to post

steffenz, hva er poenget med tråden? Hva er det du vil fram til?

 

La folk spille det de vil, ikke bry deg om de siden det irriterer deg så innmari.

Syntes det bare er dumt å lage tråder som disse. Du sier

 

"Jeg er så irritert og så møkkalei at jeg kjenner jeg har mest lyst til å knuse tastaturet mitt og skrike faen det beste jeg har lært."

 

Hvorfor? Gi meg en grunn til at DU skal "bestemme" hva andre skal eller ikke.

 

LA FOLK SPILLE DET DE VIL - LA FOLK GJØRE DET DE VIL - LA FOLK FÅ VÆRE SEG SELV

 

Så lenge det ikke går utover andre kan det vel ikke være så gresselig fært? Faktisk får jeg lyst til å knuse tastaturet mitt og skrike faen når jeg leser tråden din. Blir helt matt. Makan!

Share this post


Link to post
WoW har blitt en epidemi uten tvil.

6649250[/snapback]

 

Værst er det for ungdommer som har en PC på rommet. De spiller jo hele tiden, selv når de skulle ha sovet eller gjort lekser.

6649250[/snapback]

 

Ja, for det er jo spillet som bestemmer at spilleren SKAL spille det. :roll:

Share this post


Link to post
WoW har blitt en epidemi uten tvil.

6649250[/snapback]

 

Værst er det for ungdommer som har en PC på rommet. De spiller jo hele tiden, selv når de skulle ha sovet eller gjort lekser.

6649250[/snapback]

 

Ja, for det er jo spillet som bestemmer at spilleren SKAL spille det. :roll:

6649287[/snapback]

Du bør sjekke opp noe om spillavhengighet.

 

Dette er et diskusjonsforum, hvorfor ikke diskutere dette? Finnes mange mer tåpelige tråder her på forumet.

Share this post


Link to post

skjønner ikke hvorfor du er imot spillet? det er da ikke bare WoW som har

fått folk hekta oppgjennom tidene. dette er et problem som har vært siden

de første arkade maskinene hvor folk spilte bort alle sine penger.

 

og hva oppnår du med en hjemmeside mot WoW?

 

og jeg er enig med TCi om at foreldre bør følge bedre med på hvor

mye barna deres spiller... mens voksne folk må jo få gjøre som de vil.

og ja det er surt når folk heller vil spille WoW enn å henge sammens

med venner, men hvis de ikke har mere vett enn det, så kan de ha det

så godt mener jeg. men man kan jo la de folka være, man trenger da

ikke starte et korstog mot de.

 

personlig spiller jeg ikke WoW, det holdt med 14 dagers free-trial

for min del.

Share this post


Link to post

En kamerat av meg (vil ikke si hvem ennå) slutta med wow for 3 gang, tror jeg, for noen dager siden. Nå ser det ut som han har blitt avhengig for 4 gang.

Share this post


Link to post

Steffenz, hvorfor heller ikke spille WoW enn å sitte i en sofa med fem andre svette karer og rope "haha, jeg pawna deg, du blei skikkelig eid, omg, lol" etter å ha drept en kompis i CS?

 

Synes personlig CS er verre enn WoW.. Liker ikke miljøet til de som spiller CS, som regel fjortizzer-ammagad, og i tillegg endrer det jo nasjonalspråket til spilleren om til 1337sk.. Huff.. :no::cry:

Share this post


Link to post

Jeg er helt enig, veldig mange WoW spillere er for blinde til å se at de kaster bort halve dagen i dette fantasiuniverset. De ser ikke at dagene går forbi, at det både regner, snør og er sol ute. De mister kontakten med vennene sine, men setter heller sin lit til virtuelle venner.

 

Klart voksne mennesker bør få gjøre hva de vil. Men det virker som om en stor del av spillerbasen er barn og unge. Det er de man burde verne mot dette, jeg tror veldig mange foreldre ikke helt ser hva et spill med lilla alver og små dverger gjør inni hodet deres. De driter i skole og utdanning, setter seg lave ambisjoner "i det virkelige liv". Først etter at de har spilt det dag ut og dag inn i flere år og livet deres utenom fantasiverdenen er offisiellt fucka opp så våkner de og innser hva faen de har kasta bort tida si på.

 

Jeg har prøvd WoW og mange andre rollespill i samme sjangren. Uten tvil er WoW den som krever at man spiller mest. Jeg ser også hvorfor man kan bli så fanget i disse fantasiverdenene. Og av og til kan det være veldig gøy, men som voksen må man sette grenser selv, det er ikke alltid noe barn klarer.

 

Og for alle de kjempesinna WoW-slavene: Dette er åpenbart en tråd for å diskutere WoW og avhengigheten rundt det. Ikke for å forby det eller blande seg inn i hva folk gjør på fritida. Kun å informere og gi råd og tips.

Share this post


Link to post
Ja for all del, skyld på spillet fordi det er avhengig. Ikke skyld på alle de tåpelige spillerne som frivillig ødelegger sitt liv med det. :roll:

6649510[/snapback]

Enig med Jenssen her.

 

De velger selv å dedikere tiden sin til spillet. Det er genialt av blizzard å lage noe som får deg så avhengi, de tjener vel godt på de mange millioner spillere!

Share this post


Link to post

Jeg synes det er helt greit at andre spiller, men det går utover flere en demselv. Når du står i posisjon som venn foreksempel. Skal du bare se på at de spiller seg ihjel? Se på at de stadig forsvinner mer og mer fra det sosiale livet? Snart ingen flere venner en "haxer3k" fra Ventrilo? Det er svært sørgelig og tragisk å se på. Såklart er det kjempeflott for Blizzard. Masse penger i kassen. Men foreldrene må sette grenser som noen tidligere har nevnt i tråden. Utdannelse er viktigere en ett eller annet "raid" en plass. Jeg spiller ikke selv - men har jo såklart spilt litt (men ikke wow). Jeg spiller heller ikke CS som noen var bråkjekke å trodde jeg gjorde. Jeg spiller faktisk ingenting. Jeg pleier å bruke livet mitt på venner, og ved bruk av PC ; video, og webutvikling. Det er spesielt når en er i en slik synsvinkel en best kan se hvor avhengige spillerene er. Såklart, det hender at jeg setter meg ned og koser meg med Grand Theft Auto men aldri på samme nivå.

Som venn vil en selfølgelig hjelpe, og det er en vanskelig situasjon å være i. Slutte på fotball, slutte på alle fritidsaktiviter, drite i lekser og skolearbeid og kanskje ikke møte opp på selv de mest relevante plasser. Jeg synes det er akkurat som en form av rus, en kan ikke få nok av det. Og jeg kjenner flere som har komt til level 60 som tydeligvis er siste. Men det som skjer da er at de enten lager en ny bruker eller simpelthen bare leker seg rundt på brettet. Og står du utenfor kan du ikke være "foreldre" for dem og si at "Ta deg sammen nå, slutt og spill" eller " På tide å slå av datamaskinen å gå ut litt?". Det blir liksom litt feil det også.

 

Edit: Enig med LordjOX.. Det er akkurat sånn jeg mener. Jeg formulerte meg bare dårlig i begynnelsen av emnet.

Edited by steffenz

Share this post


Link to post

World of Warcraft er en av de mest elendigste MMORPG som har kommet ut på markedet, både teknisk og spillmessig sett. Men grunnen til at så mange liker det er pga de liker hjernedød underholdning alla Diablo 2 Hack n Slash grinding. Tror veldig få er klar over sykt det er å bruke så mange timer på noe så ekstremt teit.

Share this post


Link to post
World of Warcraft er en av de mest elendigste MMORPG som har kommet ut på markedet, både teknisk og spillmessig sett. Men grunnen til at så mange liker det er pga de liker hjernedød underholdning alla Diablo 2 Hack n Slash grinding. Tror veldig få er klar over sykt det er å bruke så mange timer på noe så ekstremt teit.

6649864[/snapback]

 

Husk at det er din mening. Og er heller ikke alle som bruker mange timer på det.

 

Hva med bestemoren min? Hun syr/strikker gjerne i flere timer i strekk hver dag.

Mye bedre?

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...