Jump to content

PcT

Medlemmer
 • Content Count

  2844
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

70 :)
 1. Reagan skaffet enorme mengder med jobber, visste du ikke det? Forresten så gikk USA i pluss så sent som Clinton sin periode, så hvor du har dette fra vet jeg ikke.
 2. Poenget er at ved en såpass ille finanskrise som blir antydet her så vil store mengder av disse pengene være borte. For å gi deg et eksempel så kan du hva som skjedde med viss aksje som stupte i 2008. http://im.ft-static.com/content/images/372cce02-8364-11dd-907e-000077b07658.img
 3. For du tror det er så mye bedre med partikulturen vi har her i Norge? Tviler på at de fleste nordmenn kan engang ramse opp sine representanter på Stortinget. (da altså fra ditt fylke) Her i Norge finnes det ikke individer i politikken, kun partier. Land som USA hvor de har to dominerende partier, så har dem iallfall veldig stor fokus på de individuelle politikerne og hva de faktisk står for. Da feks Ron Paul fra republikanerne kan ikke sammenlignes med f.eks Jeb Bush. Nå skal jeg på ingen måte påstå at USA har et perfekt demokrati - langt derifra. Her i Europa er vi også livredde for å la vårt folk si sin mening. Vi kan for eksempel aldri la folket bestemme via valg, om homofilt ekteskap skal være lovlig, om cannabis skal være lovlig, om vi skal ha dødsstraff og lignende. (dette er noe dem har i USA) Skulle ønske vi kunne komme til en politisk verden hvor de individuelle politikerne trenger støtte i folket, da spesielt i sin del av landet.
 4. Hva er løsningen din da? Skal vi være trygdekontor for hele midt-østen? Det er mye som kan blir gjort her. For det første så kan man la NAV kontakte politiet i slike tilfeller. For det andre burde det være langt bedre samarbeid mellom departementer her i Norge, som gjør at istedenfor at NAV skal betale for denne personen i 2-3 måneder, så kan de heller bruke de pengene for å få ham ut. (problemet i denne saken er at personen ikke har råd til å dra hjem rett og slett) Det er lett å kalle andre populister når man ikke har en løsning selv. Heldigvis innser også AP via vår arbeidsminister at dette er et stort problem også. Er AP populister her også?
 5. Vi har vel et statsbudsjett på rundt 1200 milliarder nå(?), så det er enkel matte. (eller nesten, da statsbudsjettet var nede i 600 milliarder for 8 år siden, så må jo medregne det) Men du må huske at en mer alvorlig finanskrise enn den vi hadde vil også gå ekstremt hardt utover oljepengene. Husk at dette ikke er kontanter, det er alt fra aksjer, til obligasjoner, til eiendommer. Rett og slett alt man kan tjene penger på i finanssektoren, så det sier seg selv at om vi får en såpass hard finanskrise som knekker ryggen på Norge og andre land så vil denne formuen drastisk reduseres. Det er derfor mange mener at vi heller burde realisere verdiene våre i infrastruktur, ettersom reelle verdier forsvinner ikke ved en finanskrise. (en motorvei forsvinner ikke uansett hvor dårlig aksjebørsen går)
 6. Hei! Nettopp fått meg en S3, men er en ting jeg lurer på.. Er det vanlig at cellestandby'en bruker 70% av batteriet? Virker forholdsvis rart?
 7. *kremt*Jeg trodde dette stammet fra rootkits som først så dagens lys på unix...Videre er det også Microsoft som leder de fleste initiativ som vil ta livet av denne problematikken (trusted boot etc.).Gamle teorier betyr egentlig ingenting da virkeligheten forandrer seg fortere enn noen teori kan forutse. Det er virkeligheten og hva som skjer i praksis som folk må hanskes med. La meg si det på denne måten; hvis du finner et bot-net på følgende liste som IKKE er Windows-spesifikt, så vil jeg gjerne vite om det. I så tilfelle er det en liten sensasjon som fordrer feiring med kake og brus. Disse botnettene har forårsaket mye skade for de som ble rammet. Jeg giddet kun å sjekke de 18 første på lista, og samtlige av dem var Windows-spesifikke. Så begynn gjerne sjekken din med nr 19.http://en.wikipedia.org/wiki/Bot_net#Historical_list_of_botnets Nå er det vel slik at Microsoft har den desidert største markedsandelen innen OS fortsatt. Har vel litt med at de som skriver koder for virus/botnets fokuserer på den største delen av markedet? Hvorfor fokusere på diverse linux platformer når det er kanskje 1/40 som vil trykke på en infisert link som faktisk bruker dette? Det samme med iOS, selvom det er mer sannsynlig der. De som bruker utallige timer på å lage botnets vil alltid fokusere seg på den delen av markedet som er lettest å infisere, altså siden det er laaaaangt flere windows maskiner (spesielt om du tar med jobbsammenheng), så er det veldig ineffektivt å skulle fokusere på andre operativsystemer, spesielt når linux baserte systemer blir som oftest brukt av folk med litt over average IT kunnskap, som gjerne ikke går på infiserte linker/mailer.
 8. man kan fint jobbe med spillutvikling utenfor spillindustrien. spillopplevelser er subjektive. jeg jobber med spillutvikling, men ikke i industri. "pirater" har fortsatt ingenting med illegitim fremstilling av kopier av programvare. som igjen er noe som forekommer primært fra folk som ikke har penger nok til å betale for å prøve spill. all forskning på feltet viser at de som er virkelig interesserte og kan betale for seg gjør det. jeg spillte Neverwinter Nights i mange år og opplevde null problemer med online-juks. (hacking har ingenting med dette å gjøre og jeg forstår med din bruk av ordet at du ikke vet hva det er.) det er ingenting som tilsier at alt må være på tjeneren i det hele tatt. argumentet gir for meg ingen mening. men dette var dessverre siste dråpen med onus probandi etc. jeg orker på i dag. jeg er litt for gammel og opptatt til å diskutere med noen som mener seg for gode til å fremstille bevis for påstander som har ingen røtter i den virkelige verden. det hjelper lite på at din terminologibruk er helt på bærtur, og at din teknologiske innsikt later å være tilnærmet ingen. håper du har en fin dag videre, selv om du virker litt hissig over at noen tør å si noe negativt om Diablo III på verdensvevet. det er sikkert en fin spillopplevelse - som jeg gjerne skulle betalt for å få oppleve. dessverre har jeg ikke lyst på å bli lagt i håndjern som bruker. Hacking er et ekstremt vidt begrep - som jeg bruker i denne tråden basert på vanlige stereotypiske tanken om hva hacking er. Har veldig lite relevans i denne tråden generelt sett uansett. Bevis: Du kan piratkopiere alle offline spill til dags dato // Du kan ikke piratkopiere Diablo 3. Fakta. Hvorfor? Fordi den er basert på en server, hvor klienten inneholder alt, utenom kommandoer, noe serveren tar seg av, for ikke å snakke om at serveren tar seg av alt av kalkulasjoner, DETTE GJØR DET LANGT VERRE Å jukse/hacke/dupe/cracke, kall det hva du vil. Dette har jeg om og om igjen prøvd å få deg til å forstå. Det at du engang prøver å nekte på dette viser hvor lite innsikt du faktisk har i selve infrastrukturen til spill som Diablo1/2/3. Virker som du har kun spilt Neverwinter Nights offline? Det var da overfylt med diverse juks for 10 år siden iallfall.
 9. igjen legger du ord i munnen på meg, som med hvert eneste innlegg.jeg har ikke sagt at jeg jobber i spillindustrien. det er du som angriper meg med sære utsagn. du mener jeg tar feil, og forsøker overbevise meg om dette. bevisbyrden ligger dermed på deg. et gratis spill jeg spiller offline uten reklame er FreeCiv. et annet er OpenTTD. et tredje er Xonotic. jeg kan nevne *mange* flere, men igjen - det er du som mener jeg tar feil, så da må du nesten ha noen bevis for dette. jeg har ingen interesse i å motbevise påstander uten bevis. når det gjelder innsikt i moderne spill så har jeg nok over snittet peiling da det er nettopp det jeg studerer. Ingen av de spillene du nevner har i nærheten av kvaliteten til Diablo 3. Har personlig spilt alle de 3 du nevnte. Du sa selv at du jobbet med spillutvikling, ved det svaret regnet jeg med at dette var jobben din. Prøver du nekte på det faktumet at offline spill blir piratkopiert på få timer etter det er sluppet? Eller for den saks skyld at spill som Diablo 1/2 og delvis Neverwinter Nights har vært plaget av hacks/dupes i alle sine år? Du som har all denne innsikten, burde da vite dette? Dessuten som er spillutvikler burde du ha nok innsikt i programvareutvikling at du fort forstår hvorfor alt MÅ være serverside for å unngå mye drit? Husk at Blizzard lagde dette spillet for betalende kunder, slike som meg, som er forferdelig lei av 15-16 år med dupes/hacks og lignende i alle "semi-online" spill. Trenger ikke å bevise noe som burde være rett foran nesen din.
 10. 1. jo, jeg jobber med spillutvikling selv. liker spill godt. hvorfor skulle gratis programvare medføre reklame? ingen av min eller andres forskning tilsier dette, og det har jo iallfall ikke røtter i virkeligheten slik den er nå, hvor en del minispill på nett og mobil har reklame mens fri programvare generelt har null reklame. og produsert, det blir det ihvertfall. 2. det er nok ikke fullt så vanskelig som du foreslår. det fungerer helt fint i Neverwinter Nights. videre ville ikke det systemet du foreslår (på tross av at det er unødvendig komplisert) tatt så lang tid som du mener. videre ville jeg glatt kjøpt Diablo III hadde det ikke vært for de medfølgende håndjerna. til sist vil jeg bare nevne at jeg kommer ikke til å svare deg lengre da din argumentasjonsteknikk virker å være stråmenn og påstander som ikke gir mening eller har røtter i den virkelige verden. Du kan gjerne komme med et eneste reelt motargument da? Du sier at du jobber i spillindustrien, men samtidig viser det seg at du har null innsikt i hvordan moderne spill fungerer? Merkelige greier. Vis meg et gratis spill, som har i nærheten av kvaliteten til Diablo 3 - som er offline og null reklame. Du kaller min argumentasjon for å ha innhold uten røtter i virkeligheten - men du har enda til å engang PRØVE å motbevise et eneste argument.
 11. nja. jeg ser ingenting feil i mitt innlegg. jeg ser deg en del feil med ditt. 1. en "pirat" er en som seiler rundt på havet og border skip for å plyndre dem. det du snakker om er personer som fremstiller kopier av en programvare uten å ha lisens til dette. personlig syns jeg all programvare skal være gratis i utgangspunktet, så dette overtaler ikke meg. 2. juksing kunne man som sagt fint ha forhindret ved å lagre karakterer online og offline, og si at offline-karakterer kan man ikke bruke online. dermed blir det fint mulig for meg og andre som liker å spille Diablo alene eller på LAN å gjøre dette uten å håndjern på. 1, Så du vil ikke ha spill? Du forstår at om all programvare var gratis ville dette medført uutholdelige mengder med reklame? Eller alternativet som er at det ikke blir produsert? 2, Hvordan tenker du at dette skal fungere? Som i Diablo 1/2? Der online hacking var ekstremt vanlig selvom karakterene var serverbaserte? Problemet er infrastrukturen til spillet - og den må ligge serverside for at diverse cheaters ikke skal kunne manipulere spillet - altså duping og diverse andre hacks. Den eneste måten å gjøre ditt nr2 forslag var ved å lage 2 helt seperate systemer - hvor du har et helt eget online - hvor alt er basert serverside og et offline der alt er basert på lokalsiden. For å få til dette måtte vi mest sannsynlig ha ventet i et år eller to til, så nei de fleste av oss ser ikke det som positivt. For ikke å snakke om potensielle problemer med piratkopiering, eller for den saks skyld de millionene det hadde kostet Blizzard å lage et slikt system. Beklager - Blizzard lager dette spillet for KUNDENE sine og ikke de som ser seg for gode til å betale en ubetydelig liten sum for 300+ timer med underholdning.
 12. Du tar så feil angående offline at det er helt patetisk. Grunner for at det ikke er offline play: 1. Pirat - pga alt av NPCs/Mobs/Items er SERVERBASED så vil man aldri kunne piratkopiere Diablo 3 - eller da må du først bruke noen år på koding av servere - om du tar en titt på Mooege som er lengst på dette - så er det zombiefarming du kan gjøre. Altså dette stopper piratkopiering av spillet med 99.9% sikkerhet. 2. Hacking - Pga alt blir kalkulert og "gjort" serverside - så må du hacke serverne til Blizzard for å kunne dupe/cheate, i motsetning til Diablo 2 hvor du kunne spille online - men alt ble hostet client side = hacking. Hvorfor skulle Blizzard lage en offlinemode? For å tape penger på piratkopiering + at MANGE vil slutte pga duping/hacking? Personlig som en som har spilt Diablo siden 96 - så er det noe jeg er lei av så er det fjortisser som hacker og duper i Diablo. Får grøsser av å tenke på hvor mange som cheatet i Diablo 1, der alt gearet ditt droppet om du døde. Beklager - Diablo var et av de første reelle coop spillene i VERDEN - det å prøve å framstille det som et primært solospill blir helt feil. (til andre over her) For det andre: Inferno er IKKE umulig, personlig farmer jeg Act2 Inferno med min BARBARIAN (sagt å være en av de vanskeligere classene til å gjøre inferno med) Men for å komme dit må du enten bruke MILLIONER av gold, eller gjøre som i gamle dager - farme tidligere content for å enten få gold - eller gear. Er du ikke hardcore nok for "voksenspillet" til Blizzard - så slutt - jeg og de andre 6.x millioner fans vil fortsette å nyte mesterverket Diablo 3.
 13. Hvorfor de store amerikanske kanalene som tjener penger på reklame og/eller månedspris, ikke legger ut disse "betalingsmetodene" på nett forstår jeg ikke. Hvorfor dem ikke lager noe system lignende Spotify for musikk/serier. Vet det er mange som ville gått over til en lovlig måte å konsumere disse produktene om det fantes et lett og tilgjengelig valg.
 14. Kan enkelte IT journalister her i Norge stoppe å bruke "STRØMMING" ? Det er et FORFERDELIG dårlig ord, og spesielt siden "streaming" eller "stream" fungerer bedre på norsk enn det "strømming" gjør. Dere ser bare ut som latterlige journalister som skriver for 60 år gamle husmødre når dere bruker ord som "strømming"
×
×
 • Create New...