Jump to content

mad_arab

Medlemmer
 • Content Count

  6116
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

53 :)
 1. Kortet mitt går ut i januar 2012, har jeg noen grunn til å frykte at ting skjærer seg enten før det eller den 01.01.2012 (evt datoen de forsøker å trekke i januar)? De må jo ha en funksjon for å bytte kort?
 2. Album forsvinner fra spotify hver eneste dag. Trenden er klar. Jeg skal ikke spå, men jeg synes ikke det lover bra. Det er utrolig irriterende når man ser at playlists og favoritter bare forsvinner.
 3. Ok, da gjør jeg et forsøk på det. Regner sannsynligvis med at jeg skaffer meg ny mobil først, siden det uansett er planen og jeg ikke gidder å gå uten i mellomtiden. Men N1 er jo en topp telefon, så det hadde vært flott om noen andre kunne fått nytte av den etterpå.
 4. Har ikke kjøpt i Norge nei, så tviler på at HTC har garanti utover et år, spesielt når den er rootet. Det som er irriterende er jo at det er en kjent feil, som mange får etterhvert.
 5. Powerknappen ser ut til å ha tatt kvelden, får respons sånn ca hver 20. gang jeg trykker på den. Selv om det sannsynligvis blir oppgradering snart uansett, så er det synd at denne er praktisk talt ubrukelig, jeg kan ikke engang gi den bort.
 6. Må innrømme at kravene skuffer meg litt, da de minner meg på alle hensyn som må tas til konsoller og som dermed går utover pc-versjonen uansett hva de hevder...
 7. Greit nok det, men det er jo ikke rollespillelement, det er bare mer strømlinjeformet questing.
 8. Blizzard sørger jo for å ha veldig varierte områder, fra og med Cata presiserte de til og med at det skal være variasjoner innenfor hver sone. Så jeg tror ikke man skal tolke for mye utifra det lille vi har sett. Vi får nok smake på hele fargepaletten. Derfor synes jeg også det er litt tullete med HelloKitty-whiningen, sånn rent bortsett fra at maks 10% av characters blir pandaer, så blir det varierte soner og dungeons og man kommer på ingen måte til å spille i en Disney-film i større grad enn man har gjort tidligere....
 9. Woot, hvor har du sett dette? Slike quests eksisterer såvidt i spillet. De har omgjort hele questsystemet, 99% er nå kun det de kaller "dynamic events", og skal blant annet aktiveres av både spilleres beslutninger, og komme uforventet til verks. http://www.gamespot.com/pc/rpg/guildwars2/video/6321038/guild-wars-2--underwater-combat-demo Det var denne videoen jeg husket, rundt 14min så gis det ihvertfall et quest på WoW-måten. Gameplay virker ikke akkurat revolusjonerende, men det er jo mest en demonstrasjon av et uferdig spill. Jeg ville likevel blitt veldig overrasket hvis det plutselig viser seg å ha rollespill elementer av Bioware-typen etter å ha sett dette.
 10. Jeg har sett noen videoer fra spillet, og hvis ikke jeg husker helt feil så tok man imot og leverte quests via tekstbokser som i WoW. Hvordan dette skal kunne være "klassisk enspillerrollespill" skjønner jeg ikke. Håper selvsagt på fokus på story med cinematiske oppdrag og voiced characters/questgivers, men det er ikke inntrykket jeg har av det jeg har sett.
 11. Holy crap... Du har rett. http://en.wikipedia.org/wiki/E-UTRA#Frequency_bands_and_channel_bandwidths Så det er bare vits i å kjøpe HDSPA versjonen hvis man skal kjøpe fra USA?
 12. Skjønner ikke at folk gidder å bruke så mye energi på å klage på dette. Det kommer nytt innhold av typen alle er vant til uansett, dungeons, battlegrounds, raids, crafting osv. Hvis det faktuam at det kommer en ny rase i tillegg til de 10 andre ødelegger så mye for noen, så har man merkelige prioriteter. De nye omgivelsene ser fine ut de, og mer detaljerte enn de vi har. De kommer nok også til å være like varierte som det man finner innad i hver expansion. Hvordan dette kan "ødelegge" spillet (hvis man faktisk likte det tidligere) er noe jeg ikke skjønner. Hva som er temaet for expansion er likegyldig for meg. Det jeg ønsker meg mest for øyeblikket er en overhaling av grafikken, og spesielt med tanke på de gamle rasene. Det er langt viktigere for meg enn å klage på at under 10% av spillerne kommer til å se ut som pandaer.
 13. Uhm, bare tittet kjapt over, men hvis de forsøker å sidestille de 3 subpixlene på lcd skjermen til iphone4 med pikslene 720p amoled skjerm så er de ute og sykler... Joda, det er fint med subpixler, men reell oppløsning trumfer dette.
 14. Hva er galt med denne? Er litt nysgjerrig, for hvis den er begrenset så kommer jeg til å bli skuffet. Jeg liker å ha mange muligheter for customization, og å gi oss flere valg i character creation er en veldig enkel og billig måte å lage et mer variert spill med bredere apell på sammenliknet med andre tiltak. Men skuffende mange spill har få muligheter på dette....
 15. Hvilken versjon bør man ha med tanke på bruk i Norge - HDSPA+ eller LTE? Tenker på å kjøpe i USA...
×
×
 • Create New...