Jump to content

SemikolonP

Medlemmer
 • Content Count

  1496
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

136 :)

About SemikolonP

 • Birthday 03/30/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Dette er nyheter som jeg vil at flest mulig bør få med seg. F@H er igang med å jobbe med en kur mot coronaviruset. De som ønsker å bidra kan sette Folding-klienten til "Any disease". https://foldingathome.org/2020/02/27/foldinghome-takes-up-the-fight-against-covid-19-2019-ncov/
 2. Singapore Changi Flyplass tilbyr noen guida turer for de med lang mellomlanding. Jeg er dog usikker på om det er mulig å forlate flyplassen og ta "sin egen tur". Det står litt på flyplassen sin hjemmeside om hvordan man registrerer seg for en tur. https://www.changiairport.com/en/airport-guide/transit.html
 3. Begge mine Macbooks er kjøpt her. Ikke noe problem med engelsk tastatur. Bare endre til norsk i OSX. Null stress at all. Skifter du til norsk blir symbolene registrert i OSX forskjellig fra det amerikanske tastaturet. Og jeg gidder ikke å skifte mellom norsk og engelsk, så for min del var det nok til at jeg byttet til norsk tastatur (noe som ikke er en lett jobb med mindre du jobber med Mac daglig).
 4. Det kommer til å være mye mekanikk som må til for å skifte batteri, og virker litt for komplisert til å gjøres hver gang du "fyller tanken". Om noe skjærer seg blir du i verste fall stående med batteriet halvveis inne i bilen og må vente til en servicetekniker kommer og ser på det. Mindre komplisert å bare plugge i hurtigladeren og ta seg en dopause og noe mat mens man venter (med mindre du er den typen som kan kjøre 1500km+ uten å hvile). Og etter hvert som batteriteknologien blir bedre vil det også ta enda kortere tid å lade opp bilen.
 5. Dagens fangst: Navigasjon til RAV4, Canal Digital dekoder og en PS3! Og PS3en fungerer helt fint!
 6. Sedan blir ikke aktuelt(legacy). Legacy finnes som stasjonsvogn også. Forester er også gode biler.
 7. En bil kan være oppkoblet for å laste ned nye kartdata og trafikkinformasjon pluss flere andre fordeler, og da er det mediasenteret (radio/DVD/touchskjerm) som er koblet til. Sikkerhetshullet hos Jeep var at det var mulig å hacke seg inn på radioen og bruke den til å sende kommandoer inn på bilens CAN nettverk, et nervesenter som alt i bilen er koblet til (klima, ABS, vindusviskere, sentrallås). Etter det jeg skal ha lest var CAN-teknologien aldri ment for å kobles til omverden, og enhetene på nettverket har derfor ingen mekanisme for å kontrollere om senderen er autorisert til å sende den spesifikke kommandoen.
 8. Flight Simulator X Gold Edition kr229 fra Komplett. Endelig skal det spilles lovlig!
 9. Mitt lille serverhjørne i garasjen.
 10. De fleste innlegg som dukker opp som "Sponset" er dessuten åpenbart svindel. Flere av dem har blitt rapportert et dusin ganger uten at det skjer noe med dem. Men jeg må innrømme at noen av dem er til å flire av. bla. et slankeprodukt skrevet med en god dose Google Translate. Artikkelen som blir linket til omhandler en mann som testet det superbra produktet og gikk ned 3 kjolestørrelser.
 11. Beklager litt sent svar, men Homeplug er også et godt alternativ. Har blant annet satt opp serveren min i garasjen koblet til med et Homeplug-adapter. Har noe redusert hastighet akkurat der ute grunnet lang avstand til routeren og et el-anlegg fra 70-tallet, men til tross går det ganske stabilt. Er noe slikt vi har i huset vårt. http://www.komplett.no/devolo-dlan-500-duo-network-kit/781673
 12. Nok en grunn til å velge manuelt gir fremfor automat. Gjør bilen en del mer tyverisikker
 13. Strømforsyning til PC skal fungere fint til forsterkeren. Bare regn med at du ikke får 500W ut av forsterkeren da spenningen er lavere enn den er spesifisert med. En strømforsyning på 400W skal duge. Ellers så kan du, som Maxopp sier, skaffe et bilbatteri med en lader, så har du et godt batteri til å hive inn i bilen når du får deg en bil.
 14. Man skal være heldig om man finner noen lokal låssmed som holder åpent til 12 om natta.
×
×
 • Create New...