Jump to content

Griffin

Medlemmer
 • Content Count

  1636
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

43 :)

About Griffin

 • Birthday 05/26/1978

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

4757 profile views
 1. For ikke å snakke om muligheten til å spille plater (både spill og film) en har liggende, og dersom en kjøper spillet fysisk så kan en selge de og få noen kroner tilbake på de... evt. at maskina er litt lettere å selge med noen spill når PS5 Slim og Pro kommer. For meg er det viktigste i allefall at jeg har noen konserter på DVD og BR som jeg ønsker å sette på en gang i blandt og ønsker ingen standalone spiller for dette...
 2. Noe sier meg det sitter en mellomleder som ikke har lest skrivet fra Sony godt nok... meget spesielt om det kun er Komplett som har skjønt at kunder ikke skal få produktene sine på lanseringsdag... Heldigvis ingen hast for meg her i gården... det er ikke noe jag for å få PS5 på lanseringsdagen, men greit å få den før høsten 2021 (spesielt siden jeg solgte PS4 Pro'n min nettopp).
 3. De sier på chat at den ikke sendes før på torsdag altså? På eposten de sendte ut med at nå kan du endelig reservere Playstation 5 så skriver de jo følgende: "Ønsker du å sikre deg PlayStation 5 på lanseringsdagen, bør du forhåndsbestille allerede nå!". Så om de ikke sender før landseringsdagen så bryter de jo med egne lovnader... Ikke at jeg stresser selv om den er grønn og har fått bekreftelse at jeg er blandt de første som får da jeg nok får liten tid til å spille førstkommende uke likevel, men synes nå prinsippielt det er litt utidig om de venter med å sende til lanseringsdagen.
 4. Mulig... men du kan jo evt. argumentere for hvor jeg tar feil... evt. vise til hvor det gis inntrykk av PS5 til alle som ønsker på lanseringsdagen. Fair enough, bittert for de som virkelig ønska seg PS5 på lanseringsdagen men misforsto, men ser virkelig ikke at det er Komplett sin feil...
 5. Det sto vel at det var forventet stor pågang og at en bør reservere med en gang... samt at alle blir satt på en reservasjonsliste og får tildelt etter tur. At en ikke får tildelt på lanseringsdagen når en reserverer dagen etter at Komplett åpner for dette eller senere bør ikke være spesielt overraskende. Og om noen på død og liv må ha den på lanseringsdato og ikke har fått noen bekreftelse fra Komplett, ja, så prøv å bestille fra noen andre med en gang de åpner for bestilling da. Det har jo til og med ryktes at Sony sliter med å levere. Har da stått i reservasjonskø tidligere også... og gjør på andre produkter i dag, og har ikke inntrykk av at det er så vanlig at de informerer om plass i køen. Sett fra ett markedsføringsståsted så ser jeg jo at Komplett har blemmer seg ut, men ser ikke hva de har gjort galt sånn egentlig. E-posten ga jo inntrykk av begrenset (men udefinert) antall og med forbehold om leveringsdato og spec... Jo, en ting synes jeg de gjorde galt... all den tid det ikke var noe valg av modell når de først åpnet for forhåndsbestilling så synes jeg første batch med digitale bli gitt de som bestilte i første runde... eller egentlig så burde de første få velge til det ikke var valg igjen... men jeg vil kunne spille av blu-ray platene mine så går greit for meg.
×
×
 • Create New...