Gå til innhold

Flytråden for de reiseglade


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...
4 personer skal på tur til sommeren.

 

Vil til et sted det er varmt og godt. Vil ha det ganske billig på ferien (har flere ganger vært i Nice, Monaco og Portofino, men prisene der er jo syke). Vil _helst_ ikke til store turistfeller hvor bare Nordmenn og Svensker drar (f.eks Gran Canaria eller Costa del Sol). Av ukjente årsaker vil ikke Mamma til land som Egypt, Jordan osv.

 

Hvor bør vi dra?

Haha, mamma vil heller ikke til land som Egypt og Jordan. Hun er redd for terrorister og alle de giftige skapningene i vannet.

Lenke til kommentar

Noen som vet om noen billige turer til India iløpet av januar? Og hvordan er det med visum? Kan jeg søke om det før jeg har bestilt billett eller må jeg vente til jeg har noen papirer som viser at jeg skal dit?

 

Edit: Enveisbillet. Hvor langtid tar det som regel å skaffe visum?

Endret av EDB
Lenke til kommentar

http://www.indemb.no/VisaServices.htm

 

Sett av en dag fra 9-13:00 (de fjerner kølappene før 11, men holder på lenge etter 12 for å få ferdig køen) for å levere inn søknaden og hent så pass med visum må så hentes etter 16 en uke senere. Da jeg skulle hente var det problemer med en maskin så jeg måtte komme tilbake dagen etter.

 

Mens jeg var der var det flere innom som var ganske fortvilte over at de ikke hadde fått visum etter mere enn 1 uke,

Lenke til kommentar

Ikke jeg heller.

Lurer litt på om flyselskapet får ansvaret?

Aftenposten:

- Håndbagasje er pr. definisjon i passasjerens egen varetekt. Flyselskapet er ansvarlig hvis ansatte eller representanter for flyselskapet har gjort noe som kan bidra til at tapet kan skje, sier informasjonssjef i SAS i norge, Knut Morten Johansen.

 

Hvis tyven har vært på Economy eller Economy Extra, så er jo Business-delen "off limits". De skal ikke kunne gå inn der, og toalettene etc er reservert for de som flyr business. Dersom flyvertinnene har latt tyven gå gjennom gardinen, har de jo bidratt til at tapet kan skje.

Lenke til kommentar

Først og fremst er det vel det at jeg får vel lite igjen for mine flyvninger. Ett poeng for hver fjerde mile blir for lite, spesielt med tanke på at (såvidt jeg vet) andre gir meg 1:1 for de samme flyvningene.

 

Nettsidene deres fremstår som et mareritt og har betydelig mangler. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har klikket meg inn på en interessant bonusreise, bare for å få beskjed om at prisen har endret seg og at de plutselig krever dobbelt så mange poeng.

 

Poeng fra flyvninger dukker altfor ofte ikke på konto og det er altfor kronglete å få de godskrevet poengene om man har flydd med andre selskap enn KLM/Air France. Unødvendig når FB-nummeret ble oppgitt ved bestilling og også var trykket på boarding pass. Flyselskapet jeg fløy med hevder alt av opplysninger er oversendt FB, så jeg kan ikke få poengene inn på konto hos de.

 

Jeg finner svært sjelden bonusreiser som er aktuelle for meg. Og når jeg gjør det, er det stort sett lite attraktive reiseruter selv om de selv eller samarbeidspartnere har langt mer attraktive reiseruter for samme strekning.

 

Egentlig er jeg vel der at jeg vurderer å gi fullstendig f i alt som etter bonuspoeng etc. Hva man sitter igjen med av goder, oppveies nok ofte av fordelen ved å fritt kunne velge blant alle flyvninger med tanke på pris, reisetid etc. Og jeg flyr ikke nok til at jeg ser noe poeng i å kjøre med en rekke alternative fordelsprogrammer parallelt.

Lenke til kommentar

Må vel ikke noen ting, men SkyTeam har et tilbud for meg som Star Alliance ikke når til knærne engang.

 

Ender nok opp med fordelsprogrammet til selvstendige Alaska Airlines fremover. Neppe uten grunn at de har vunnet flere kåringer for beste fordelsprogram. Så får man krysse armer og bein og håpe at de beholder sitt gode tilbud også om de blir tatt opp som fullverdig SkyTeam-medlem.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...