Gå til innhold

Tråden for utvekslingsstudenter


MartinF

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja, det er jo en del.

 

Men jeg er vant til å betale mat, bensin, telefon, klær, konserter og alt slikt selv, eneste jeg får fra foreldre er strøm og tak over hodet... ;) Jeg jobber også selv, og har spart opp mye til denne turen, foreldra mine har betalt den ene delbetalingen, ellers så har jeg betalt alt selv! :)

 

Men det kan godt hende at jeg ikke kommer til å bruke så mye der, bensin har jeg jo ikke bruk for, og klær er jo mye billigere! :)) Men vi får vente å se, tror uansett ikke det blir noe stress! :)

 

Håper bare jeg får stipend, for 40 000 skattefrie kroner, uten å gjøre noe ekstra, hadde vært fint! :D

 

Ambassaden er overstått forresten! :) Det gikk som smurt, ble nr 4 i køen, og når jeg dro var det laaaang kø der! ;p

Lenke til kommentar

Jaaa, men de første og siste månedene, kan det godt hende det noe slikt! ;) Da er jo alt kjempebillig! :p

 

Neeei, litt for seint å slå den nå.

 

Til dere som skal dit, og helst jenter. Ikke ta med dere veske, er den for stor, må dere gå ut av køen, gå ned til Nationalteatheret, og få lagt den igjen der, var flere som måtte det i dag.

Lenke til kommentar

Hva gjør dere med skoleplass i Norge? Hvis det skulle skje noe er det sikkert lurt å takke ja, men det går jo også an å takke nei grunnet utdanning i utlandet.

 

Takker selvsagt ja.

 

Men hørte om ei som fikk skoleplass uansett. Hun måtte snakke med utdanningssjefen i fylket eller noe slikt, så fikk hun skoleplass på det hun ønsket én uke etter skolestart..

Lenke til kommentar

Takker dere ja? Jeg har fått beskjed om å takke "Nei" til skoleplass her i Norge for VG2, men at jeg skal sende et brev til Inntakskontoret for mitt fylke (Buskerud i dette tilfellet) der det står at jeg ønsker å reservere plass til 3. året mitt...

Jaja, går vel ann å gjøre det på to måter, da! :)

Lenke til kommentar

Hva gjør dere med skoleplass i Norge? Hvis det skulle skje noe er det sikkert lurt å takke ja, men det går jo også an å takke nei grunnet utdanning i utlandet.

 

Jeg fikk beskjed av rådgiver at jeg skulle takke nei. Hun sa at å takke ja til skoleplassen ikke var nødvendig siden du vil miste skoleplassen når du ikke dukker opp på første skoledag :)

Lenke til kommentar

Har så veldig lyst til å dra til Usa i VG2, men ser dårlig ut. Er nr 5 på venteliste for Studiespesialiserende VG1, ser ut til at jeg kommer inn på 3 valget, elektro :no: Der ble den drømmen skutt ned og brent opp.

 

Der ser man hvorfor det lønner seg å ha gode karakterer. Hva er andrevalget da? :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...