Gå til innhold

Skal ha nye høytalere til pc! trenger hjelp! (2000kr)


Anbefalte innlegg

jeg har 2000 spenn på konto som jeg må bruke på vettugt snart ellers sløser jeg allt. og pluttselig hørte jeg at den ene høytaleren min peip som ****! jeg klikket og slo den i veggen noen ganger.... det hjalp ikke, ble bare værre. så nå vil jeg ha et fett annlegg med bra bass og greier! har som sakt 2000kr!

Jeg har innebygd AC97 lydkort, men kameraten min har høytalere og bass til pcen for kr 10 000, og han bruker SB128 lydkort og han har sweeeeet lyd!

så jeg trenger vel ikke nytt lydkort?! jeg må ha FET bass og HØY lyd!! kom med forslag og linker!! :grin:

takk!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ta en titt på Klipsch Promedia 2.1 eller 4.1! Tror ikke du får tak i noe bedre, selv om du kanskje må spe på med noen kroner! Se her: http://www.audiocompaniet.no/prom_about.html

Brukes bl.a av flere seriøse leverandører innen underholdningsmusikk til restauranter, nattklubber etc: http://www.datadeejay.com/

Garantert suksess!

 

Og bor du ikke for langt unna Furuset / Grorud, så kan jeg gjerne gi deg en demo på 2.1 anlegget!

 

<font class=editedby>[ Denne Melding var redigert av: Skrue på 2002-09-26 22:25 ]</font>

 

[ Denne Melding var redigert av: Skrue på 2002-09-26 22:39 ]

Lenke til kommentar

har sett litt på logitech'en, men det står at det er 400w, er det 400w subwoofer?!?! og det trengs vel ikke lydkort med flere innganger?! leste det et sted at hvis det er flere en 4 høytalere så må du ha lydkort med flere innganger. har sett litt på dette Klipsch men finner ikke noe priser eller info? hvor får jeg bestillt dette? er det aktive subwoofere på disse anleggene?! hvor mange watts subwoofer er det på klipsch?

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-09-27 09:21, skrev venomzorg:

fant akuratt ut av det er 188w subwoofer og 4stk 53w høytalere på loggitekk'n. jeg har 12w subber fra før! HAhaehah :smile: tror jeg går for loggitekken ass.

kom med flere forslag folkens!! :smile:



Ganske imponerende spesifikasjoner på den subben med tanke på at en subber med 200 Watt forsterker innebygd normalt koster en 10-15 k... Effektforsterkere til surround med 5*60 Watt koster rundt 10k. 2000 kr for en alt i et pakke er jo derfor ultrabillig, løp og kjøp!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...