Gå til innhold

Eskil87

Medlemmer
  • Innlegg

    1 595
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Eskil87

  1. Det ligger hos OneCall. Har sett 5G på min Pixel 7.
  2. Den kommer ikke med en skjermbeskytter. Leser mye positivt om denne https://www.whitestonedome.com/collections/google/pixel-7-series Jeg kjøpte elkjøp sin, er ikke fornøyd.
  3. Det er verdt å ta en titt på Pixel 7. Det virker ut i fra deg jeg har lest som om at de fleste som foretrekker mindre mobiler synes at denne ikke er alt for stor. Tipper at Lemongrass vil være best av Pixel 7 fargene med tanke på fingeravtrykk hvis du ikke skal bruke et deksel. Styr i alle fall unna Obsidian. Kjøpte en Pixel 7 Pro i Hazel selv, den fargen skjuler fingeravtrykkene godt.
  4. Dessverre så valgte Google å ikke kjøre noen slike kampanjer i Norge. Det er litt synd, en kampanje der man kunne fått med en Pixel Watch eller Pixel Buds Pro som i mange andre land ville absolutt hjulpet Google å etablere seg enda sterkere på hardware fronten her i landet. De fleste andre land hadde også veldig brukbare trade-in muligheter. Så heller ikke noe til det her i Norge.
  5. Har hatt en Samsung Galaxy S9+ siden 2018. Det har vært en solid telefon. Bestilte en P7Pro nå, bytter egentlig kun siden S9+ har nådd end of life med tanke på oppdateringer. Det blir spennende å se hva Google har fått til med Pixel 7. Kameraet ser ut til å være utrolig bra. Endelig en telefon uten et dusin apper som ikke lar seg slette.
  6. 5 år med sikkerhetsoppdateringer. 3 år med OS oppdateringer.
×
×
  • Opprett ny...