Gå til innhold

Vifta som er på hovedkorte bråker!


indeeds

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Det er et kjent problem ja. Jeg har hatt det samme problemet på de to siste hovedkortene mine, og det irriterer meg noe grenseløst at det kun er ASUS som prioriterer dette. De små stygge viftene holder jo knapt et par måneder før de begynner å bli slitt, og det holder rett og slett ikke mål.

5324926[/snapback]

 

Litt off topic men, hvorfor i all verden setter HK produsentene på disse støyende og kvalitetsmessig skrøpelige viftene, når det, i følge mange, holder med passiv kjøling i form av en kjøleribbe som linket til over her. ?? Kan neppe være penger det er snakk om, da jeg vil gjette motorvifte koster mer å produsere enn ei kjøleribbe. Ganske sært?

Lenke til kommentar
vel, en av grunnene er at kort med vifter visst nokk skal klokke bedre

Kastet på en ribbe på mitt K8N Neo 2 kort, blir sykt varmt når jeg klokker..

5326292[/snapback]

 

Ja, kan jo være en forklaring at de regner med/vet at noen klokker, og man dermed ikke tar sjanse på "havarier" og påfølgende reklamasjoner av den grunn. Men når man leser rundt omkring om vifter som tar kvelden etter 3-4 uker så blir man skremt. Sikker på at de store hk-produsentene heller kunne kjøpt kvalitetsvifter for kr.8 pr. stk. hvis de kjøper 3000 i slengen. Er vel det det koster å lage ei skikkelig chipset vifte i asia?! Det er iallefall dårlig reklame å putte håløst billig-skrammel inn på et hk som i utgangspunktet kanskje er meget bra.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...